w1973 21.08.04, 13:18 Kto z Was bierze, albo brał Seroquel. Narzekam na zabójczą cenę tego leku. Czy ktos ma resztki? A może opowiecie jak go zdobyć taniej. Będę wdzięczny za konkretne odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asentra6 Re: SEROQUEL IP: *.kabaty.2a.pl 23.08.04, 01:58 Ja brałam Seroquel na bardzo ciężką nerwicę natręctw jakieś 2 lata temu. To miała być ostatnia deska ratunku (poprzednie leki nie pomagały), niestety mi nie pomógł. Płaciłam wtedy za niego jakieś 800 zł. Trochę pomagali znajomi lekarze z zagranicy. Powinieneś się dowiedzieć o adresy aptek - może gdziś jest tańszy, mi niestety nic z niego nie zostało. Ten lek ma bardzo dobrą opinię zwłaszcza w leczeniu psychoz. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEKARZ Re: SEROQUEL IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 25.08.04, 14:08 Wiem ,ze mója znajoma miał do odsprzedania ten lek,ale musiałbym zapytać.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
w1973 Re: SEROQUEL 29.08.04, 20:18 Dzięki za odpowiedzi, może ktoś jeszcze ma do czynienia z Seroquelem. HeY Odpowiedz Link Zgłoś