stonedeaf 15.01.05, 10:48 Stracilem zainteresowanie wszystkim co do tej pory sprawialo mi radosc, nie czuje sie zaspokojony emocjonalnie czy to depresja bo moj psychiatra mowi ze nie biore efectin ale bez skutku zazywam dopiero dwa tygodnie pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reuptake Re: Utrata 15.01.05, 13:21 niedepresja a dał Ci efectin. dziwny psychiatra. Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: Utrata 15.01.05, 16:11 Mysle ze powinnes walczyc o te rzeczy ktore sa wazne i sprawialy Ci radosc inaczej je stracisz. Lekarstwo nie buduje radosci to zalezy od Ciebie. Nie tak dawno umiales sie cieszyc i nie potrzebowales lekarstwa. serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
nikt19 Re: Utrata 15.01.05, 20:21 Też biorę efectin ER 3 tydzień, obecnie zwiększona dawka do 150mg. Motywacja zerowa, nic mi się nie chce, nic mi nie sprawia radośći. Najchętniej spałbym cały dzień, byleby tylko nie śniło mi się życie. Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: Utrata 15.01.05, 21:18 mskaiq napisał: Nie tak > dawno umiales sie cieszyc i nie potrzebowales lekarstwa. No tak, jakie to proste. Mój wujek do niedawna też mógł jeść wszystko i nie potrzebował insuliny... Tak poza wszystkim, to z tego co pamiętam, to Stonedeaf "nie tak dawno" przechodził psychozę. Mskaiq, wybacz,ale te banały, które beztrosko lekką ręką wypisujesz przyprawiają mnie już o alergiczną wysypkę. Odpowiedz Link Zgłoś