Dodaj do ulubionych

cymbalta lub odpowiednik

29.12.11, 12:25
Szukam jak wyzej.Oddam Lexapro 20mg w zamian jesli ktos potrzebuje.
juz nie wytrzymam! mam 4 tabl Cymbalty jeszcze z UK i musze do niej wrocic bo mnie fibromialgia wykonczy! nie mam szans na wizyte,na recepte.Moja lekarka oczywiscie nie ma dla mnie czasu, poradzila isc do rodzinnego...a ten mi powiedzial ze nie zapisze bo tego leku nie zna...................
Ludzie, pomozcie bo sie zabije
Obserwuj wątek
    • lucyna_n Re: cymbalta lub odpowiednik 29.12.11, 15:10
      eee, jak to nie ma czasu, idź siądź w poczekalni i jak wylezie z gabinetu powiedz że jest z Tobą źle i z pewnością Ci wypisze, ewentualnie pomolestuj recepcjonistkę.
      • lucyna_n Re: cymbalta lub odpowiednik 29.12.11, 15:13
        żeby rodzinny mógł Ci wypisać reckę na psychotropa musi mieć zaświadczenie, od specjalisty co bierzesz i w jakich dawkach, to nie jest nic skomplikowanego do zdobycia, o wiele łatwiejsze to niż kombinowanie po necie i ryzykowanie zdrowia i życia, o łamaniu prawa już nie wspomnę.
        To nie targ psychotropami i weź się uspokój.
        • mgasg Re: cymbalta lub odpowiednik 29.12.11, 16:33
          wiem Lucyna,ale kuzwa mam takiego dola,ze z domu nie wyjde! a ta moja psych to jest prywatna i przyjmuje raz w tyg laskawie.musze szukac kogos innego, bo do d... z takim leczeniem!
          a do rodzinnego musze jechac godzine i nie wiem czy w tej sytuacji mi wypisze. Wiesz Lucy, czasem przenosi sie gory, a czasem reki nie mozesz podniesc..
          bede czekac az mi przejdzie! kuzwa raka sie dalo pokonac,ale tego cholerstwa nie!
          od 6 lat jest to moj najgorszy czas.Tylko Wy rozumiecie,nawet dajac kopa.
          Nie mam sily
          • lucyna_n Re: cymbalta lub odpowiednik 29.12.11, 18:40
            nie oczekuj po mnie zrozumienia jeśli chodzi o wymienianie sie lekami w necie.
    • mr_woland Re: cymbalta lub odpowiednik 29.12.11, 20:52
      602 654 153, prosze, to tel. lekarza który wypisze Ci ten lek jesli przedstawisz mu swoja sytuacje, to bardzo dobry doswiadczony lekarz rozumie pacjenta i umie wysluchac, przyjmuje w wawie na starym mokotowie, zadzwon i sie umow, jesli uzna ze bardzo zalezy Ci na spotkaniu to mozna umowic sie z dnia na dzien. koszt pierwszej wizyty to 150 zeta
      pozdrawiam
      • mgasg Re: cymbalta lub odpowiednik 30.12.11, 02:51
        dzieki Ci wielkie, ale mieszkam w Krakowie
        • m-b Re: cymbalta lub odpowiednik 30.12.11, 15:17
          mgasg - odbierz poczte na gazeta.pl...
          • mgasg Re: cymbalta lub odpowiednik 01.01.12, 13:52
            odebralam,odpisalam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka