Dodaj do ulubionych

I co częśc z Was robiłaby bez P.Aidki?

07.11.04, 18:16
Jej nie ma,poszla sobie zniechęcona tym jak chętnie czekacie niektórzy na
nową osobę następną do bicia okazania swojej wyższości. Ale Wy tu dalej
tluczecie temat. Jeszcze milej rzucać kamieniami na kogoś kogo nie ma.Poszła
i nie wchodzi na to forum.Tak jak latwo było niesprawiedliwie odnosić się do
niej, gdy tu była, teraz jeszcze łatwiej rzucac kamieniami ze czyimiś plecami.
Dała Wam tyle szczęscia.Macie się czym zając. Zrobiła na Was takie wrażenie,
że zawisc Was dusi z powodu jej mądrości dobroci wrazliwosci i umiejętnosci
pieknego pisania po polsku. Tak bardzo dusi i tak mocno to widac.Jesli jest
beznadziejna i glupia to po co tyle gadacie skoro macie co chcieliście, bo
sobie poszla?
Krzysztof
(z ukłonami dla normalnej częsci P.P.Forumowiczów)
Obserwuj wątek
    • o0oo Re: I co częśc z Was robiłaby bez P.Aidki? 07.11.04, 18:26
      jak zawsze w takich sytuacjach niesmiertelne : projektujesz emocje swe?

przeciez to ty jej temat poruszylas? uri napisala wlasnie zeby psychoanaliza
      aidki prowadzona przez czarnego prowadzona byla prywatnie a nie na forum.
      • tylko_widz Re: I co częśc z Was robiłaby bez P.Aidki? 07.11.04, 18:48
        Odpowiadasz na :  
        o0oo napisał:

> jak zawsze w takich sytuacjach niesmiertelne : projektujesz emocje swe?
        >
        > przeciez to ty jej temat poruszylas? uri napisala wlasnie zeby psychoanaliza
        > aidki prowadzona przez czarnego prowadzona byla prywatnie a nie na forum.

Kobieto zwracam Ci uwagę że Krzysztof oraz nick tylko_widz to rodzaj męski i
        męskie imię. Nie rozumiesz co mówie to nie mów sama nic.Znany jest Ci
        psychologiczny termin projekcja no to gratuluje.Jak poznasz jeszcze inne i
        bedziesz mądrzejszy od P. Aidy a zawlszcza czarnego714 to chetnie Cie
        poczytam.Teraz nie bo nawet ja laik widzę że za mało wiesz by sie tu
        popisywac.Nie wiesz nawet co znaczy psychoanaliza.Temat czarnego jest sprzed
        paru dni ale na sile wznawiany gdzie sie tylko da.Napisałem czemu.Bo czuliście
        się jak po paru setkach gdy rzucaliście kamieniami w P.Aide kiedy tu była a
        teraz okazuje się ze jeszcze lepiej Wam się rzuca poza jej plecami.Drązycie ten
        temat i drązycie.Czemu? Bo nie macie swego życia i dawno nie było tu takiej
        indywidualności w ktora tak łatwo wycelować.Czemu nie zamilkniecie nad tą
        trumną skoro P. Aidka Wam była tak odrażającą osobą? To ona przdcież kłamala,
        oszukiwała, rzucala się na kazdego z pogardą, kpiąc i wysmiewając czyjes
        choroby. Tak robiła wlasnie ona prawda ? To wyraźnie widac z Waszych wypowiedzi
        i nawet w temacie wątku nie zostaly jej oszczędzone pomówienia.Martwilem się
        ale teraz ciesze że tu nie przychodzi.
        Ktoś kto ma wiedzę i uprawnienia wypowiedział się na temat osoby p. Aidy. Raz.
        Zatem co Cie obchodzi dalszy rozwoj sytuacji jaki ma albo i nie miejsce poza
        tym forum? Nie lubisz P.Aidy,domyslam się że ulga dla Ciebie jest wyjscie stąd
        zatem Ciebie i innych za jej plecami ujadającymi w ogóle nie powinna obchodzic
        jej dola a psychoanaliza to już zupełnie.A jakyście znali termin psychoanalizy
        to zauwazylibyście ze to co napisał czarny nia nie jest.Jest odpowiedzią na
        Wasze ataki i próbą dotarcia do źródla.Czemu tak rzuciliście sie na P.Aide
        która umieściła tylko jeden tekst na pożegnanie w takim stylu jak Waszych
        setki.Tu się nie pojawił ze strony czarnego żaden więcej post.Powiedzial bardzo
        dokładnie jak ocenia osobe P.Aidy , dał jakby odpowiedź na ciagle zarzuty wobec
        niej i milczy.A Wy do kogo jeszcze wołacie jak koty na puszczy ? Lubujecie się
        w masochizmie jakim musi być niewatpliwie dla Was obcowanie z Panią
        Aidką,czytanie o Niej, pisanie ?
        Krzysztof
        • xxxxnonamexxxx Re: I co częśc z Was robiłaby bez P.Aidki? 07.11.04, 19:31
          a co robiliby arbitrzy elegancji i dobrego smaku gdyby nie mieli pretekstu do
          okazywania, że lepiej wszystko wiedzą?
          • aneta10ta Re: I co częśc z Was robiłaby bez P.Aidki? 07.11.04, 19:40
            Dobre!
            Chamstwo i prostactwo znalazło swoje wzniosłe uzasadnienie.
            Aneta
        • o0oo Re: I co częśc z Was robiłaby bez P.Aidki? 07.11.04, 20:34
          Temat czarnego jest sprzed
          > paru dni ale na sile wznawiany gdzie sie tylko da.Napisałem czemu.Bo
          czuliście
          > się jak po paru setkach gdy rzucaliście kamieniami w P.Aide kiedy tu była a
          > teraz okazuje się ze jeszcze lepiej Wam się rzuca poza jej plecami.Drązycie
          ten
          >
          > temat i drązycie.Czemu? Bo nie macie swego życia i dawno nie było tu takiej
          > indywidualności w ktora tak łatwo wycelować.Czemu nie zamilkniecie nad tą
          > trumną skoro P. Aidka Wam była tak odrażającą osobą? To ona przdcież kłamala,
          > oszukiwała, rzucala się na kazdego z pogardą, kpiąc i wysmiewając czyjes
          > choroby. Tak robiła wlasnie ona prawda ? To wyraźnie widac z Waszych
          wypowiedzi
          >
          > i nawet w temacie wątku nie zostaly jej oszczędzone pomówienia.Martwilem się
          > ale teraz ciesze że tu nie przychodzi.

czy na to forum uczeszcza jakies kolko terapeutyczne ludzi z urojeniami? jakie
          wy? myslisz ze tu jakis spiek jest, zmowili sie ludzie zeby aidke flekowac?
          skad wiesz misiu jakie intencje maja ludzie ktorzy pisza teksty? projektujesz
          az ci sie uszy trzesa.

> Ktoś kto ma wiedzę i uprawnienia wypowiedział się na temat osoby p. Aidy

nie rozbrajaj mnie, podlaczyli neta chyba do jakiegos zakladu psychiatrycznego,
          i mamy co raz kolejne akty strzeliste na forum.

Zatem co Cie obchodzi dalszy rozwoj sytuacji jaki ma albo i nie miejsce poza
          > tym forum?

przeciez to ty ten watek dalej ciagniesz moralny onanisto.

>Nie lubisz P.Aidy

a co to przedszkole i deklaracja sympatii lub antypatii. caly spor ktory
          wywolala aidka obrazajac beszczelnie uzytkownikow tego forum, dotyczyl tylko
          tego faktu. to ty dopowiadasz sobie historie o glanowaniu pani aidki.

a ty moralny onanisto bedziesz teraz przez miesiac na tym forum deklarowal
          swoja wyzszosc moralna i opowiadal o swoim wspolczuciu dla tej kobiety, zeby
          zaspokoic egoistycznie swoj dobry wizerunek. aneta10ta rozmawiala z aidka jak z
          czlowiekiem, a ty traktujesz ja jak zwierzatko.ludzie tacy ja wy jestescie jak
          dilerzy narkotykow ktorzy narkomanowi przynosza dzialke do szpitala. politujesz
          sie nad nia w meilach, wcisniesz jej dawke wspolczucia, przytrzymasz ja za
          raczke na lozu smierci, opowiadajac jej o zlym swiecie, ktory ja tylko gnoi i
          sie na nia uwzial i jej pieknym cierpieniu, a nastepnie po jej smierci wydasz
          zbior jej tekstow "cierpienie- ilez w nim prawdy". jestes jak pijawa ktore
          zaspakaja swoj dobry wizerunek, przysana do chorej kobiety.
          aidka potrzebuje pomocy specjalistow, a nie bandy lajzow z problemami
          emocjonalnymi.

• gloom A moze juz dosc.... 07.11.04, 20:58
      myslenia w liczbie mnogiej, he?
      • zrospaczona_zdzislawa Re: A moze juz dosc.... 07.11.04, 22:25
        Odpowiadasz na :  
        gloom napisał:

> myslenia w liczbie mnogiej, he?

Proszem Pana Glooma
        w pierszyh slowah apelójem
        nieh siem pan odcepi bo jak ktoś se hce myslec w kolektywie bo mó tak łatfiej
        to nih mysli
        w kópie to i raźniej i weselej
        Mysli pan gloom na ten pszykład , rze tom trómne to latfo nieść samotszeć?
        nei ja powiem panu szczeże.Pan Zero,Pani Aneta nr 10 czy pany iksy mószom razem
        bo som stare kołhoźniki wyrobione jak siem patszy komunisty i wią swoje rze w
        kópie siła jest
        wienc pan siem myli rze jósz za dórzo im mylenia we grópie
        one tak mószom i jósz jak ich ojczyzna lódowa naóczyla
        za to tylko pohfalem.naprawde.Pani Aneto! Prosiłam o porzyczkem na dzis tego
        rzatkiego trhem bo hcem terapiem tesz uprawić.Porzyczy mie pani tego
        spowarzaniem
        Zdziska
        nie wiem gdzie władek, mój monsz

• xxxxnonamexxxx Re: A moze juz dosc.... 08.11.04, 00:05
          Jeśli kilka osób wyraża zbliżony pogląd to niekoniecznie jest to dowodem
          przebytej urawniłowki umysłowej i kolektywnego chowania się za ustalony poglad z
          lęku przed wychylaniem, ostracyzmem szykowanym przez towarzyszy.

Tak jak posiadanie oryginalnego poglądu nie sytuuje jego posiadacza
          automatycznie w gronie mędrców (również ludowych, pani Zdzisławo) czy np.ludzi
          uczciwych

Mam pogląd na sprawę to go wyrażam a że jest on zbieżny z odczuciami innych to
          fakt ten sam w sobie jakoś mnie nie niepokoi. Powinni wziąść to pod rozwagę
          rzecznicy rzekomo krzywdzonych tu osób bo być może przegapili argumentację.

Wydawałoby się, że proponowane intuicje są czytelne, niestety bronicie się (pan
          Czarny demaskator, jego rzecznik i Ty i kto tam chce)przed ich przyjęciem, czy
          to z powodu niedostatecznego poziomu IQ, niezrozumienia, uprzedzenia czy też
          jakichkolwiek innych.
          Przyjmij zatem Szanowna Pani, że jest czymś zrozumiałym, że niektórzy nie mogą
          zdzierżyć kiedy wmawia im się dziecko w brzuch i rozgłasza, że chcą dokonać aborcji.
          • nieco_ogorzaly_antek Re: A moze juz dosc.... 08.11.04, 10:26
            Ale Wy iksy, jak Wos nazwał Władek z małżonko śmieszneśta.No ino się za bzucho
            trzymoć i obśmiewoć.Z tako Zdzicho nawet jeden z drugiem się wdajo w gadki.No
            na temat Aidki gadoliby i ze Lepperem i ze Saddamem, ze syćkimi.
            Dobze kto niebądź wyzerkoł Wos : bez Aidki ło nicem bysta gadoc nie mieli.No bo
            ło cym.Chore nie jesteśta, bo siły mata i łobzygiwoć insych i na insych charkoć.
            Tsymota sie tego tematu Aidki niecem pies suki z ciecko.Do roboty sie weźta
            skorośta zdrowe bycki a nie pogadusek ze Zdzicho co dobro jest kobito, ale
            Wasych psemówień nie pocyto, bo na co jej to.Kazden mundry,takos łuna widzi
            cośta narobiły.A cós iksy zwiezta mie sie narobiła Ci Aidka? No cós Ci
            zrobiła.Złe slowo pedziała na Ciebie cy co?Rózne ludzie psychodzo tu i widzo.
            Som ukazane i posty o sraniu i ło zucaniu gównem zadkiem i zarówno ło tem za
            najlepso terapio lo syćkiech, niewazne jakie chto mo kłopoty i na jak głęboko
            chorobe choruje to skoponanie glanami.Cemu ło tym nie pogadata cy mozna tak sie
            i terapeuto obwołoć, zapowiodoć kopanie skarzących sie ze źle im jest i gównem
            zuty oraz sranie.Ciongle i ciongle gadoc bendzieta ło tym i ze Zdzicho i z
            Władkiem co mój kolego dobry jest ale ze taki niewinny to nie wiem, choć
            niekaralny to prawdo.No s kazdym pogadata jesli to bendzie ło Aidce.Świnto
            narodowe bysta łoglosili gdyby dziewcynina uksywdzona psez Anete i zeźniko sie
            tu jesce zjawiło.Tobyśta mieli łuzywanie i nawet jak kto by trochu chory był to
            się by zerwoł, by wnetki z Aneto, z Zeźnicyno i temi co nabrali pełno nicków
            głupich i sie zucajo brobić Anety psed jej własnymi słowami i zachowaniem za
            ktore ja bym sprało toto na gołe dupsko wobec calej wsi.
            Jus nie twósta nicków ino sie zajmijto chorobami swemi najlepij nie cudzemi bo
            jużesta jedno kobitke w klasie co bylo wykońcyły.Wiem co gadom, bo choć jus po
            dziesiontyj to jo ciągle jesce tseźwy jak świnio.
            Psyjdzie Władek, łobocy mie takim i styd bedzie.
            no to narka
            jak to sie gado teros
            antek niewiela łogozoły łod gozoły
            • xxxxnonamexxxx Re: A moze juz dosc.... 08.11.04, 17:42
              Kwituję odbiór wiadomości.
              Jako, że wypisywane przez Ciebie opinie i argumenty (eufemistycznie ujmujac
              zaserwowane bzdety) są mi skądinąd znane z twórczości twoich przyjaciół,
              pozwolisz, że daruję sobie komentarz bo nie chce mi się powtarzać.
              Zresztą nie bardzo jest się do czego odnieść.
              Aloha i bywaj zdrów!

• zrospaczona_zdzislawa Re: A moze juz dosc.... 08.11.04, 21:11
                Mam tyko jedno pytanie iksy do was, abo dwa:
                1.Władek był?
                2.Iksy to som iksy czy X-siontki?
                Bo ja nie jestem gópia.Mogem wiele wyszpiegowadź.Antena ma nómer 10, pan zero
                ma numer - 0, pan żeźnik skolei ma nómer 5 to wy wszystkie z numerami jesteśta
                satanisty? Bo ja wiem rze satnisty co zabijajom psy i lódzi nawet bo se robiom
                krwawom msze to majom glany i nómery.Morze i one majom mómery 69 czy cuś, ale
                mie się zdaje rze wy jesteście połonczeni zerókwom i dziesiontkom i jeszcze
                poufkom dziesiontki.I się mażecie tym co Antena 10 nasr...a nie kriwom bo
                jestescie odlam szatana?No i co cfaniaczkó ?Gópiom babom jestem?Nic nie
                odgadłom?! Jak ja dorwem teras tego Władka co jósz myślał rzeby do waszej bandy
                przystać to ja chyba jemu łep órwem.Szatanisty zapiekłe Boga siem bujta.
                A..co ty se muwisz jeszcze szatanisto rze se komętaż darójesz do Antka siem
                odzywajonc?Jakbys se darował tobyś siem nie odzywal bo co nawypisywaleś to
                komentzaż jest i na to siem tagrze zaruwno muwi opinja albo ocena.Jak widzisz
                nie jestem gópia jak mie opszkalowal własny monsz Władysław i wszystko
                wykryłam.Sztanisty z glanami do zabijania jesteście.I takie gópie.Z miasta hyba
                a sam nie wie co pisze i rze co pisze to jezd komentaż.Tak siem nazywa.
                Morze i narobilam wyjontkowo błendów ale siem zdenerwowałam jak wyśledziłam rze
                wy jesteście sztaniści.Biedna ta Aitka naprawdem biedna.I my dajmy na to nigdy
                psuf nie zabijamy.Teras siem do mnie fogle nie odzywaj jósz szatanosto.
                zdzisława sendzia śletczy
                • kamila551 Re: A moze juz dosc.... 08.11.04, 21:17
                  Zdzicho znow dzisiaj dzialasz jestes niestrudzona.POZD>
                  • aneta10ta Re: A moze juz dosc.... 08.11.04, 21:58
                    Co też za szkodliwa kreacja!
                    • nieco_ogorzaly_antek Re: A moze juz dosc.... 09.11.04, 15:15
                      Tfu szatanistko.Syćkie już o Was wiedzo.Ja nic.
                      Antoni
                      • aneta10ta Re: A moze juz dosc.... 09.11.04, 21:39
                        Widać Twój patron licho się stara.
                • xxxxnonamexxxx Re: A moze juz dosc.... 08.11.04, 21:53
                  Dobrze wam idzie Pani Zdzisławo, lepiej niż waszej ziomkini niejakiej Beger
                  Renacie w podobnej roli. Mogłoby lepiej gdybyście sformalizowali swe hobby:
                  Antek jako sąd ludowy, Władek jako prokurator - też ludowy, a Wy przewodniczącą
                  komisji ludowej. Co prawda, za bartdzo nie wierzę w profesjonalizm waszych
                  działań i zdolności do ogarnięcia tematu ale może coś by wam dała lektura
                  biegłych, których, chcąc niechcąc, musielibyście powołać.
                  Zresztą nawet przy tej amatorce macie dość materiału, żeby coś z tego zrozumieć.
                  • nieco_ogorzaly_antek Re: A moze juz dosc.... 09.11.04, 15:17
                    Z tobo dziesiontki znaki szatana też nie godomy już.Tfu.Szataniści.
                    Zdziska szkołow wiela kończyć nie musioło by was syckich wyszpiegowoć.
                    Antoni
                    • uri_ja Re: A moze juz dosc.... 09.11.04, 21:30
                      Boże moj...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka