zoltanek Re: Ja kce się wyżalić, Bleh, do dupy jest wszyst 17.05.04, 19:59 tak mi źle, że wiersz napisze Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Ja kce się wyżalić, Bleh, do dupy jest wszyst 17.05.04, 20:00 pije wódke z coca-colom wątroba i głowa mnie bolom Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Ja kce się wyżalić, Bleh, do dupy jest wszyst 19.05.04, 16:48 zoltanek napisał: > pije wódke z coca-colom > wątroba i głowa mnie bolom Pij czystą, popij wodą Będzie spox z głowom i wontrobom Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
o0oo Re: Ja kce się wyżalić, Bleh, do dupy jest wszyst 17.05.04, 20:00 a rwa sie zerwala gdzies miedzy tematem a brzegiem tresci Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Ja kce się wyżalić, Bleh, do dupy jest wszyst 17.05.04, 20:00 dzięki, wszędzie jej szukałem Odpowiedz Link Zgłoś
roman.giertych Re: Ja kce się wyżalić, Bleh, do dupy jest wszyst 17.05.04, 20:01 Głowa do góry wszystko będzie dobrze. Weź się w garść człowieku, Życie jest piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Ja kce się wyżalić, Bleh, do dupy jest wszyst 17.05.04, 20:01 ale Ty jesteś brzydki Odpowiedz Link Zgłoś
roman.giertych Re: Ja kce się wyżalić, Bleh, do dupy jest wszyst 17.05.04, 20:05 Ludzie są mili i sympatyczni a ja jestem jak wilk w skóczej skórze. Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Ja kce się wyżalić, Bleh, do dupy jest wszyst 17.05.04, 20:10 to twój problem, załóż inny wątek, to moje miejsce i ja tu mówie o swoich problemach. wypieprzaj z knajpy na ryj. wkurzasz mnie, powodujesz moje złe samopoczucie. nienawidze Cię za to, że zrobiłeś przykrość Grecie, po prostu Cię nie nawidze choć jesteś tylko kilkoma literkami na monitorze. osiągnąłeś swój cel, ale jestem wkurzony na Ciebie pierdolony ABSTYNENCIE. Odpowiedz Link Zgłoś
roman.giertych Re: Ja kce się wyżalić, Bleh, do dupy jest wszyst 17.05.04, 20:14 Abstynencie - kurcze, licz się ze słowami bo lubię sobie wypić parę bań przed snem. Łobuzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Ja kce się wyżalić, Bleh, do dupy jest wszyst 17.05.04, 20:21 mów dalej......zaraz się okaże, że rano wciągasz setke amfy, a na przerwach brauna palisz...... I tak uważam że jesteś ABSTYNENT a ja lubie gejów, lesbijki, komunistów, murzynów, azjatów i muzułmanów ale nienawidze abstynentów takich jak ty śmieciu! Odpowiedz Link Zgłoś
an_a1 Re: Ja kce się wyżalić, Bleh, do dupy jest wszyst 19.05.04, 16:40 ...chyba w sobaczej... Ana Odpowiedz Link Zgłoś
an_a1 Re: Ja kce się wyżalić, Bleh, do dupy jest wszyst 19.05.04, 16:44 zoltanek napisał: > ale Ty jesteś brzydki Przesadziłeś... Brzydota to wada wrodzona. Ostatecznie nie musisz z nim wchodzić w stosunki. Ana Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Ja kce się wyżalić, Bleh, do dupy jest wszyst 17.05.04, 20:03 pieprze to, ide sie upić. BLEHELHLELELHLELHELLHELHLEHLBLEH BLEH BLEH. życie to gówno. BLEH Odpowiedz Link Zgłoś
cptniamo dla zoltanka 17.05.04, 20:13 Masz pocieszkę od Cptniamo. Dni rutyna to dwa litry wina, Piwo sobie podporządkowało całe moje ciało, Po beherze wylazło ze mnie zwierzę, Po piwie cuchnę, po wódce puchnę. Za to po wódce, mówiąc pokrótce Od razu puchnę, nazajutrz cuchnę. PS: jutro do Grety idziemy! nie spij się za bardzo! i dam Ci "Leaving Las Vegas", dziś oglądałam. Zapijanie się na śmierć Nicholasa Cage'a w tempie ekspresowym... aż się wystraszyłam... Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: dla zoltanka 17.05.04, 20:18 Dedukuje, że to Twój wierszyk. Bardzo mondry i na miejscu. Kapitalna dziewczyno!!! Już za późno, jestem nawalony jak stodoła i jeszcze mi troche zapasu zostało. Po prostu pragne tego filmu, potrzebuje go!!!! Pozwólcie mi dzisiaj troszke pospamować, tylko w tym wątku, plis! spamowe wycie lepsze niż picie forumowe ryki lepsze niż narkotyki Ten "milion dolar hotel" doprowadził mnie do furi! żaden film mnie tak nie wkurzył. cicha i bełkotliwa mowa tego przygłupa wkurwiała mnie nie na żarty, ale film spox. jutro się stawie, ale na kacu, miej klina w zanadżu Odpowiedz Link Zgłoś
cptniamo :) 17.05.04, 20:23 kocham Cię normalnie :)) Ten film może wkurzać dlatego, że Tom Toma i Milli Jovovich nie da się w nim nie lubić... a Ty "cicha i bełkotliwa mowa tego przygłupa wkurwiała mnie nie na żarty" yehehehe respect! To piję z Toba na odległość, ale mam jeszcze trochę naszej książkowej roboty, więc postaram się nie spamować na forum, a poświęcić się pisaniu innych rzeczy... Ale Twój "spam" czytam z zapartym tchem... No to za co pijemy? Za późno? Stary żart... łeee... Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: :) 17.05.04, 20:30 dobre, dobra! nie znałem tego! thx!!!! pisz, pisz, bo we krwi masz pisanie(i troche alko:)) ja zamierzam spamować dzisiaj do upadłego. i tak nic innego nie mam. szkoła do dupy, rodzice się nie odzywają do mnie, siora też jest wściekła, nie mam kasy, wódka się kończy, nawet nie wiem za co pić. wiem za co pić!!! Za to żeby Greta wróciła do świetnej formy i za wieczną nieograniczoną wene dla CIEBIE! co do filmów to "Easy Rider" dla mnie był ekstra. Ten film to po prostu piękny obrazek. Współcześni kowboje na swoich mechanicznych konikach przemierzają ameryke, przepiękne krajobrazy, wolność, której zapach niemal się czuje. Coś pięknego. A głębia, po co głębia? Odpowiedz Link Zgłoś
greta_30 też poproszę izi rajdera...:)))))) i..... 19.05.04, 20:57 ...też Was kocham, normalnie. czuję się znacznie lepiej ;) greta w nadspodziewanie lepszej kondycji :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: :) 17.05.04, 20:39 o kurwa, to była Milli Jovovich????? rzeczywiście podobna, ale nie tak laskowata jak ją zwykł pamiętać:()()(()()() Odpowiedz Link Zgłoś
cptniamo Re: :) 17.05.04, 20:47 Heh, co do pisania i proczentuf we krwi, to txt z "Leaving Las Vegas": "Ben, z Twoich ust, prócz 90% oddechu wylatują piękne słowa. Mów jeszcze". A muszę Cię uswiadomić, ze Ty tak samo. ale na chwilę musze wypierdolić z forum i zająć się czymś poważnym... Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: :) 17.05.04, 20:53 chcesz powiedzieć że mam we kri pisanie :))) no ok, wiem, że chodzi o alko, ale ja w każdej chwili moge przestać! Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: :) 18.05.04, 23:05 zoltanek napisał: > wiem, że chodzi o alko, ale ja w każdej chwili moge przestać! Każdy alk tak mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
an_a1 Re: :)Niestety 19.05.04, 16:37 rzeznia_nr_5 napisał: > zoltanek napisał: > > > wiem, że chodzi o alko, ale ja w każdej chwili moge przestać! > > Każdy alk tak mówi. Nie tylko alk i nie tylko o alkowaniu... Ana Odpowiedz Link Zgłoś
uzus Re: :) 19.05.04, 16:31 cptniamo napisała: > No to za co pijemy? Bele nie za moje. Uzus > Stary żart... łeee... Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: Ja kce się wyżalić, Bleh, do dupy jest wszyst 17.05.04, 20:20 przytulić Zoltanku? ze mną też nie najlepiej.. uśmiech dla Ciebie :) masz u mnie ciepłą myśl.. trzymaj się jakoś.. [nevada pod kocykiem] Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Ja kce się wyżalić, Bleh, do dupy jest wszyst 17.05.04, 20:22 dziękuje Nevado! było mi to potrzebne! fajnie, że jesteście! ps. chyba mi nie wypada tak się żalić, w końcu chłopak jestem niby Odpowiedz Link Zgłoś
cptniamo a jednak spamik 17.05.04, 20:24 zoltanek, nie pisz "dobrze ze jesteście", jak byłam mała i błądziłam, to byłam na oazie (obbbciahhhhhh) i tam się tak mówiło. I jeszcze: "przepraszam i przebaczam"... Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: a jednak spamik 17.05.04, 20:31 no ale Wy forumowe dziewczyny zawsze tak piszecie, więc i ja chciałem się przypodobać :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
roman.giertych Re: a jednak spamik 17.05.04, 20:47 koleś teraz to mnie zdenerwowałeś. WYZYWAM CIĘ ! Ty gnido. Odpowiedz Link Zgłoś
cptniamo Re: a jednak spamik 17.05.04, 20:49 ojoj, romanku, a cio to sie dziecku śtało...? A siku, kupkę, papu? mamusia ci pomoże, przytuli... Odpowiedz Link Zgłoś
roman.giertych Re: a jednak spamik 17.05.04, 20:49 Wyjebię cie jak tego chomika zawiniętego w plaster... Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: a jednak spamik 17.05.04, 20:52 co, chcesz walczyć, szmato jednak. ja owijam swojego taśmą izolacyjną! i co głupio Ci, nie masz szans ABSTYNENCIE 40% > 0% nie sądzisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
roman.giertych Re: a jednak spamik 17.05.04, 20:54 Wpadnę ci na chatę z kumplami .... zobaczymy jaką będziesz miał minę eheh Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: a jednak spamik 17.05.04, 20:55 zapraszam, to git, że sam nie będe musiał jechać! poszukaj na forum adresu. Odpowiedz Link Zgłoś
cptniamo Re: a jednak spamik 17.05.04, 20:53 ojejej... to rzeczywiście... kto dzieckiem w kolebce łeb urwał hydrze, ten młody zdusi centaury... kto dzieckiem w kolebce wpierdolił chomikowi, za młodu pogrozi zoltankowi... Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: a jednak spamik 17.05.04, 20:54 ale mu dokopałaś. już leży i kwiczy, a więc nic tu po mnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cptniamo Re: a jednak spamik 17.05.04, 20:56 po gombrowiczowsku: jak gość przyprawił sobie gębę romana giertycha, to trzeba mu pupę zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: a jednak spamik 17.05.04, 20:57 a teraz Gierdych przyprawił sobie łydke i ucieka w popłochu Odpowiedz Link Zgłoś
roman.giertych Re: a jednak spamik 17.05.04, 20:57 ... nawet w sześciu jesteście dla mnie za krótcy ... Odpowiedz Link Zgłoś
cptniamo Re: a jednak spamik 17.05.04, 20:57 ale czekaj, bo on zaraz coś jeszcze nam przywali z grubej rury! Greta jest dla niego za dobra, ale takie szczurki jak my to podgryziemy fafluna, nie? ;) No to za Giertycha! Twoje zdrowie, romanie! Odpowiedz Link Zgłoś
vinja Zoltanku , Skarbie ! 17.05.04, 21:07 Przybiegłam , żeby zdmuchnąć chmurkę z Twojego czółka . Już jestem przy Tobie , już Cię przytulam szybciutko . Tuli , tuli - nie smuć się mój Błędny Rycerzu. Będzie dobrze :-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Zoltanku , Skarbie ! 17.05.04, 21:09 Upragniony błogostan w Twoich ramionach! To na Ciebie czekałem! To dla Ciebie walczyłem z czarnym rycerzem Gierdychem. Jesteś przy mnie, teraz wszystko jest możliwe JULIO! Odpowiedz Link Zgłoś
vinja Re: Zoltanku , Skarbie ! 17.05.04, 21:31 zoltanek napisał: > Upragniony błogostan w Twoich ramionach! > To na Ciebie czekałem! > To dla Ciebie walczyłem z czarnym rycerzem Gierdychem. > Jesteś przy mnie, teraz wszystko jest możliwe JULIO! Rycerzu Mój , przy piersi mej zawsze jest miejce dla Ciebie , miłość moja do Ciebie zwycięży każdego nicponia , który waży się na Twój honor !!! Niech po stokroć przeklęty będzie jakiś diabelski pomiot ! Zwyciężaj dla swych dam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Zoltanku , Skarbie ! 19.05.04, 16:19 zoltanek napisał: > Jesteś przy mnie, teraz wszystko jest możliwe JULIO! Cieszę się, żeś to w porę zauważył. Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Zoltanku , Skarbie ! 19.05.04, 16:24 vinja napisała: > Tuli , tuli - nie smuć się mój Błędny Rycerzu. > Będzie dobrze :-)))))))))))) Wyczuwam podstęp. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
cptniamo nieźle 17.05.04, 21:19 rycerz i kapitan chleją pod mostem, zwyciężają w potyczce z krzyżakiem Romanem Giertychem, przybywa Julia... nie spodziewałam się hiszpańskiej inkwizycji... Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek co? 18.05.04, 22:48 co? gówno to mój wątek, nigdzie indziej nie bede śmiecił Odpowiedz Link Zgłoś
tinu dosadnie powiem: "fu" 18.05.04, 22:59 znużyło mnie dzisiaj trzymam się dalej dzielnie ale sceptycznie na świat poglądam to był krótki komunikat z mojej planety Odpowiedz Link Zgłoś