Dodaj do ulubionych

Wjebka - 19 + VAT

08.06.04, 14:12
Nic. Nic. Nic. I to nie jest nihilizm z mojej strony. Ogólne faki dla
wszystkich zainteresowanych zestresowanych. Zęby w ścianę. Ot co! A potem
frenetyczne oklaski. Wychodzi na to że wszelka depresja w młodzieży tkwi!
Depresja + sesja. Nic, Nic. Nikogo tu nie ma. Nic ciekawego. Zaczynam tęsknić
za Romanem. Za Gretą już dawno. Widać już dno. Marazm , rozbrat, rosbeft
RoseBeth, Rooswelt. Tylko róbcie te pompki i brzuszki. NO! i tak nikt nie
powiedział od tygodnia nic ciekawszego.
Zarzygam się w moim pustym mieszkaniu, w pustym mieszkaniu. Powiedzą -
zarzygał się Frankie Two-Times. Obumarliście wszyscy, do chuja? Zresztą i tak
jakoś za wami nie przepadam ostatnio. Oho! I widzę już nadchodzącą kolejną
butelkę jałowcówki. Glancówkę zrobi z mojej makówki. he he. Może mi któraś
wytłumaczy dlaczego depresantki mają problemy z czuciem innych? hę? Niby
dlaczego mam JEJ pomagać skoro sam ze sobą nie mogę sobie poradzić? A nie
mogę z JEJ winy. Cholerny relatywizm, chujowa moralność, gwałcić moralność!
NIKOGO nie ma tu już, pusto już . fiusz kszusz!!! Mieszkasz w Krakowie? TY!
zapłacę 20zł. jeśli przyjdzie mnie ktoś pobić. Ewentualnie może być pod
empikiem. no ludzie! 20złotych drogą nie chodzi. Obetrzesz sobie kłyćki, ale
bedzie na kwiatek dla dziewczyny. A jaki prestiż, nie?
Obserwuj wątek
    • pobieda Re: Wjebka - 19 + VAT 08.06.04, 14:20
      20? chyba żartujesz. Z tego co piszesz, widać, żeś pyskliwa bestia. Jeszcze mi
      zdążysz nabluzgać przed pobieciem, lub w trakcie, więc 20 złotych za obraze
      honoru to za mało. Sypniesz 100 - i załatwione. Nizej nie schodzę. Przemyśl,
      warto
      • greta_30 chcesz się upodlić za 100 zł? Jezu Chryste 09.06.04, 12:16
        co bieda robi z człowieka... Smutne.
    • zoltanek ooo Lewar 2 się pojawił. ciesze się, będzie ciekaw 08.06.04, 18:32
      ieeeeeeeeeeeeeee
    • zoltanek Przyjedź do Warszawy 08.06.04, 18:32
      to zrobie to za darmo.

Ale potem podamy sobie ręce.
      • greta_30 wpadnijcie na jednego do grety, ale po mordobiciu 09.06.04, 12:17
        bo ja się boję jak ludzie machają rękami bez sesnu . Czekam na Panów!
    • zoltanek Do Krakowa się przeprowaszasz? 08.06.04, 18:35
      Ej. Mam książki dla Was. Więc jakoś musze je Wam podrzucić. Tak wyszło.
      • dr.strangelove Re: Do Krakowa się przeprowaszasz? 08.06.04, 19:40
        Słuchaj gburze, nie wiem o co ci chodzi i wcale mnie to nie interesuje. Ale
        jedną rzecz ci powiem - sam jesteś lewar pierdolcze. kolejny spod napleta
        wypadły washaviah będzie mi gębę dorabiał? nawet sobie nie myśl, nawet sobie
        nie myśl. (franke 2times - moze to cię myli mię z kimś, obejżyj sobie "Chłopców
        z ferajny", nie musisz nawet całego, pewnie i tak byś nie miał siły). Z okazji
        tego że trochę wytrzeźwiałem i MASOkrator mi się wyłączył wjebać to mogę ja
        tobie, z tą ręką to pomyślę.
        Warszafa... kurwa , ale pomysł!

SADOkrator - ON
        • chinawhite Re: Do Krakowa się przeprowaszasz? 08.06.04, 20:07
          Tak się składa że oglądałem "Chłopców z ferajny" wczoraj. Świetny film. Może
          Cię z kimś pomyliłem. Prawdopodobnie mamy odbienne definicje GBURA. Dla mnie ty
          nim jesteś. Ale szanuje Cię, pełny chillout.

Hehehehhehehe.

Szkoda, że z przyczyn czysto fizycznych musze opuścić to forum, bo chętnie
          poczytałbym Twoje erudycyjne posty. No cuż, pa.
          • dr.strangelove Re: Do Krakowa się przeprowaszasz? 08.06.04, 20:23
            chinawhite napisał:

> Tak się składa że oglądałem "Chłopców z ferajny" wczoraj. Świetny film.
            dziwne, ja też wczoraj.
            Iskierka podejżenia , jakobyś mogł być moim Tylerem wygasła na szczęście
            szybko - On nie napisałby "cuż"
            wybacz mi gbura - to zwykłe przejęzyczenie - chciałem napisać KLUCHA.
            na pełny chillout jest za zimno w tym (k)raju.

i pytanie na koniec - zawsze jak się skonsternujesz zakładasz na siebie innego
            nicka, shizodzieciaku? (to określenie nie ma nic wspólnego z gburem , nie obraź
            się znowu , bo moze ci przydomków zabraknąć)
            • chinawhite Re: Do Krakowa się przeprowaszasz? 08.06.04, 21:46
              Nie. Mam kilka nicków i czasami się w nich gubie. Nie mam ochoty sie z tobą
              użerać.

Ja kończe tą rozmowe.
              • greta_30 dobrze! odpuść gdy wiesz już że nie warto umierać 09.06.04, 12:23
                za pierdy. Mądry jesteś gość. I masz browara! Jestem w domu, może wpadniesz?
                Jest OK i nie bój się. Mam kasę, nie będę Cię oceniać. To jak?
            • rzeznia_nr_5 Re: Do Krakowa się przeprowaszasz? 08.06.04, 21:51
              dr.strangelove napisał:

> Iskierka podejżenia , jakobyś mogł być moim Tylerem wygasła na szczęście
              > szybko - On nie napisałby "cuż"

A "podejżenia napisałby".Przyganiał kocioł garnkowi.

• dr.strangelove Re: Do Krakowa się przeprowaszasz? 09.06.04, 09:51
                rzeznia_nr_5 napisał:

> dr.strangelove napisał:
                >
                > > Iskierka podejżenia , jakobyś mogł być moim Tylerem wygasła na szczęście
                > > szybko - On nie napisałby "cuż"
                >
                >
                > A "podejżenia napisałby".Przyganiał kocioł garnkowi.

ufff! Dzięki - tego mi właśnie było trzeba na Otsześfienię.
                • greta_30 i teraz powinieneś rzezni wódkę postawić, że taki 09.06.04, 12:24
                  dobry z Niego kumpel i Cię uratował... Trzeba dbać o siebie, bo jak my o siebie
                  nie zadbamy, to kto? Hę?
            • chinawhite To raczej Ty! 08.06.04, 22:47
              Mógłbyś być moim Tylerem. Styl i erudycja o której marze(nie wiem jak z
              wyglądem). Niestety jesteś zgorzkniały, więc nie możesz nim bić. Bleh.
              • dr.strangelove Re: To raczej Ty! 09.06.04, 10:09
                jak to się dzieję, że jesteś taki pasywny. Co to jest ? Spokojny Budda nad
                strumieniem ?? sam sobie wierzbą , wiatrem i drwalem? CUŻ nieistotne.
                SZ.P.Rzeźnia stanął na wysokości zadania jeno i jak potrzebowałem zgnojenia to
                miał je dla mnie. Nic tak nie cieszy jak palec wiercący się w ranie.
                Ah! Powinieneś wiedzieć, że można mieć dwa rodzaje Tylerów - TYP1: mówi jak
                ty , wygląda jak t, pieprzy jak ty i przedewszystkim jest wolny w sposób o
                jakim możesz tylko marzyć. TYP2 : uosabia wszystko czym byś nie chciał być,
                każdy gnój jakiego się brzydzisz, kupę absolutną, gówno zniwolone.
                A teraz jak przystało na każdego myślącego człowiek należy wygodnie zagłębić
                sie w fotelu i przemyśleć czy jest się czyimś Tylerem (+) Tylerem (-) czy
                osobowością źródłową.
                • chinawhite Re: To raczej Ty! 09.06.04, 10:44
                  Tyler(-). Hmmmm, nie słyszałem o takim. Czyżby powstał Fight Club 2?
                  Wiedziałem czego Ci wczoraj trzeba i właśnie dlatego tego nie dostałeś. Skąd
                  czerpałeś TYPA 2 czyli Tylera 2?

Tyler(+) nie mówi jak Ty, nie wygląda jak Ty i nie pieprzy jak Ty.
                  On mówi tak jak Ty chciałbyś mówić, wygląda tak jak Ty chciałbyć wyglądać i
                  urzeczywistnia Twoje najskrytsze fantazje seksualne.

Net jest dla mnie oazą spokoju. Jestem w nim spokojnym Buddą i choć być
                  wychodził z siebie nie wyprowadzisz mnie z równowagi. Bo kim ty dla mnie
                  jesteś??? Jak narazie 13 pechowymi literkami i kropką!
                  • dr.strangelove Re: To raczej Ty! 09.06.04, 11:04
                    > Tyler(+) nie mówi jak Ty, nie wygląda jak Ty i nie pieprzy jak Ty.
                    > On mówi tak jak Ty chciałbyś mówić, wygląda tak jak Ty chciałbyć wyglądać i
                    > urzeczywistnia Twoje najskrytsze fantazje seksualne

-------------kajam się , kajam się , kajam się ------------
                    • chinawhite Zaczynam kumać! 09.06.04, 11:12
                      Chodzi Ci o przyjacielską walke bez taryfy ulgowej ala Fight Club. Z racji tego
                      że nie możemy sie spotkać i przyłożyć sobie z wyrazem przyjaźni po mordach
                      zmuszeni jesteśmy ograniczyć się do słownych ciosów.
                      W jakiś sposób trzeba wyładować pulsujący w Nas testosteron.

Ok może być! Ale najpierw Ty musisz mnie pożądnie trzepnąć z buta, bo zbyt
                      spokojny dzisiaj jestem i nie zdobęde się na atak.

Przypuszczam, że z mojej strony popłyną tylko zwykłe chuje i pizdy, bo
                      inteligencją nie grzesze. Zadowala Cię to? Chuju?
                      • greta_30 Re: Zaczynam kumać! 09.06.04, 12:32
                        chinawhite napisał:

> Chodzi Ci o przyjacielską walke bez taryfy ulgowej ala Fight Club. Z racji tego
                        >
                        > że nie możemy sie spotkać i przyłożyć sobie z wyrazem przyjaźni po mordach
                        > zmuszeni jesteśmy ograniczyć się do słownych ciosów.
                        > W jakiś sposób trzeba wyładować pulsujący w Nas testosteron.

Faceci i ich testosteron... To przez Was są wojny na świecie. Zamiast wojować
                        jak debile byście se kobiety znależli i codziennie przez godzinę dobrze im
                        robili. To zamiast pompek i zamiast wojaczek... Spójrzcie na mojego Starego,
                        gdzieżby on siłe miał wojować z jakimś nierealnym wrogiem skoro znowu robota
                        (kobietę trza zaspokoić i wogóle przekonać ją, że najpiękbniejsza w całej wsi i
                        wogóle...). Ciężka praca, a nie takie chuju muju...
                        >
                        > Ok może być! Ale najpierw Ty musisz mnie pożądnie trzepnąć z buta, bo zbyt
                        > spokojny dzisiaj jestem i nie zdobęde się na atak.

Dobrze! Może uda się po ludzku pogadać z Tobą ;)
                        >
                        > Przypuszczam, że z mojej strony popłyną tylko zwykłe chuje i pizdy, bo
                        > inteligencją nie grzesze. Zadowala Cię to? Chuju?

I chuj!

greta - czeka na swoją dawkę wojny płci i w dupie ma bokserskie sparingi.
                        • o0oo Re: Zaczynam kumać! 09.06.04, 13:22
                          greta_30 napisała:
                          > Faceci i ich testosteron... To przez Was są wojny na świecie

Patrzac na to forum az strach pomyslec co by bylo jakby natura dala grecie 1%
                          wiecej testosteronu.
                    • greta_30 prawda, że to jak katarssis? hehehe :) dobrze! 09.06.04, 12:28
                  • greta_30 Re: To raczej Ty! 09.06.04, 12:27
                    chinawhite napisał:
                    >
                    > Net jest dla mnie oazą spokoju. Jestem w nim spokojnym Buddą i choć być
                    > wychodził z siebie nie wyprowadzisz mnie z równowagi. Bo kim ty dla mnie
                    > jesteś??? Jak narazie 13 pechowymi literkami i kropką!

dobre! dziękuję! potrzebowałam złapać TEN DYSTANS DO NETU> Jesteś gość i umiesz
                    leczyć grety!!!! masz browara!
                • greta_30 Re: To raczej Ty! 09.06.04, 12:25
                  dr.strangelove napisał:

> jak to się dzieję, że jesteś taki pasywny. Co to jest ? Spokojny Budda nad
                  > strumieniem ?? sam sobie wierzbą , wiatrem i drwalem? CUŻ nieistotne.
                  > SZ.P.Rzeźnia stanął na wysokości zadania jeno i jak potrzebowałem zgnojenia to
                  > miał je dla mnie. Nic tak nie cieszy jak palec wiercący się w ranie.
                  > Ah! Powinieneś wiedzieć, że można mieć dwa rodzaje Tylerów - TYP1: mówi jak
                  > ty , wygląda jak t, pieprzy jak ty i przedewszystkim jest wolny w sposób o
                  > jakim możesz tylko marzyć. TYP2 : uosabia wszystko czym byś nie chciał być,
                  > każdy gnój jakiego się brzydzisz, kupę absolutną, gówno zniwolone.
                  > A teraz jak przystało na każdego myślącego człowiek należy wygodnie zagłębić
                  > sie w fotelu i przemyśleć czy jest się czyimś Tylerem (+) Tylerem (-) czy
                  > osobowością źródłową.

olaboga, to o mnie? skąd mnie znasz? hehehe. To oczyszcza! czyż nie?
            • greta_30 schizodzieciak... podoba mi się! Zoltanek przeczyt 09.06.04, 12:21
              aj mój wątek na dupkikacie o miim nowym wcieleniu. Może Ci pomoże... ;)
              Uwielbiam Cię, mówiłam Ci to już?
        • greta_30 mnie też brzydzi Stolic, ale Zoltan to jedyny! jed 09.06.04, 12:19
          yny młody warszawianin, który sie psychicznie skurwił. jest Go za co szanować,
          odpuść bo nie masz racji! po dobroci grecia prosi.
    • greta_30 co znaczy 'frenetyczne oklaski", bo nijak się 09.06.04, 10:21
      odnieść nie umiem ;)
      greta - kozaczy hehehe

a tak na poważnie: depresja wieku młodzieńńczego (dystymia) jest
      niezaprzeczalnym faktem i się j ą leczy. ja chlałam z braku innego pomysłu tak
      długo, że zapomniełąm po co istnieję. To żadne rozwiązanie!
      • greta_30 i jeszcze jedno do poczytania na tenat 09.06.04, 10:23
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15181&w=13055240
        miłej zabawy
        greta - już nawet pić i ćpać nie musi, bo szkoda życia na pierdy ;) serio!
        • dr.strangelove Re: i jeszcze jedno do poczytania na tenat 09.06.04, 10:29
          EEEhhh! Droga Pani G po prostu trzeba mi było aby się wczoraj kotłowało na
          ekranie, a tylko wiatr gwizdał na forum. uuuu!!! teraz to mnie głowa boli.
          -------------------------------
          StrangeLove - sam sobie lekarzem, aptekarzem i pacjętem.
          • greta_30 wypij mocną kawę z cytryną, jak przeżyjesz to żyć 09.06.04, 10:42
            będziesz! A paw kontrolowany - to bywa dobre rozwiązanie w takich razach ;)
            pozdrawiam i nie chlej tyle, bo nie mam już w planach alkoholikom pomagać.
            Chorym na pustkę tyko, no!
            greta
            • dr.strangelove Re: wypij mocną kawę 09.06.04, 10:53
              kawę z cytryną to pijam i bez kaca, lubię i już. Piszesz Greto do mnie w takiej
              komitywie, tak bezpretensjonalnym tonem. I jeszcze z troską. Dziwne poczułem
              się przytulony... he! zaskoczyłaś mnie.
              • chinawhite dr.strangelove mięknie!! hehhehehhe 09.06.04, 10:55
                wystarczy jedno czułe słówko płci pięknej by z twardziela przemienił się w
                pluszaka. HEHHEHE Ale wiesz, to nic złego!
                • greta_30 zazdrośnik!!!!!!!!!!!!!! ;) 09.06.04, 10:59
                • dr.strangelove Re: dr.strangelove mięknie!! hehhehehhe 09.06.04, 11:17
                  wcale nie napisałem że poczułem sie mile zaskoczony. to 1.

2 - teraz nie zaprzeczę - naprawdę było mi miło ;)

3 - dziwię się po prostu, raczej byłem pewien że nie przytula się kogoś
                  spoza "kręgu dup-likatu"
                  Ap3 - duplikat kojarzył mi się z duplubrykantem - bez złośliwości od kiedy
                  umiałem mówić bawiłem sie językiem (co za piękna 2znacznośc)

4 - zaskoczenie było tym milsze , że przytulała greta - silniczek tego forum.

5 (areo)zol-tanku nie trać wiary - nadal mogę ugryźć cię w Dupe. ;p
                  • footstep baa 09.06.04, 11:26
                    "chlopcy z ferajny" na te lepsze dni...
                    na te gorsze, cos mozna "wrzucic" i puscic Las Vegas Parano.
                    • stasia.brzozowska nie promuj mi tu gragów, bo dostaniesz w łep 09.06.04, 11:32
                      wóda i narkotyki to dla dorosłych i poukładanych Osób, a nie dla depresyjnych i
                      rozechwianych. No!
                      • zoltanek Gadasz jak Greta :) 09.06.04, 11:37
                        • stasia.brzozowska no co Ty? serio? wpadniesz? chciałabym 09.06.04, 11:38
                    • dr.strangelove Re: baa 09.06.04, 11:46
                      eee widzę kolega nie obyty. jako twój prawnik muszę powiedzieć że chuja wiesz o
                      wrzucaniu. Powiem ci tak: wrzucić i Las Vegas oglądać to tak jak siedzieć na
                      bujanym koniku i oglądać przogram przyrodniczy o Dakocie. Jeśli chcesz obejżeć
                      przwdziwy Western to "wrzuć" i puść sobie Timothy'ego Leary film:"How to
                      Operate Your Brain" - nie biorę za ciebie odpowiedzialności.
                      Ja nigdy się nie bawiłem w taką farmację - dla mnie to co mam w głowie to mój
                      jedyny kapitał, zbyt cenny by go trwonić - nawet dla orgazmu x 1000.
                      zastanów sie nad tym gdy odzyskasz pzytomność i kaluży kału i szczyn po
                      lekturze w/w filmu.
                      • greta_30 no właśnie Ty matołku, słuchaj lepszych od siebie 09.06.04, 11:50
                        bo to da Ci szansę aby ś przestał sie sadzić jak jakis pierdolnięty, bo wiesz co
                        to amfa. Każdy to wie, ale nie wszyscy wciągają. logiczne? No!
                      • footstep Re: baa 09.06.04, 12:46
                        czepiliscie sie, tych dragow, a mnie kurwa chodzi o wrzucenie jakiegos zarcia ewentualnie wypiciu piwa, czysty relaks. Co do lykania, to wole wziac i pobiegac po pobliskiej plazy lub pojzdzic rowerem po lesie. Gapiac sie w tv nie dalbym rady. A Las Vegas co najwyzej wejdzie po paleniu po innych historyjkach nie mam ciagotek do filmow.
                        • zoltanek Las Vegas Parano - Respekcik!!!!!! 09.06.04, 12:53
                          A Ja nie moge od jutra brać dragów ani alkoholu pić :
                          (((((((((((((((((((((((((((((((((((((( łojezus, będe zakonnicą.
                  • stasia.brzozowska Re: dr.strangelove mięknie!! hehhehehhe 09.06.04, 11:31
                    > 3 - dziwię się po prostu, raczej byłem pewien że nie przytula się kogoś
                    > spoza "kręgu dup-likatu"

Nie można przytulać ludzi tylko z jakiegoś kręgu. Ludzi sie albo kocha
                    wszyskich, albo żadnego. Nie wiesz o tym? Po prostu na duplikat przeszli wszyscy
                    zdecydowani na to, że greta im nie szkodzi, że fajna z niej babka i niewarto jej
                    kopać, bo to nie ma sensu. tak to dział.

> Ap3 - duplikat kojarzył mi się z duplubrykantem - bez złośliwości od kiedy
                    > umiałem mówić bawiłem sie językiem (co za piękna 2znacznośc)

zapraszamy do kącika wierszoklepów i innych Cudaków ;)

>
                    > 4 - zaskoczenie było tym milsze , że przytulała greta - silniczek tego forum.

greta silniczek? Chyba śliniaczek? Na depresji tylko walczę i aż się ślinię od
                    chamstwa. Na duplikacie liże rany po Was.

>
                    > 5 (areo)zol-tanku nie trać wiary - nadal mogę ugryźć cię w Dupe. ;p

Dobre! Ty też nie pękasz. I masz browara! heheh

greta - nie pęka
                  • zoltanek Re: dr.strangelove mięknie!! hehhehehhe 09.06.04, 11:35
                    Troche zaczynam się Tobą rozczarowywać. A taki jurny byłeś wczoraj. Czyżby
                    Twoja moc miała źródło w alkoholu.

Gadasz jak Anieatak. Albo jesteś nim albo musicie się skumplować.

To ugryź mnie w dupe. Uwielbiam homoseksualny słowny fetysz.
                    Postaraj się, bo dzisiaj osiągnąłem średni poziom nirwany i bardzo trudno jest
                    mnie dotknąć. Zdajesz sobie sprawe z tego, że Twoje słowne mordobicie jest jak
                    lekki letni wietrzyk dla prawdziwego psychopaty. Oczywiście nie mówie że nim
                    jestem, nie mam przerostu ego.

Kurwa mać, powiedz coś bo nie mam punktu zaczepienia. Paradoksalnie Twój spokuj
                    zaczyna mnie WKURWIAĆ bardziej niż Twoje wczorajsze słowa. Powiedz coś kurwa
                    mać, dupku jednopośladkowy bo nie wyrobie.
                    • stasia.brzozowska chodz na browara Zoltan i przestań się ciskać 09.06.04, 11:36
                      mi nie podskoczysz, czyż nie? ;)))
                      Twoja w nowym ubranku ochronnym
                    • dr.strangelove Re: dr.strangelove mięknie!! hehhehehhe 09.06.04, 11:49
                      Nie chcę cię zawieść chłopaczku – daj mi chwilkę. Mam robotę teraz, ale wpadnę
                      wieczorem i zrobię ci z rzyci kandelabr
                      • greta_30 a wiecie co przynosi lesba na drugą rantkę? 09.06.04, 11:53
                        smycz... a pedał? jaka druga randka?!
                        hehehe, chyba nie chcecie się stracić Panowie? ;)
                        • greta_30 od razu zaznaczam! lubię gejów i lesbijki, to 09.06.04, 11:57
                          tacy sami ludzie jak my wszyscy. też marzą i treż upadają. Ich nawiększym
                          problemem jest to, że tak samo jak chorzy ROBIĄ Z TEGO PROBLEM. Samoistnie
                          schodza podziemi i tak cierpią samotnie jako wyalienowane grupy społeczne. To
                          nie fair! Będę walczyć o to, by każdy człowiek miał prawo żyć po swojemu!
                          Konstytucja ani mój bóg, nie zapbania mi iść do łóózka z kim i kiedy chcę!
                          Spoko Panowie - macie moje 100% poparcie
                          greta - zawsze przeciwko ciemiężeniu porządnych ludzi.
                          • dr.strangelove Re: od razu zaznaczam! lubię gejów i lesbijki, to 09.06.04, 12:13
                            a ja nie lubie , bo nie myją po sobie garów. Moja znajoma mieszka z parą
                            homoseksów. Pozatem nie chcą odkurzać i pożyczać pieniędzy. Może oni się tylko
                            tak lansują , bo homo jest teraz trendy. Kto wie, kto wie.... nie będę ich
                            pytał, poobrażaliby się jak córki kościelnego z Wieprzyc. Ale nie lubię tylko
                            tych dwóch , po prawdzie innych nie znam... wychodzi więc na to że jestem
                            homofobem , bo nie lubię pedałów.
                            • greta_30 masz prawo, ale zobacz jak bardzo ograniczasz 09.06.04, 12:14
                              sobie przestrzeń życiową. A jak Ci powiem, że jestem lesbą to co? Nie uściśniesz
                              mi ręki?
                              • dr.strangelove Re: masz prawo, ale zobacz jak bardzo ograniczasz 09.06.04, 12:23
                                UWAGA = ilośc Homoseksualistów Których znam = 2
                                Ilość homoseksualistów których lubię = 0
                                Ilość homoseksualistów których nie lubię = 2
                                Powód = to antypatyczne typy ludzkie.
                                Wynik = StrangeLove traktuje homoseksualistów identycznie jak Heteryków, jeśli
                                ich nie lubi to nie dlatego że mają inne wyznanie, tylko dlatego że są
                                niesympatyczni. Ale nie mają u mnie żadnej taryfy ulgowej tylko dlatego że są
                                inni, ok.?

