orlando10 26.10.04, 14:40 Takich trzech jak ich dwojga to nie ma ani jednego :-))) Z utęsknieniem czekam na ich posty, są dla mnie jak promyczek światła w mej depresyjnej gnuśności. Piszcie, piszcie jak najwięcej! Dajecie mi tyle radości :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adrian35 Re: Adrian i Marylla rule!!! 26.10.04, 15:23 no w koncu ktos sie tu tak dobrze bawi jak ja! a juz myslalem ze same sztywniaki tu przychodza :))) Odpowiedz Link Zgłoś
leny3 Re: Adrian i Marylla rule!!! 26.10.04, 15:38 Co ty...? tu ludzie mają sporo poczucia humoru, poczytaj jeszcze raz , tylko bez emocji, boki zrywać,te ukryte znaczenia, drobne aluzje, absurd i groteska, cierpienie czasami potrafi wzbogacić, co w żadnym razie nie powinno być reguła Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: Adrian i Marylla rule!!! 26.10.04, 15:41 Heh, zabiore sie zaraz za Slowackiego i Krasinskiego. A jak dojde do Norwida - to dopiero bedzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
adrian35 Re: Adrian i Marylla rule!!! 26.10.04, 15:43 szczerze mowiac jestes nudna...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: Adrian i Marylla rule!!! 26.10.04, 15:44 nudziles sie na jezyku polskim? "wiecej luzu!" Odpowiedz Link Zgłoś
adrian35 Re: Adrian i Marylla rule!!! 26.10.04, 15:42 zdziwylbys sie jak malo emocji jest we mnie czytajac wasze posty i odpisujac na nie. siedze podparty na rece i prawie zjezdzam z krzesla. z nudow. ale po co to pisze-przeciez wy i tak wiecie ze sie strasznie przy tym podniecam, wali mi serce z nerwow a rece co chwile wycieram w recznik-takie sa mokre z emocji...ziew.... Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: Adrian i Marylla rule!!! 26.10.04, 15:43 czy z emocji to nie wiem, nie wiem. "wiecej luzu!" Odpowiedz Link Zgłoś
orlando10 Re: Adrian i Marylla rule!!! 26.10.04, 15:44 adrian35 napisał: > zdziwylbys sie jak malo emocji jest we mnie czytajac wasze posty i odpisujac na > > nie. Ze składni tego zdania wynika, że to Twoje emocje czytają nasze posty i odpowiadają na nie :-DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś