sorrowm 23.10.04, 19:02 nie bardzo moge sie odnalezc, wszystko mnie drazni, najlepiej zeby wszyscy dali mi swiety spokoj! nie wiem czy takie zachowanie mozna nazwac dołem...moze po prostu chwilowo wszystkich olewam;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
looserka Re: i znowu dół... 23.10.04, 19:12 możliwe, że to jeden z dołków powszednich,ale trzeba uważać - bo zbliża się listopad... niebezpieczna pora dla wszelakich depresji i innego gówna :) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: i znowu dół... 23.10.04, 19:15 Nie sugeruj, bo może zrobić się gorzej. Miesięcy jest wiele, z majem włącznie. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: i znowu dół... 23.10.04, 19:13 Rozumiem, że wszyscy Cię wk...ą. Gdybyś tylko ich olewał, klopot byłby mniejszy. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
sorrowm Re: i znowu dół... 23.10.04, 19:45 akurat w tych deszczowych miesiacach czuje sie dobrze:) Zle chyba ujelam skoro olewam to nie powinnam sie przejmowac a jednak mnie wkurzają;) brakuje mi tego wyciszenia sie tylko kazdy lata tu i tam:D No dolek sie zbliza i to wielkimi krokami... Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: i znowu dół... 23.10.04, 19:50 znam to rozdraznienie i dziwny kolowrot osob wokol. no i oczekiwanie na lepszy dol. w tym roku, w sierpniu, wyekspediowalem sie na te okolicznosc do doktora. i dobrze, ze zdazylem. bo poruszam sie wolno, a raczej - wszystko wokol za szybko. moze wyekspediuj sie podobnie do psycha? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sorrowm Re: i znowu dół... 23.10.04, 19:55 i jak Ci doktorek pomógł? Ja raczej sie nie wybiore.. od dawna sobie powtarzam "sama sobie poradzisz" jeszcze żyje wiec jakos mi to wychodzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: i znowu dół... 23.10.04, 20:02 Ja przez ladnych pare lat sie wozilem, psychoterapia, umiarkowane doly - wiadomo, dystymia. Ale ostatnio juz sie nie dalo, za dlugo, za gleboko. Pierwszy doktorek okazal sie jakims palantem, teraz znacznie lepszy, wiec przynajmniej troche wiary, ze wspolpraca ma jakis sens Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: i znowu dół... 23.10.04, 20:23 Przyjmij postawę obronną. Psychię warto mieć w odwodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: i znowu dół... 23.10.04, 20:27 Ale jak sie bronic, zeby nikogo przy tym nie rozszarpac? Np. jednym zdaniem? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: i znowu dół... 24.10.04, 09:07 Kordon sanitarny, skoro jednym zdaniem. Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś