czarna_wolga 15.03.12, 15:14 ale się uśmiałem jak to wymyśliłem. Zróbmy coś w rodzaju ruchu oburzonych jak w Hiszpanii albo acta. Juz widzę te depresyjne twarze zajadające chipsy przed tv albo Kto jest ojcem Bablito. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schizy_20 Re: HaHa 15.03.12, 15:29 czarna_wolga napisał: > ale się uśmiałem jak to wymyśliłem. Zróbmy coś w rodzaju ruchu oburzonych jak w > Hiszpanii albo acta. Juz widzę te depresyjne twarze zajadające chipsy przed tv > albo Kto jest ojcem Bablito. nie bardzo rozumiem o co chodzi. Ale w sumie każdy happening jest dobry. Jednoczy. Nie rozumiem tego z depresyjnymi twarzami zajadającymi chipsy przed tv i tego ojca bablito ( w sumie ja tam słyszałem P jak Pablito ale mój słuch to dno). Odpowiedz Link Zgłoś
e.l.f Re: HaHa 15.03.12, 15:50 Pablito, dalej nie widzę nic śmiesznego chociaż w sumie mało kapuje. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_wolga Re: HaHa 15.03.12, 16:31 Chodzi o to że się nie zgadzamy z obecnym systemem bezrobociem kontrolingiem i bezczynnością. Marazmem. Nie wiem w jakich językach to przetłumaczyć. Jak komuś odpowiada płacenie abonamentu za coś co ogólnie jest dostępne "eter" i obcokrajowiec przejeżdżający może to obejrzeć w komórce więc to powinno być obarczone w podatkach. Odpowiedz Link Zgłoś
schizy_20 Re: HaHa 15.03.12, 16:53 czarna_wolga napisał: > Chodzi o to że się nie zgadzamy z obecnym systemem bezrobociem kontrolingiem i > bezczynnością. Marazmem. Nie wiem w jakich językach to przetłumaczyć. Jak komuś > odpowiada płacenie abonamentu za coś co ogólnie jest dostępne "eter" i obcokra > jowiec przejeżdżający może to obejrzeć w komórce więc to powinno być obarczone > w podatkach. a co to ma wspólnego z tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
schizy_20 Re: HaHa 15.03.12, 16:54 w Rosji żyje się gorzej. Dziękuj że tam nie mieszkasz. Jeszcze tak zle tu nie jest. A że do zachodu daleko to inna sprawa ( chociaż juz tyle w sferze zarobków, internet, komórki masz, nie żyjesz jak w Korei płn.) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: HaHa 15.03.12, 18:20 ja nie do końca rozumiem o co chodzi z tym ruchem oburzonych, chyba jestem z innego pokolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_wolga Re: HaHa 15.03.12, 19:10 Chodzi o to że w tych krajach bezrobocie sięga w śród ludzi młodych do 40 %. ...pl.wikipedia.org/wiki/Czarna_wo%C5%82ga Odpowiedz Link Zgłoś
schizy_20 Re: HaHa 15.03.12, 19:18 czarna_wolga napisał: > Chodzi o to że w tych krajach bezrobocie sięga w śród ludzi młodych do 40 %. > ...pl.wikipedia.org/wiki/Czarna_wo%C5%82ga no ale i tak nie bardzo rozumiemy co ma do tego abonament i Pablito i bezrobocie do depresji. Ja tam wole Polsze, niż jakaś wioskę w Afryce. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_wolga Re: HaHa 15.03.12, 20:11 Ma to do tego że każy to musio płacić nawet taki kowallski co przejerza za granice. A taki Szwarz co mieszka w Polsce u bauni nie placi. Odpowiedz Link Zgłoś
waters123456 Re: HaHa 15.03.12, 21:28 A w wiosce w Afryce to murzynki depresji nie mają. Bo słoneczko swieci. Bo muszą kombinować jak uciec przed lwem, jak upolowaćjakieś mięsko do zjedzenia. Wbrew pozorom to im jest lepiej, nie maja TV i nie maja świadomosci 21-wiecznego Europejczyka. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: HaHa 16.03.12, 11:02 mają depresję tylko nazywają ją inaczej, pokazywali kiedyś cały kilkudniowy rytuał oczyszczania i uzdrawiania z depresji która pojawiała się zdaniem kobiet "prawie zawsze" po trzecim dziecku. Dość to było nawet ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: HaHa 15.03.12, 20:35 może są zbyt przebierni? za dużo ludzi jest kształconych na wysokie stanowiska, złudne jest wbijanie ludzim do glowy że każdy po studiach jest skazany na sukces, bo praca w sumie jest, tylko nie taka fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
schizy_20 Re: HaHa 15.03.12, 20:42 nadal nie rozumiem tego z abonamentem i czemu ten wątek jest na tym forum. Może napisz zażalenie do Sejmu? Lucyna Ci z plecami są skazani na sukces. Najbardziej mnie rozwaliła po zakonczeniu szkoły, ze dziewczyna ktora wcale nie chodziła szkoły przechodzodziłą z klasy do klasy mimo ze powinna byc uwalona, ledwo na maturze przepchnieta, prywatne studia, mieszkanko od rodzicow w centrum i nagle mozemy ją oglądac w teatrze, mimo ze sie do tego nie nadaje. pamietam ze zdolnielsi bez pieniedzy albo z sytuacja ze musza zostac nie odniesli sukcesu, w tym ja. trzeba miec plecy i pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: HaHa 15.03.12, 20:45 tak ogólnie to Czarna wolga płynie dzisiaj sobei tylko znanym torem, nie ma chyba sensu próbować zrozumieć. To pewnie jeszcze szok po spotkaniu z wraczem, albo jakiesik wspomaganie. Odpowiedz Link Zgłoś
schizy_20 Re: HaHa 15.03.12, 20:51 lucyna_n napisała: > tak ogólnie to Czarna wolga płynie dzisiaj sobei tylko znanym torem, nie ma ch > yba sensu próbować zrozumieć. To pewnie jeszcze szok po spotkaniu z wraczem, al > bo jakiesik wspomaganie. to bardzo możliwe. Prędzej to wspomaganie. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: HaHa 15.03.12, 20:46 a że w tym konkretnie kraju trzeba mieć plecy albo zasuwać jak mały samochodzik, to fakt jest. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_wolga Re: HaHa 15.03.12, 21:30 <zaczerwienił się> nie mam pleców i doszłem do wniosku że nie będę jebał żeby ktoś potem za mnie zbierał owoce Odpowiedz Link Zgłoś
schizy_20 Re: HaHa 15.03.12, 21:59 czarna_wolga napisał: > <zaczerwienił się> nie mam pleców i doszłem do wniosku że nie będę jeba > ł żeby ktoś potem za mnie zbierał owoce hahahaha że co???? fatycznie płyniesz dzisiaj swoim torem:P Odpowiedz Link Zgłoś
lonelyasyou Re: HaHa 16.03.12, 12:04 Zróbmy protest o refundowanie leków przeciwdepresyjnych, o większą rente dla osób, które nie mogą pracować z powodu depresji, o ogólną akceptacje tej choroby w społeczeństwie :P... to by dopiero miało sens. Po za tym, moim zdaniem, tak samo jak wprowadzili becikowe, powinni też wprowadzić dofinansowanie depresyjne :D. Odpowiedz Link Zgłoś