efinia 30.01.05, 16:32 też bym poszłą z Tobą..ale przez tą cholerną chorobę ..alkohol zaczął depresyjnie działać! nawet człowiek napić się nie może przez te leki!! pozdrawiam e, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola80 Re: do nat.london 30.01.05, 16:39 efinia napisała: > też bym poszłą z Tobą..ale przez tą cholerną chorobę ..alkohol zaczął > depresyjnie działać! nawet człowiek napić się nie może przez te leki!! > pozdrawiam e, efinia,wiem o co chodzi.. ostatni raz pilam alkohol w sylswestra-szklanke haha,bo wiecej wywoluje tez dola i "radosne mysli" o życiu i przyszłosci. Aj,jak mi się marzy pójść do knajpki ,posiedzieć po prostu i pogadac,oderwać się od tego bagienka. Pojde zrobić psu i sobie przysluge pofiksowac na polach. Moze jak poganiam za patykiem to nie bede miala sily meslec;)? pozdr.J Odpowiedz Link Zgłoś
efinia Re: do jola80 30.01.05, 16:41 hihihi ja byłam dzisisj już na spacerze..bo od trzech dni leżałam w łózku, takiego doła mam...a człowiek nie wielbłąd napić się musi nie?? pozdraiwam e, Odpowiedz Link Zgłoś
jola80 Re: do jola80 30.01.05, 16:50 efinia napisała: > hihihi ja byłam dzisisj już na spacerze..bo od trzech dni leżałam w łózku, > takiego doła mam...a człowiek nie wielbłąd napić się musi nie?? > pozdraiwam e, Heh,ano nie wielbłąd:) moze mi zabawa w głupią jolkę ganiajacą psa trochę odczadzi głowę. No to siup efinia-rąbnę nasze zdrowie herbą z termosa w przerwie głupienia:) A wieczorem Jolka i pies hop na kanape i dawaj uwalac sie czajem..żenada-oby nie na wieki.. Odpowiedz Link Zgłoś
efinia Re: do jola80 30.01.05, 16:59 fajnie piszesz!poprawiłaś mi humor wiesz??ja tez dzisiaj na herbacie jadę..a redsika bym wypiła hahahah pozdrawiam e, Odpowiedz Link Zgłoś
jola80 Re: do jola80 30.01.05, 17:12 efinia napisała: > fajnie piszesz!poprawiłaś mi humor wiesz??ja tez dzisiaj na herbacie jadę..a > redsika bym wypiła hahahah > pozdrawiam e, Proszę Pani Kochanej-czy ja piję herbatę?Ja piję bez przerwy. No naprawdę,po co spożywać insze napoje,a? Można siorbać z rana zieloną, wpołudnie do obiadu z syropskiem (mniam..ble),a przed nocką taką zmieloną z meliską coby skołatane ,znerwicowane serduszko ukoić. No i czy czegos więcej nam potrzeba? Właściciwe to ten spacer to tylko pretekst,zeby znow sie napić hahaha. Pozdrawiam serrdecznie członkinię umiłowanego i przedewszytskim Elitarnego Klubu AA( Anonimowi Alkaloidowcy)regionu Mazowsze. Cieszy Nas,ze Waszmosciankę odnajduje w lepszym nastroju. Posyłam ukłony, Murgrabianka Mazowiecko-Pomorska Jolanda von Dupen-Drapen. Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: do jola80 30.01.05, 17:16 A ja słyszałem o mazowieckim rodzie von Dupen-Sturgen. To co, imprrrrrreza!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jola80 Re: do jola80 30.01.05, 17:19 gloom napisał: > A ja słyszałem o mazowieckim rodzie von Dupen-Sturgen. To co, imprrrrrreza!!!!! Ooooo bracie! Nie widzę innej możliwosci-jako ewidentnie powiazana z tym wspaniałym rodem zapraszam na taplary celem uczczenia tej pięknej sprawy. Wejscie za okazaniem termosu z herbą. Murgrabka Jolanda Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: do jola80 30.01.05, 17:25 bal!!! bal!!! karnawał!!! na czerskim zamku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
efinia Re: do jola80 30.01.05, 17:17 hahahahahha i Ty kobieto masz depresję>>>zazdroszczę Ci takiego samopoczucia...dawno u mnie takiego nie było..i jakoś szans nie widać..a ja z lubuskiego,a jak o herbatach juz mówimy to polecam czerwoną ginko biloba..liściastą niezła..wiesz? pozdraiwam e, Odpowiedz Link Zgłoś
jola80 Re: do jola80 30.01.05, 17:23 efinia napisała: > hahahahahha i Ty kobieto masz depresję>>>zazdroszczę Ci takiego > samopoczucia...dawno u mnie takiego nie było..i jakoś szans nie widać..a ja z > lubuskiego,a jak o herbatach juz mówimy to polecam czerwoną ginko > biloba..liściastą niezła..wiesz? > pozdraiwam e, To jedyne co mi zostało na szczęście- poczucie humoru,sarkazm i małpowatosć:D Ale przez wiele miesiecy nawet tego nie było. A czerwono liściasto pijam regularnie,chociaż wolę z jaśminem zielono. Takie tam moje fanaberyje,a co! Bardzo Nam(czyli mnie murgrabce) nie podobywuje sie,ze Wacpanna mieszka tak daleko i przez to odnotowujemy absencję podczas wspólnego drinkowania herby. Haniebne-proszę czem prędzej zmienić miejsce zamieszkania. Pozdrawiamy- Frustrat Król Seposław I i Jego wierna służka Jolanda von Dupen.. Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: do jola80 30.01.05, 17:23 z lubuskiego? to gin lubuski, sprawdzony, heh Odpowiedz Link Zgłoś
efinia Re: do gloom 30.01.05, 17:24 hahah nie tylko bo i nie wiem czy znasz taką imprezkę jak Winobranie...cały tydzień świętujemy hahahhaah pozdrawiam e, Odpowiedz Link Zgłoś
jola80 Re: do gloom 30.01.05, 17:30 gloom napisał: > no to bachantki, kicamy!!! Tylko bez przsady,bo "nagohść phoszę panstwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna,bo i cóż by było gdyby gmin odkhył,że nasza dupa taka sama?!" Odpowiedz Link Zgłoś
jola80 Re: do gloom 30.01.05, 17:27 To ja i Szanowny Seposław wychodzimy,bo Frustrat ma swoje fanaberie i robi tylko na polu .Phi.Ale taki to dyskretny urok burżuazji. Jeszcze Panicz naszczekał na mnie-no co za plebsowe maniery. Chamstwo i drobnomieszczaństwo! Wracam za czas niedługi. efinia nie uwal się beze mnie zachłanna kobieto,a Ty gloom cizemki na stopy i na pole napić się z nami;) Odpowiedz Link Zgłoś
efinia Re: do gloom i joli80 30.01.05, 17:29 hihihihiihhihihiii hahahahahahahahaha hehehehehehehhehehe pozdrawiam e, Odpowiedz Link Zgłoś
jola80 do dam i dzętelmenów 30.01.05, 17:33 Barchany przy pomocy dobrych ludzi wciungłam na zadek, halko ciało okryłam i zara jak się w pyszną krynolinę przyozdobie to pędzę,bo Frustrat zara zmieni zwyczaje i narobi na salonach:))) Do zobaczyska,Jolka. Odpowiedz Link Zgłoś
efinia Re: do gloom 30.01.05, 18:16 a jednak się ujawniłes,,,hiiiihihi miło mi szatynka z pasemakami "różną" porą :) Odpowiedz Link Zgłoś
efinia Re: do joli i gloom 30.01.05, 17:34 i jak widać wszędzie chodzi o dupę...co za czasy hahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
jola80 MY-chodząca reklama depresji 30.01.05, 17:40 Wiecie co? Humor mi się poprawił i to solidnie,bo jak rechocze nad klawiatura to jest super. A tak a'propos depresji to super wygląda nasz watek jako pierwszy na tym forum. Jakby wlazł jakiś laik i chciał poczytać o depreszce to by chyba uciekł z przerażeniem,ze depresja nie ma nic wspólnego z nastrojem,ale ciezkimi zaburzeniami osobowosci:) Ja np. mam schizę i myslę,ze jestem murgrabką,a mój pies królem Frustratem ahahahahahahahah. gloom zyje w czasach Dionizosa-tez schizol chyba jak ja. No i nasza alkoholiczka efinia,która zamiast uzyc słowa alkohol pisze herbata. Mam samochód,wiec moze podwieźć Was do psychiatryka skoro jadę juz ze sobą i Bogu ducha winnym psem??:D:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
efinia Re: do jola80 30.01.05, 17:42 hahahah oj masz rację i mi się tez humor poprawił...droga murgrabianko...biedny pies...moze tez się z nas śmieje ?ahahahah masz gg jola? Odpowiedz Link Zgłoś
efinia Re: do gloom i joli80 30.01.05, 17:38 a miało być do nat.london heheheheh pozdrawiam i czekam na kolejne posty od was Odpowiedz Link Zgłoś
jola80 c.d My-chodzace dowody depresji 30.01.05, 17:42 Wiecie co ja od 2 lat za kółkiem nie siedziałąm-wiec naprawdę będziecie żałować jak się nie skusicie,bo w tych warunkach ja naproszkowana za kierownica to moze byc przygoda Naszego życia. jazdaaaa bez trzymanki:))Cholera zbieram sie z tym spem-dobra znikam na serio-wracam niebawem Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: c.d My-chodzace dowody depresji 30.01.05, 17:43 to Twoje zdrowie, hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
efinia Re: do gloom 30.01.05, 18:00 a coś Ty taki(taka)?? małomówny(a) ?? zdawkowe odpowiedzi hahahaha jaka twoja płeć?bo nie wiem jak sie zwraca? Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: do gloom 30.01.05, 18:10 gloom napisał: > masz jak w szwajcarskim banku:) lakoniczny, ale śliczny;) Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: do gloom 30.01.05, 18:20 Widzę Gloomie, że masz powodzenie nie lada u "pci" przeciwnej:) Eh, zazdrosna niemal jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
efinia Re: looserko 30.01.05, 18:25 jak to robisz gloomie??ja też chce takie powodzenie...i zazdrosnych.. Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: looserko 30.01.05, 18:29 efinia napisała: > jak to robisz gloomie??ja też chce takie powodzenie...i zazdrosnych.. Jak to jak? Trzeba mieć bogatą, intrygująca gloomową osobowość. Nie każdego Bozia równo talentami obdarzyła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
efinia Re: looserko 30.01.05, 18:31 no właśnie...mnie chyba nie obdarzyła..może dlatego mam depresję hahah i z czego ja się śmieję?hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: looserko 30.01.05, 18:40 hahah > i z czego ja się śmieję?hihihi może siostrzyczka hipomania głowę podnosi? Odpowiedz Link Zgłoś
jola80 Re: looserko 30.01.05, 18:32 No wróciliśmy z paniczykiem. Focha strzelił i powiedział "pier..ę nie robie". No,cóż. Choler wszytskie sklepy pozamykane,a lubię się urznąć herba przy papierosach:) Ech.. Baronowo miła Efinio! A tak,a mam GG w pałacowej pracowni-> 4829808. Voila! Miałam zreszta spytać o to samo jednak wrodzona nieśmiałosć nie pozwoliwszy mi na to. gloom synu dionizyjski,a gdzie Twoje włości i majatki ha? Idę na 5 zdrowasiek do pieca odpędzic podłe i grzeszne pokusy nikotynowego szatana i zaraz jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
efinia Re: do wszytkich 30.01.05, 18:27 ja lecę..jutro będę pozdrawiam uczestników rozmowy pa e, Odpowiedz Link Zgłoś
jola80 Re: do wszytkich 30.01.05, 18:33 efinia napisała: > ja lecę..jutro będę pozdrawiam uczestników rozmowy > pa e, Pa efi,odezwij się tylko na GG w wolnej chwilce to popitolimy co nieco i dodam Cie do listy,zeby móc Cię molestowac gdy mię chetka najdzie;) Do jutra i spokojnej nocki Odpowiedz Link Zgłoś
jola80 i w koncu wszyscy uciekli 30.01.05, 18:44 skoro wszyscy sie zaszyli to do zobaczyska:) looserka rozumiem Twój "ból". Też cierpię całe zycie jako osoba wybitnie genialna(nie bądźmy skromni:)),z tak wybitną osobowością i no cóż..córa renesansu. Ale dobrze,że jest nas więcej-proponuję stworzyc grupę wsparcia dla osób,które tak jak my nie mogą udźwignąć wybitności własnej:D Odpowiedz Link Zgłoś
jola80 Re: i w koncu wszyscy uciekli 30.01.05, 19:10 gloom napisał: > eeee, wszyscy > No to co się Obywatel chowa? Poza tym Ob.gloom nie odpowiedział na moje pytanie:D Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: i w koncu wszyscy uciekli 30.01.05, 19:11 gloom przebywa na saskiej kępie Odpowiedz Link Zgłoś
jola80 Re: i w koncu wszyscy uciekli 30.01.05, 19:48 gloom napisał: > gloom przebywa na saskiej kępie > Bardzo przyjemnie gloom przebywa. Ja teraz na granicy Włoch i Ursusa-tzw. Skorosze. Zmiana dosyc drastyczna,bo całe życie mieszkałąm albo w przedwojennej chałupie pradziadków z duzym ogrodem, potem na skarpie wilanowskiej gdzie były ogromne przestrzenie i swieze powietrze,a teraz beton z kazdej strony. Ech..całą dobę rolety spuszczone,latem jeszcze markiza na balkonie,bo pełna inwigilacja:) Ale chciała Jolke być samodzielna to jest. Ale Jolka żyje myślą,że moze juz niedługo zmieni otoczenie na mniej betoniaste,albo takie gdzie widac z okna coś poza betonem:)Na szczęście poza tymi betonowymi blokhausami jest stara część dzielnicy,więc szybko tam pomykam. Muszę pochlastac królewiczowi Sepowi padliny i warzyw na kolacjum,wiec do jutra gloom. Baronessa von Dupen-Drapen Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: i w koncu wszyscy uciekli 30.01.05, 19:51 Dobrej nocy, Baronesso. Gloom Odpowiedz Link Zgłoś
jola80 Re: i w koncu wszyscy uciekli 30.01.05, 21:19 gloom napisał: > Dobrej nocy, Baronesso. Gloom Dobrej nocy i Tobie Książę Gloomosławie I :) Baronessa Hulietta Balkonietta Odpowiedz Link Zgłoś
jola80 Re: i w koncu wszyscy uciekli 31.01.05, 12:36 efinia,mam nadzieję,ze wczorajsze lumpen-czajparty nie pozostawiło po sobie żenszeniowego kaca i wpadniesz:) A Ksieciunio Gloomisław wpadnie się napic i pokicać z bahantkami swemi ha? Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: i w koncu wszyscy uciekli 31.01.05, 12:59 dzisiaj jestem w niedobrym nastroju na fikanie. może wieczorem będzie lepiej, hrabino:) Odpowiedz Link Zgłoś
jola80 Re: i w koncu wszyscy uciekli 31.01.05, 13:11 gloom napisał: > dzisiaj jestem w niedobrym nastroju na fikanie. może wieczorem będzie lepiej, > hrabino:) gloom,przecież ja nie tylko fikalska jestem:) Też mam dzisiaj nienajlepszy nastrój,bo codziennie musze z ignorantami telefonicznie dywagować i potem albo mam dołaalbo się robię rozjuszona i najchetniej bym co poniektórym aorty powygryzała. Nie cierpie tej huśtawy emocjonalnej. Mam nadzieję,ze i Tobie i mi się poprawi. Ściskam grabulę Jaśniepana Ksiecia Mazowieckiego Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: i w koncu wszyscy uciekli 31.01.05, 13:14 "Nad grobem cztery inne frajery Wbite w gajery wytarte, stare" Ano, ano. Wiem, wiem i odściskuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
jola80 Re: do jola80 31.01.05, 13:34 efinia napisała: > nie jesteś dostępna hrabinio... Chcesz i masz miła moja baronesso:) jestem on-line do dyspozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
jola80 Re: do jola80 31.01.05, 18:57 hrabinię zmogła iście królewska choroba(niech to szlak)-migrena ze wszytskimi jej atrakcyjami.Zabieram koleżankę miskę i pół kilo lodowych kolegów i zalegam w kacie pod kocem. Do jutra ludeczkowie Odpowiedz Link Zgłoś