nevada_blue 29.05.04, 07:22 uśmiech dla Ciebie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
planasana Jestem na ChAD 29.05.04, 10:54 Nevada, napisalam posta na ChAD. Wkleilam dla Ciebie artykul o ChAD no i napisalam pare slow. Wole tamto forum, niz to, bo tutaj tlok i balagan. Cos czytam, ze u Ciebie sinusoida, co ? Mysle o Tobie bardzo cieplo, napisz jak sobie radzisz lub nie radzisz serdecznosci, planasa Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: Jestem na ChAD 29.05.04, 11:24 u mnie już całkiem dobrze [drugi dzień :P] - w zasadzie nieco w kratkę, ale wahnięcie coraz mniejsze - stabilizuje się chyba :) radzę sobie zupełnie dobrze, powoli uczę się jak przechytrzyć to "coś" :P zapraszam na "smutne forum - duplikat" forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20379 tam jest o wiele spokojniej i nie ma bałaganu :) i można spokojnie "pogadać" :) dziękuję za artykuł - ja chyba jednak z tych nerwicowych.. choć niektóre objawy mnie zastanowiły.. napisz mi co u Ciebie - może być na to drugie forum lub na pocztę - straszniem ciekawa jak sobie radzisz.. :) ściskam bardzo cieplutko, [nevada] Odpowiedz Link Zgłoś