jureker 19.05.04, 20:46 zwróćcie uwagę na przyczynę. Czy nie chodzi o wzbudzenie żalu po sobie? Sztucznej załoby? To forum ma słuzyc wymianie poglądów i doswiadczeń oraz pomocy. Ale uważam, że zachowania te też mają swoją wartość poznawczą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hesperis Re: Do "odmeldowujących się": 19.05.04, 21:03 to nie teatr tylko exodus :( ex/tinu/hesperis eth. Odpowiedz Link Zgłoś
jureker Pewna jesteś? A moim zdaniem to projekcja swojego 19.05.04, 21:09 smutku i samotności na innych, tez z reguły smutnych. Stąd ta gorączkowość, żeby zdążyć. Ale nic to, zaraz powrócimy. Odpowiedz Link Zgłoś
hesperis ok - to spadam - wrócę raz... 19.05.04, 21:15 ... by powiedzieć gdzie mnie znaleźć - nie można się zastanawiać w nieskończoność moja decyzyjna kostka mówi: no na pytanie czy założyć sobe własne miejsce więc idę zakładać extinuhesperis i tak jestem samotna Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: Do "odmeldowujących się": 19.05.04, 23:03 nie - kiedy informowałam o chwilowym zawieszeniu swojej obecności na forum, chodziło mi tylko o to, zeby się ktoś nie martwił [bo już raz Uri rozpętała wielką burzę przeze mnie ;)] i żeby zwrócić uwagę na przyczynę, ze nie działo się dobrze tutaj. To wszystko. pozdrawiam serdecznie, [nevada] Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_lorafen Re: Do "odmeldowujących się": 20.05.04, 10:12 Ja tam nie uciekam i nie oczekuje zaloby. Po prostu nie jestem w najlepszym stanie do czytania, odpisywania, po prostu mam trudnosci z koncentracja. Mysle, ze wszyscy wroca tylko nabiora troche dystansu, przeczekaja najgorsze, pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
patja Cafe.. 20.05.04, 11:38 Sloneczko jak sie czujesz...??? Pojaw sie prosze na forum Tinu tam naprawde jest milusio, spokojniusio, poprostu jak w domku - ja Cie zapraszam z calego serduszka i z pewnoscia humorek Ci sie poprawi. Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś