Gość: aniaa IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.03.07, 18:20 Gdzie w JG można kupić tabletki antykoncepcyjne bez recepty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łowca byków Re: tabletki anty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 18:35 Widziałem na Florze u handlarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrriana Re: tabletki anty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 19:37 kobieto nie ryzykuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniaa Re: tabletki anty IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.03.07, 20:29 chodzilo mi o apteke w ktorej moge isc i kupic tabl bez recepty bo nie chodze co miesiac albo dwa do ginekologa:) na florze to bym aspiryny nie kupila nie mowiac juz o anty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: tabletki anty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 21:26 A widziałaś w jakimkolwiek mieście taką aptekę??? Jeżeli tak, to gratuluję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jelgór Re: tabletki anty IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.03.07, 22:52 Bez lekarza to możesz sobie kalendarzyk postawić itp. metody stosować, wbrew pozorom wcale nienajgorsze. W aptece za to bez recepty możesz kupić prezerwatywy i test ciążowy, dla uspokojenia nerwów. Od dilerów nie kupuj, bo to i nielegalne, i bardzo niebezpieczne dla zdrowia, zwłaszcza w młodym wieku, bez instrukcji dawkowania, pouczenia o reakcjach itp. Pozdrawiamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poiu Re: tabletki anty IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.03.07, 15:14 Ciekawe, czy jelgór robił barabara wg kalendarzyka? Gratuluję metody i ... mocnych nerwów :-) Jest to metoda oficjalnie zalecana jedynie w Polsce. Wiadomo, dlaczego. Ale powód do chwały to raczej w swiecie marny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iiii Re: tabletki anty IP: 83.19.207.* 26.03.07, 15:23 na ul. Solnej- zapomnij. Tam nawet jak zostawisz dowód osobisty czy inny dokument, to i tak bez recepty ani rusz. Przychylniej jest na ul. Dlugiej. Czasami dadza sie wyprosic. Ale mam na mysli tylko te tabletki które sa na 100%. Nikt tabletek ze znizka bez recepty nie sprzeda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: tabletki anty IP: *.231.udn.pl 30.03.07, 12:52 aniaa, a jakie konkretnie tabletki bierzesz? ja niedawno odstawiłam swoje i zostało mi 1 opakowanie, które chętnie odstąpię. Odpowiedz Link Zgłoś
kurzynski tylko na Dlugiej!!! 07.04.07, 01:30 nawet nie musze dlugo prosic tylko wystarczy ze zobacza jak sie trzese w glodzie narkotycznym to zaraz przemila pani w bialym fartuchu da mi jakas vitaminke za darmo. Czasem i opchne bizuterie tombakowa i biora jak zlotoooO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: tabletki anty IP: *.jgora.dialog.net.pl 31.03.07, 21:45 najlepszy srodek antykoncepcyjny?- środek dupy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
aga_n20 Re: tabletki anty 06.04.07, 22:27 przeciez idąc do lekarza to możesz poprosić aby na jednej recepcie wypisał ci więcej opakowań ja zawsze tak robiłam i nie było problemów miałam przynajmniej przez 6 miesięcy z głowy. Receptę zostawiałam w aptece Panie wieszały ją na tablicy a raz w miesiącu szłam i płaciłam za 1 albo dwa opakowania dużo prostszy sposób niż kombinowanie po aptekach może sprzeda a może nie pare razy można zakombinowć ale to nie jest na dłuższą metę rozwiązanie Odpowiedz Link Zgłoś
kurzynski Re: tabletki anty 07.04.07, 01:32 no to wlasnie mniej wiecej tak samo ale tylko na Dlugiej!! Tam sa swojacy, kazda jest po 5-letnim wyroku za narkotyki wiec rozumieja czlowieka w potrzebie!!! Raz im przedalem pare kg czegos co tak naprawde bylo cukrem pudrem a aone sie nic a nic nie poznalyyy! PS z prokuratorem jestesmy na ty bo tez razem dajemy w zyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kurzyński Re: tabletki anty IP: 82.139.15.* 07.04.07, 13:06 mam nadzieję, że Panie z Długiej przeczytaja twoje swietne wpisy i zgłoszą do prokuratury te oskarżenia. bo to już sie nadaje do sądu. ale skąd mozesz o tym wiedziec...pewnie rezydujesz tuż obok. Odpowiedz Link Zgłoś
kurzynski Re: tabletki anty 07.04.07, 16:21 panie z Dlugiej sa mi wdzieczne ze osmieszylem was debile za wywlekanie glupot na publicznym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
wincentykadlubek Re: tabletki anty 07.04.07, 14:14 Kolejny raz się błaźnisz jak wszędzie na tym forum kurzyński. Nic nie trzeba komentować w twych słowach. Sam tworzysz swój mizerny wizerunek:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kurzynski Re: tabletki anty 07.04.07, 16:22 facet, tak lazisz za mna ze wreszcie zrozumialem twoja subtelna aluzje. Wiesz, ja tez jestem pedalem i chce sie z toba tez spotkac w celach intymnych razem z kotem. Proponuje ci przejscie na 'ty'. Odpowiedz Link Zgłoś
wincentykadlubek Re: tabletki anty 07.04.07, 16:33 Pogrążasz się jak baranek u wrót rzeźni. Panie kurzyński aluzja tu była. Aleś jej ni zrozumiał. Filozofie spod płota;-) Zanim zaczniesz ujadać pomyśl, to naprawdę nie boli;-) Odpowiedz Link Zgłoś
baskervil Re: tabletki anty 07.04.07, 22:11 wincentykadlubek napisał: > Pogrążasz się jak baranek u wrót rzeźni. Panie kurzyński aluzja tu była. Aleś > jej ni zrozumiał. Filozofie spod płota;-) Zanim zaczniesz ujadać pomyśl, to > naprawdę nie boli;-) No ten to ma cos pod sufitem!Ciagle wyjezdza tu z jakimis probami aluzji.Facet! To jest forum,a nie lekcja filozofii.To zbyt trudne dla ciebie,zajmij sie handlem narkotykami.Tam nie trzeba filozofii,tam trzeba sluchac i ryzykowac. Umiesz krasc?Nie?No to co umiesz?Nic?No nawet sie na polityka nie nadajesz.Przegrales casting na zycie,bido!! Odpowiedz Link Zgłoś
wincentykadlubek Re: tabletki anty 07.04.07, 22:42 Casting:-) Modne słowo. Koleś coś mi się wydaje że sufitem moim raczej zajmować się nie dasz rady. Nie poczułeś nawet sensu tej dyskusji. Bo jak byś miał ten sufit równiejszy to byś widział że baranka sprowokowałem do bluzgów by pokazał kto on jest. A co do forum to każdy używa w dyskusjach to na co go stać. Ciebie stać na teks: „masz nierówno pod sufitem” Dziwne. Kiedyś próbowałeś mi dowalić Pilchem. Teraz sufitem nierównym. Czyżby nierówność intelektualna spowodowana czynnikami zewnętrznymi? (to do tych narkotyków nieszczęsnych które wplotłeś w tą wypowiedz, a to też ciekawy pomysł) Właśnie człeku który prześwidrowałeś moją marną egzystencje:-) aluzja jest jedną z głównych form dyskusji. Chyba tego nie rozumiesz... Forum. Jak myślisz co znaczy to słowo? Odpowiedz Link Zgłoś
kurzynski Re: tabletki na glowe 09.04.07, 18:02 Skonczyles juz sobie odpowiadac czy wertujesz slownik ortograficzny, analfabeto? Odpowiedz Link Zgłoś
wincentykadlubek Re: tabletki na glowe 09.04.07, 18:28 Panie kurzyński, dalej robisz z siebie błazna. Nic nie trzeba dodawać. Ty sam to robisz:-) Poszukaj może znajdziesz jeszcze jeden błąd. To wtedy będziesz miał ponownie okazję do napisania „Wincenty za wcześnie wyjęty” Gratuluje Panu inteligencji:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wincentykadlubek Re: tabletki anty 07.04.07, 22:46 I skrajna bida to z twoich słów aż krzyczy. Bo jak nazwać kogoś kto mówi: „To zbyt trudne dla ciebie,zajmij sie > handlem narkotykami.Tam nie trzeba filozofii,tam trzeba sluchac i ryzykowac. > Umiesz krasc?Nie?No to co umiesz?Nic?No nawet sie na polityka nie > nadajesz.Przegrales casting na zycie,bido!!” Idiotą może? Odpowiedz Link Zgłoś
wincentykadlubek Re: tabletki anty 07.04.07, 23:07 Jesteś takim samym bezmyślnym krzykaczem jak tamci kolesie. Widać tylko że trochę młodszym. Pobełkoczesz trochę i wykrzyczysz jakieś bzdury i nic poza tym. I będziesz zadowolony z siebie że się dowartościowałeś. A przy tym nie podważyłeś nawet jednego mojego argumentu. Nie potrafisz? Nie jesteś w stanie zrozumieć idiotyzmu swojego szczekania. Tak jak i oni. Po paru zdaniach widać w czym się obracasz. Te twoje przegrałeś casting na życie. Co potrafisz? Był byś mądrzejszy to byś tak nie pieprzył za przeproszeniem. Bo co mam tu wyjeżdżać z opisem swojego życia, sukcesów czy jeszcze nie wiem czego? Tego nie da rady zweryfikować. To jest twój sposób na sprowokowanie mię? Sztuczka tak tania że idiota na nią może się tylko złapać. Chyba że tak sobie szczeknąłeś i to nie jest nawet sztuczka tylko zwykły przypadek. Oj kolego masz się za cwaniaka a tyle musisz się nauczyć jeszcze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wincentykadlubek Re: tabletki anty 07.04.07, 23:40 A poza tym kolego Baskervil to wszystko była prowokacja by się trochę rozerwać:- ) I ty też w tym wiozłeś udział. Nie zauważyłeś? Znasz może taka postać: Wilhelm z Baskerville? Baskervil to ty jesteś. Ale Wilhelm to już nie:-) Dobranoc. Kłaniam się nisko i do następnego razu człowieku sukcesu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kurzynski Re: tabletki anty 10.04.07, 07:47 zaplules sie juz i tego nie zauwazasz. Pozycz recznik od tatusia, wytrzyj swoj tepy ryj i rwij stad kapcie analfabeto bo psujesz forum. Odpowiedz Link Zgłoś
wincentykadlubek Re: tabletki anty 10.04.07, 08:01 Brawo:-) Nic nie muszę pisać. Błaźnisz się sam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: tabletki anty IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.04.07, 09:35 Ależ w tym człowieku pełno jadu i nienawiści. Do tego głupota jeszcze. Kurzyński byś się wstydził. Ze też ludzie boją się takich debili? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk245 Re: tabletki anty 10.04.07, 08:24 Gość portalu: aniaa napisał(a): Gdzie w JG można kupić tabletki antykoncepcyjne bez recepty? Alez Aniu,jak mozesz tak myslec?,marsz do Wielebnego i z grzechu mysli sie wyspowiadaj ,,,pozatem Rzeczpospolita potrzebuje nowych podatnikow - badz PATRIOTKA !. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk245 Re: tabletki anty 12.04.07, 08:49 Re: Autor: Gość: aniaa IP: *.lubin.dialog.net.pl Data: 23.03.07, 18:20 Noo Andzka,u spowiedzi byla ? ,abbolicje otrzymala ? noo too niegrzesz wiecej !!! Odpowiedz Link Zgłoś