DIXI!
                                • greta_30 to w porzo, mogie z Tobą braterską flaszeczkę 09.06.04, 12:33
                                  obalić.
                              • dr.strangelove Appendix1 09.06.04, 12:26
                                Pytanie mam jeszcze:
                                Czy brak tolerancji dla nietolerancji to nietolerancja?
                                • greta_30 nie. to walka o sens 09.06.04, 12:33
              • greta_30 mam dorosle Dziecko, które tuliłam przez 15 lat 09.06.04, 10:59
                mam doświadczenie. I dziękuję. Miło mi.
                greta
    • greta_30 skupiłam sie i uważnie przeczytałam Twój post 09.06.04, 12:13
      miotasz się, ale to dobrze. Ci którzy juz nie walczą - nie żyją. Dobrze że to
      wiesz. respekt! Dopóki myślisz, dopóki czujesz - jesteś godzien miana Człowieka!
      Nie ma większego obowiązku moralnego - niż ocalić w sobie człowieczeństwo.
      Przyjadę do Ciebie na wódkę w wakacje, boś mądry człowiek i wrażliwiec, a ja
      cenię takich zawodników. Kiedy mogę wpaść ;)
      greta - bo żyję jak chcę, i mówię co chcę. A Ci którzy za głupi są by skumać
      gretę niech lepiej idą ogródek pokopać, a nie chorego! No!
      • zoltanek Greta i Dr.strangelove 09.06.04, 12:23
        Wchodzicie sobie w dupe bez wazeliny. :))))))))
        • dr.strangelove Wchodzicie sobie w dupe 09.06.04, 12:29
          a co czujesz się niedojechany? swędzi cię coś? nie martw sie nie wykopsam cię z
          ciepłego posłania przy kominku pani domu, pupilku...
          • zoltanek Łatwo Cię sprowokować!!! hehehhehhe 09.06.04, 12:31
            dziękuje bardzo za darmową porcje śmiechu
          • greta_30 greta śpi z kim chce i kiedy chce. wasze przepycha 09.06.04, 12:36
            nki jej nie ruszają. I przypominam greta 05,05,2005 r. wychodzi za mąż. Ziemie
            chłopu kupiła i będzie dobrą, kochającą żoną. A Wy młokosy - se jeszcze
            poczekacie na takie wspaniałe cudo jak ja ;) hehehe skromna to ja nie jestem
            raczej ;)))
        • greta_30 poczytaj sobie swoje posty o grecie pajacu! 09.06.04, 12:34
          • zoltanek Ej Greta, to był żart. Co jest? Przepraszam 09.06.04, 12:37
            • greta_30 wiem Zoltanku!!! ;) jak sie miewasz? tak poza tym? 09.06.04, 12:40
              • zoltanek Ogólnie spoko luzik 09.06.04, 12:42
                ChinaWhite to ja żeby nieporozumień nie było!

Wporzo, wporzo, może nawet poucze się dzisiaj!!!!
      • dr.strangelove Re: skupiłam sie i uważnie przeczytałam Twój post 09.06.04, 12:55
        a ja się skupiłem i uważnie przejrzałem drzewko. Kilka twoich postów mnie
        ominęło ale nic się nie stało. Do mnie na wakacje? Chyba nie będzie ci się
        chciało robić prawie 500km, bo Kraków to mój azyl tylko do 28 czerwca, myślę że
        już prędzej spotkamy się w Warszawie. Co do mojego ciskania się , chlania,
        bicia się po gębach z Zoltankiem i tego wszystkiego to odszukaj mój pierwszy
        post, zobacz co napisałem. I teraz wyobraź sobie , że już nie jest tak różowo,
        że jest raczej sraczkowato. Że wszystko może ci spaść na głowę jednego dnia
        (wiem że wiesz jak to jest) , a Ty idziesz się upić tylko dlatego że tego
        oczekuje od ciebie konwencja w jakiej się żyje, ale ty tak naprawdę nic nie
        czujesz (wiem ,że nie wiesz jak to jest) że jesteś jakimś pieprzonym automatem,
        że już nic nie czujesz. Gdzie jest gniew, gdzie jest ból ??? Zostałem sam,
        Kobieta moja „nie kąpie się już dla mnie , na jej czyste wdzięki już czeka inny
        pan” czy jakoś tak... A ja nie mogę nic poczuć oprócz wspomnienia jej ciepła w
        moim łóżku i ciągłej potrzeby wtulenia, pozostaje Ona zupełnie poza kręgiem
        moralności. Piekny mi souvenir zostawiła po sobie – początki depresji
        reaktywnej.
        • dr.strangelove StrangeLove - LOGout. 09.06.04, 13:03
          do.zo. wieczorową porą.
          • zoltanek Siemka 09.06.04, 13:13
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka