Dodaj do ulubionych

Jestem w rozsypce

06.04.19, 20:01
Czuję, że osiągnęłam dno życia. Mój partner narobił na mnie kolosalne długi, których nie będę w stanie spłacić. Nie potrafię jeść, spać, normalnie funkcjonować. Pracuję ciężko fizycznie 10 godzin (on nie robi nic, nawet ciężko posprzątać w mieszkaniu) i czuję, że nie czeka mnie już nic. Wstaję rano ze spuchniętymi oczami, szykuje się do pracy, w pracy (na szczęście mam tam cudownych ludzi, którzy mnie wspierają) próbuje się jakoś trzymać, wracam, czasami coś zjem, częściej jednak idę się kąpać i od razu spać. Każdy dzień wygląda tak samo. Nie umiem myśleć o niczym innym jak o tym, że on mnie tak urządził i jeszcze nie widzi w tym problemu. Jedyny powód dla którego żyję to moi rodzice. Naprawdę, nie mam już sił.. Jestem zmęczona fizycznie i psychicznie, Co mam zrobić?
Obserwuj wątek
    • 123zielona123 Re: Jestem w rozsypce 06.04.19, 21:25
      rozwód
    • ekspert.grupa_synapsis Re: Jestem w rozsypce 06.04.19, 22:53
      Skontrolować stan swojego zdrowia u lekarza. Bo jeśli nie można spać, jeść i zalewa czarne myślenie, to może to być depresja.
      Bardzo trudna sytaucja w jakiej się Pani znajduje nie wyklucza depresji; raczej ją uprawdopodabnia. Z szacunkiem
      Stanisław Porczyk, psychiatra
      Grupa Synapsis
      www.synapsis.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka