yoko0202 29.05.12, 07:49 nie wie ktoś, czy na 100% ten koniec świata to w tym roku i ewentualnie kiedy dokładnie? bo jak nie, to chyba się przeproszę z zoloftem po 3 latach... qooooooooorva Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ichnia Re: potwór wrócił 29.05.12, 11:59 Spokojnie, jeszcze trochę pożyjemy. Co i rusz chcę się przepraszać. Ale wciąż czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
yoko0202 Re: potwór wrócił 29.05.12, 12:13 ichnia napisała: > Spokojnie, jeszcze trochę pożyjemy. Co i rusz chcę się przepraszać. Ale wciąż c > zekam. nie mogę czekać w życiu chaos, booooordel i równia pochyła. myślałam, że jakieś przesilenie, ale od lutego???? Odpowiedz Link Zgłoś
ichnia Re: potwór wrócił 29.05.12, 13:23 Napisałam, że ja czekam. Ty sama wiesz najlepiej, czy jeszcze możesz, czy już czas. Ja czekam na godzinę W (a ciągle zatrzymuję się na U). Odpowiedz Link Zgłoś
another_story Re: potwór wrócił 29.05.12, 17:54 Koniec świata nastąpi 21 grudnia, do tego czasu można się podleczyć; nie mamy wszak wystarczających danych na temat działalności koncernów farmaceutycznych w niebiesiech. Odpowiedz Link Zgłoś
canoine Re: potwór wrócił 29.05.12, 20:23 końca świata nie będzie w tym roku. nie mam na niego miejsca w moim kalendarzu. sorry. Odpowiedz Link Zgłoś