Dodaj do ulubionych

A może to będzie forum dla depresyjnych po 40-ce?

17.10.04, 01:34
Bo inne fora depresyjne opanowane są przez młodzież.
Obserwuj wątek
    • abdon Re: A może to będzie forum dla depresyjnych po 40 17.10.04, 16:06
      Czy wszędzie muszą rozpychać się łokciami młodzi, którzy sądzą że świat należy
      tylko do nich?
    • looserka Re: A może to będzie forum dla depresyjnych po 40 22.10.04, 22:44
      tylko jak myślisz Abdonie,ilu nas jest, tych weteranów?
      mało
      za mało?

• awanturka Re: A może to będzie forum dla depresyjnych po 40 01.11.04, 19:43
        O! Widzę (czytam?) starych znajomych z depresji. Ja się kwalifikuję, jestem po 40. Może to niezły pomysł żeby się tu zadomowić. Na pierwszy rzut oka mi się tu podoba.

- awanturka
      • awanturka Re: A może to będzie forum dla depresyjnych po 40 01.11.04, 19:43
        O! Widzę (czytam?) starych znajomych z depresji. Ja się kwalifikuję, jestem po 40. Może to niezły pomysł żeby się tu zadomowić. Na pierwszy rzut oka mi się tu podoba.

- awanturka
      • aneta10ta Re: A może to będzie forum dla depresyjnych po 40 05.11.04, 23:02
        I z każdym dniem mniej.
    • iselin Re: A może to będzie forum dla depresyjnych po 40 01.11.04, 19:21
      To nie dla mnie. Nie powinnam tu pisać.
      Przeptaszam. Ja jeszcze młoda jestem, mimo, ze czasem czuję się jak po
      osiemdziesiątce...
      • abdon Iselin! 01.11.04, 21:00
        Iselin!

Popełiłem niezręczność z tym wiekiem. Nie wiedziałem, jak sformułować myśl, że
        chciałbym aby spotykała się grupa przyjaciól piszących w dojrzały sposób. Skoro
        czujesz się jak 80-latka, to doskonale pasujesz do mojego zamysłu. Zachęcam
        Cię, abyś tu zaglądała.

Pozdrowienia

Abdon
        • iselin Abdonie:-) 01.11.04, 22:38
          Abdon napisał:
          Iselin!

Popełiłem niezręczność z tym wiekiem. Nie wiedziałem, jak sformułować myśl, że
          chciałbym aby spotykała się grupa przyjaciól piszących w dojrzały sposób. Skoro
          czujesz się jak 80-latka, to doskonale pasujesz do mojego zamysłu. Zachęcam
          Cię, abyś tu zaglądała.

Wszystko w porządku. lecz mam ostatnio dziwny humor.

• aneta10ta Re: A może to będzie forum dla depresyjnych po 40 05.11.04, 23:04
        iselin napisała:

> To nie dla mnie. Nie powinnam tu pisać.
        > Przeptaszam. Ja jeszcze młoda jestem, mimo, ze czasem czuję się jak po
        > osiemdziesiątce...
        - Kto więc młody, kto stary?
        - Skąd wiesz, jak sie czuje ktoś po osiemdziesiątce?
        Aneta
    • iselin Re: A może to będzie forum dla depresyjnych po 40 02.11.04, 16:18
      Abdon napisał:
      Bo inne fora depresyjne opanowane są przez młodzież.

------------

Jakby podwoić mój wiek to mam 64:-)))))))))
      • iselin Re: A może to będzie forum dla depresyjnych po 40 03.11.04, 13:42
        Ja napisałam:
        Jakby podwoić mój wiek to mam 64:-)))))))))

Coś mi się pokręciło.
        Mam 26 lat, więc podwajając będzie 52.
        Niezamierzone kłamstwo. Już nie będę.
        • anatemka Re: A może to będzie forum dla depresyjnych po 40 22.04.05, 23:05
          to ja się czuję jakbym miała 17. od zawsze
          • abdon Re: A może to będzie forum dla depresyjnych po 40 22.04.05, 23:47
            Ale jak długo to już trwa?
            • anatemka Re: A może to będzie forum dla depresyjnych po 40 24.04.05, 15:03
              ładnych paręnaście
              • abdon Re: A może to będzie forum dla depresyjnych po 40 24.04.05, 18:00
                To by mi odpowiadało
                • anatemka Re: A może to będzie forum dla depresyjnych po 40 26.04.05, 20:23
                  do czego?
                  • abdon Re: A może to będzie forum dla depresyjnych po 40 26.04.05, 20:41
                    Żeby pójść do kina.
                    • hrabiaa Re: A może to będzie forum dla depresyjnych po 40 29.10.05, 17:17

Ludzie!!!!!
                      o jakie Wy piszescie depresji????
                      Że nie macie pieniędzy, że dzieci się od Was odwrócił, że szef Was "uwalił"?
                      To jest wielkie G, wielkie G.
                      Mam białaczkę, mam sprawę w sądzie z art. 296 ( na 10 lat), mam złe dzieci,
                      jestem na rencie za 700 zł , i co mamm prawo do depresji ? GÓWNO. Trzymam się,
                      gdyż jestem sobą i wierzę w to, co powinien Człowiek wierzyć , w obencość TEGO,
                      który nami "steruje". Wieszać się nie będę. Ale i nie utyskiwują nad sobą.

abdon napisał:

> Żeby pójść do kina.
                      • ilquad Re: A może to będzie forum dla depresyjnych po 40 30.10.05, 00:58
                        I co z tego, można miec wszystko, a organizm głupieje... po co kisić w sobie
                        to, że się człowiek źle czuje?
    • ilquad Re: A może to będzie forum dla depresyjnych po 40 30.10.05, 00:58
      Już niedługo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka