nadja 01.10.04, 09:43 Olu odezwij sie. Boje sie, ze cos Ci sie stalo. Daj znak, przyjade,moze potrzebny jest lekarz... jezu... :(( n Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ona Re: AIDKO,OLU BLAGAM ODEZWIJ SIE IP: *.crowley.pl 01.10.04, 22:56 Witam serdecznie ! Z lektury wcześniejszych postów wiem, że jesteśmy pacjentkami dr Teresy T. Pewnie nie spotkamy się osobiście, ale jakiś wirtualny kontakt może być pomocny. Trzymajmy się, pozdrawiam !!! Mam nadzieję, że nic złego się nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też ola Re: AIDKO,OLU BLAGAM ODEZWIJ SIE IP: *.chello.pl 04.10.04, 00:06 nadjo, wnioskuję, że masz tel na komórę Aidki. Nie odzywa się, tak? Kurczę, miejmy nadzieje, że to może kłopoty z komputerem, albo prądem, jak myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: AIDKO,OLU BLAGAM ODEZWIJ SIE 04.10.04, 09:09 Dostalem dzisiaj list od Aidki, pisze bo chce uspokoic, ma problemy z dostepem do komputera. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
nadja Re: AIDKO,OLU BLAGAM ODEZWIJ SIE 04.10.04, 09:55 To tez juz wiem z smsa. Na szczescie. n Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: AIDKO,OLU BLAGAM ODEZWIJ SIE IP: *.chello.pl 04.10.04, 15:47 pozdrówcie ją gorąco, i koty też. Takich jak ja jest pewnie więcej - mało udzielających się na forum, ale czytających i trzymających kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś