Dodaj do ulubionych

tabletki anty

IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.03.07, 18:20
Gdzie w JG można kupić tabletki antykoncepcyjne bez recepty?
Obserwuj wątek
    • Gość: Łowca byków Re: tabletki anty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 18:35
      Widziałem na Florze u handlarzy.
      • Gość: adrriana Re: tabletki anty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 19:37
        kobieto nie ryzykuj
    • Gość: aniaa Re: tabletki anty IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.03.07, 20:29
      chodzilo mi o apteke w ktorej moge isc i kupic tabl bez recepty bo nie chodze co
      miesiac albo dwa do ginekologa:) na florze to bym aspiryny nie kupila nie mowiac
      juz o anty:)
    • Gość: ja Re: tabletki anty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 21:26
      A widziałaś w jakimkolwiek mieście taką aptekę??? Jeżeli tak, to gratuluję!!!
      • Gość: jelgór Re: tabletki anty IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.03.07, 22:52
        Bez lekarza to możesz sobie kalendarzyk postawić itp. metody stosować, wbrew
        pozorom wcale nienajgorsze. W aptece za to bez recepty możesz kupić
        prezerwatywy i test ciążowy, dla uspokojenia nerwów. Od dilerów nie kupuj, bo
        to i nielegalne, i bardzo niebezpieczne dla zdrowia, zwłaszcza w młodym wieku,
        bez instrukcji dawkowania, pouczenia o reakcjach itp. Pozdrawiamy!
        • Gość: poiu Re: tabletki anty IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.03.07, 15:14
          Ciekawe, czy jelgór robił barabara wg kalendarzyka?
          Gratuluję metody i ... mocnych nerwów :-)
          Jest to metoda oficjalnie zalecana jedynie w Polsce. Wiadomo, dlaczego. Ale powód do chwały to raczej w swiecie marny.
          • Gość: iiii Re: tabletki anty IP: 83.19.207.* 26.03.07, 15:23
            na ul. Solnej- zapomnij. Tam nawet jak zostawisz dowód osobisty czy inny
            dokument, to i tak bez recepty ani rusz. Przychylniej jest na ul. Dlugiej.
            Czasami dadza sie wyprosic. Ale mam na mysli tylko te tabletki które sa na
            100%. Nikt tabletek ze znizka bez recepty nie sprzeda
            • Gość: czytelnik Re: tabletki anty IP: *.231.udn.pl 30.03.07, 12:52
              aniaa, a jakie konkretnie tabletki bierzesz? ja niedawno odstawiłam swoje i
              zostało mi 1 opakowanie, które chętnie odstąpię.
            • kurzynski tylko na Dlugiej!!! 07.04.07, 01:30
              nawet nie musze dlugo prosic tylko wystarczy ze zobacza jak sie trzese w
              glodzie narkotycznym to zaraz przemila pani w bialym fartuchu da mi jakas
              vitaminke za darmo. Czasem i opchne bizuterie tombakowa i biora jak zlotoooO!!!
    • Gość: Krzysiek Re: tabletki anty IP: *.jgora.dialog.net.pl 31.03.07, 21:45
      najlepszy srodek antykoncepcyjny?- środek dupy !!!
    • aga_n20 Re: tabletki anty 06.04.07, 22:27
      przeciez idąc do lekarza to możesz poprosić aby na jednej recepcie wypisał ci
      więcej opakowań ja zawsze tak robiłam i nie było problemów miałam przynajmniej
      przez 6 miesięcy z głowy. Receptę zostawiałam w aptece Panie wieszały ją na
      tablicy a raz w miesiącu szłam i płaciłam za 1 albo dwa opakowania dużo prostszy
      sposób niż kombinowanie po aptekach może sprzeda a może nie pare razy można
      zakombinowć ale to nie jest na dłuższą metę rozwiązanie
      • kurzynski Re: tabletki anty 07.04.07, 01:32
        no to wlasnie mniej wiecej tak samo ale tylko na Dlugiej!! Tam sa swojacy,
        kazda jest po 5-letnim wyroku za narkotyki wiec rozumieja czlowieka w
        potrzebie!!! Raz im przedalem pare kg czegos co tak naprawde bylo cukrem pudrem
        a aone sie nic a nic nie poznalyyy!

PS z prokuratorem jestesmy na ty bo tez razem dajemy w zyle.
        • Gość: do kurzyński Re: tabletki anty IP: 82.139.15.* 07.04.07, 13:06
          mam nadzieję, że Panie z Długiej przeczytaja twoje swietne wpisy i zgłoszą do
          prokuratury te oskarżenia. bo to już sie nadaje do sądu. ale skąd mozesz o tym
          wiedziec...pewnie rezydujesz tuż obok.
          • kurzynski Re: tabletki anty 07.04.07, 16:21
            panie z Dlugiej sa mi wdzieczne ze osmieszylem was debile za wywlekanie glupot
            na publicznym forum.
        • wincentykadlubek Re: tabletki anty 07.04.07, 14:14
          Kolejny raz się błaźnisz jak wszędzie na tym forum kurzyński. Nic nie trzeba
          komentować w twych słowach. Sam tworzysz swój mizerny wizerunek:-)
          • kurzynski Re: tabletki anty 07.04.07, 16:22
            facet, tak lazisz za mna ze wreszcie zrozumialem twoja subtelna aluzje. Wiesz,
            ja tez jestem pedalem i chce sie z toba tez spotkac w celach intymnych razem z
            kotem. Proponuje ci przejscie na 'ty'.
            • wincentykadlubek Re: tabletki anty 07.04.07, 16:33
              Pogrążasz się jak baranek u wrót rzeźni. Panie kurzyński aluzja tu była. Aleś
              jej ni zrozumiał. Filozofie spod płota;-) Zanim zaczniesz ujadać pomyśl, to
              naprawdę nie boli;-)
              • baskervil Re: tabletki anty 07.04.07, 22:11
                wincentykadlubek napisał:

> Pogrążasz się jak baranek u wrót rzeźni. Panie kurzyński aluzja tu była. Aleś
                > jej ni zrozumiał. Filozofie spod płota;-) Zanim zaczniesz ujadać pomyśl, to
                > naprawdę nie boli;-)

No ten to ma cos pod sufitem!Ciagle wyjezdza tu z jakimis probami aluzji.Facet!
                To jest forum,a nie lekcja filozofii.To zbyt trudne dla ciebie,zajmij sie
                handlem narkotykami.Tam nie trzeba filozofii,tam trzeba sluchac i ryzykowac.
                Umiesz krasc?Nie?No to co umiesz?Nic?No nawet sie na polityka nie
                nadajesz.Przegrales casting na zycie,bido!!
                • wincentykadlubek Re: tabletki anty 07.04.07, 22:42
                  Casting:-) Modne słowo. Koleś coś mi się wydaje że sufitem moim raczej
                  zajmować się nie dasz rady. Nie poczułeś nawet sensu tej dyskusji. Bo jak byś
                  miał ten sufit równiejszy to byś widział że baranka sprowokowałem do bluzgów by
                  pokazał kto on jest. A co do forum to każdy używa w dyskusjach to na co go
                  stać. Ciebie stać na teks: „masz nierówno pod sufitem” Dziwne. Kiedyś
                  próbowałeś mi dowalić Pilchem. Teraz sufitem nierównym. Czyżby nierówność
                  intelektualna spowodowana czynnikami zewnętrznymi? (to do tych narkotyków
                  nieszczęsnych które wplotłeś w tą wypowiedz, a to też ciekawy pomysł) Właśnie
                  człeku który prześwidrowałeś moją marną egzystencje:-) aluzja jest jedną z
                  głównych form dyskusji. Chyba tego nie rozumiesz... Forum. Jak myślisz co
                  znaczy to słowo?
                  • kurzynski Re: tabletki na glowe 09.04.07, 18:02
                    Skonczyles juz sobie odpowiadac czy wertujesz slownik ortograficzny, analfabeto?
                    • wincentykadlubek Re: tabletki na glowe 09.04.07, 18:28
                      Panie kurzyński, dalej robisz z siebie błazna. Nic nie trzeba dodawać. Ty sam
                      to robisz:-) Poszukaj może znajdziesz jeszcze jeden błąd. To wtedy będziesz
                      miał ponownie okazję do napisania „Wincenty za wcześnie wyjęty” Gratuluje Panu
                      inteligencji:-)
                • wincentykadlubek Re: tabletki anty 07.04.07, 22:46
                  I skrajna bida to z twoich słów aż krzyczy. Bo jak nazwać kogoś kto mówi: „To
                  zbyt trudne dla ciebie,zajmij sie
                  > handlem narkotykami.Tam nie trzeba filozofii,tam trzeba sluchac i ryzykowac.
                  > Umiesz krasc?Nie?No to co umiesz?Nic?No nawet sie na polityka nie
                  > nadajesz.Przegrales casting na zycie,bido!!” Idiotą może?
                • wincentykadlubek Re: tabletki anty 07.04.07, 23:07
                  Jesteś takim samym bezmyślnym krzykaczem jak tamci kolesie. Widać tylko że
                  trochę młodszym. Pobełkoczesz trochę i wykrzyczysz jakieś bzdury i nic poza
                  tym. I będziesz zadowolony z siebie że się dowartościowałeś. A przy tym nie
                  podważyłeś nawet jednego mojego argumentu. Nie potrafisz? Nie jesteś w stanie
                  zrozumieć idiotyzmu swojego szczekania. Tak jak i oni. Po paru zdaniach widać w
                  czym się obracasz. Te twoje przegrałeś casting na życie. Co potrafisz? Był byś
                  mądrzejszy to byś tak nie pieprzył za przeproszeniem. Bo co mam tu wyjeżdżać z
                  opisem swojego życia, sukcesów czy jeszcze nie wiem czego? Tego nie da rady
                  zweryfikować. To jest twój sposób na sprowokowanie mię? Sztuczka tak tania że
                  idiota na nią może się tylko złapać. Chyba że tak sobie szczeknąłeś i to nie
                  jest nawet sztuczka tylko zwykły przypadek. Oj kolego masz się za cwaniaka a
                  tyle musisz się nauczyć jeszcze:-)
                • wincentykadlubek Re: tabletki anty 07.04.07, 23:40
                  A poza tym kolego Baskervil to wszystko była prowokacja by się trochę rozerwać:-
                  ) I ty też w tym wiozłeś udział. Nie zauważyłeś? Znasz może taka postać:
                  Wilhelm z Baskerville? Baskervil to ty jesteś. Ale Wilhelm to już nie:-)
                  Dobranoc. Kłaniam się nisko i do następnego razu człowieku sukcesu:-)
                  • kurzynski Re: tabletki anty 10.04.07, 07:47
                    zaplules sie juz i tego nie zauwazasz. Pozycz recznik od tatusia, wytrzyj swoj
                    tepy ryj i rwij stad kapcie analfabeto bo psujesz forum.
                    • wincentykadlubek Re: tabletki anty 10.04.07, 08:01
                      Brawo:-) Nic nie muszę pisać. Błaźnisz się sam:-)
                    • Gość: wiki Re: tabletki anty IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.04.07, 09:35
                      Ależ w tym człowieku pełno jadu i nienawiści. Do tego głupota jeszcze.
                      Kurzyński byś się wstydził. Ze też ludzie boją się takich debili?
    • henryk245 Re: tabletki anty 10.04.07, 08:24
      Gość portalu: aniaa napisał(a):

Gdzie w JG można kupić tabletki antykoncepcyjne bez recepty?

Alez Aniu,jak mozesz tak myslec?,marsz do Wielebnego i z grzechu mysli sie
      wyspowiadaj ,,,pozatem Rzeczpospolita potrzebuje nowych podatnikow - badz
      PATRIOTKA !.
    • henryk245 Re: tabletki anty 12.04.07, 08:49
      Re:
      Autor: Gość: aniaa IP: *.lubin.dialog.net.pl
      Data: 23.03.07, 18:20

Noo Andzka,u spowiedzi byla ? ,abbolicje otrzymala ?

noo too niegrzesz wiecej !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka