nat.london 01.02.05, 16:11 Bylam u lekarza.Mam komplikacje.W pon musze zrobic badania,ktore moga stwierdzic raka kosmowki.Moj ex nawet nie zareagowal. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasko82 Re: ..... 01.02.05, 16:43 Ja miałem niegroznego czerniaka... Bedzie dobrze... Twoj ex to ostatni złamas jeżeli mogre tak powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: ..... 01.02.05, 18:07 zaraz, zaraz, raka czego? może coś źle zrozumiałam...? Odpowiedz Link Zgłoś
jola80 Nat.. 02.02.05, 00:10 nat.london napisała: > Bylam u lekarza.Mam komplikacje.W pon musze zrobic badania,ktore moga > stwierdzic raka kosmowki.Moj ex nawet nie zareagowal. Troche głupia jestem i nie do konca chyba wiem czym jest kosmówka. To nie zmienia faktu,ze chcę i mówię,że ma być dobrze! A na księciunia-patafiunia to jak pokazuje życie w żadnym wypadku nie mozesz liczyć. Nie gniewaj się Nata za zgryźliwość-mam okres wiatracznej walki z ignorantami. A kiedy go właściwie nie miałam.. Zabrzmie głupio i żałośnie tendencyjnie,ale jestem jakby coś. Wiesz gdzie mnie szukać. Jakbyś potrzebowała służę tez uchem:) Odpowiedz Link Zgłoś
nat.london Jolu 80 02.02.05, 13:00 Tu Nat 81 ;) Nabloniak kosmowkowy to odmiana raka.Wystepuje czasem po poronieniach i usunieciach..Beta hcg jest podwyzszone.. Dzis moj ex wyzwal mnie od idiotki jak mu napisalam o tym.Nie wierzy,ze cos takiego moze mnie spotkac.Od rana placze i wciaz siedze w szlafroku Odpowiedz Link Zgłoś
jola80 Re: Jolu 80 02.02.05, 16:06 Natal ja od poronienia mimo,ze minęło już 3 lata tez ciagle sie badam. Niby zadnych komplikacji nie mam,ale czujność nie zaszkodzi. Ale wiadomo aborcja jest bardziej ingerencyjna niż poronienie w moim przypadku.Trzymaj się szlafrokowa kobito. Ja tez ostatnie dni pizamowo-szlafrokowa.. Odpowiedz Link Zgłoś
ble1234 [...] 02.02.05, 14:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
chwilozofia Re: ..... 02.02.05, 15:12 ble1234 tu wcale nie chodzi o to bys rozumiala, czy co jeszcze gorsze, ocenialam postepowanie nat.london. >przez takie dziewczyny nasz zenski ród schodzi na psy, wstyd mi za nie, to >rawdziwa żenada pozostaje miec tylko nadzieje ze za Ciebie nikt nigdy nie bedzie sie wstydzil i ze wszystkie Twoje wybory beda dobre. tego Ci zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
chwilozofia do ble1234 02.02.05, 15:13 ble1234 tu wcale nie chodzi o to bys rozumiala, czy co jeszcze gorsze, ocenialam postepowanie nat.london. >przez takie dziewczyny nasz zenski ród schodzi na psy, wstyd mi za nie, to >rawdziwa żenada pozostaje miec tylko nadzieje ze za Ciebie nikt nigdy nie bedzie sie wstydzil i ze wszystkie Twoje wybory beda dobre. tego Ci zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
nat.london Re: do ble1234 02.02.05, 16:13 I nie musisz mnie rozumiec.Niepotrzebne mi to.Wystarczy,ze garstka ludzi z sercem rozumie..Powinnas wstydzic się sama za siebi,ze napisalas takiego posta Odpowiedz Link Zgłoś
nat.london Re: ..... 02.02.05, 16:11 ble1234 napisał: > zupełnie nie rozumiem takich istot jak nat.london. > przez takie dziewczyny nasz zenski ród schodzi na psy, wstyd mi za nie, Nie zyczę nikomu takiej sytuacji w jakiej ja sie znalazlam..A kim Ty jestes?Co sobą ciekawego reprezentujesz??Bo nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
vinja Re: ..... 04.02.05, 02:34 Nat.london jestes może po poronieniu ? Jeśli tak , nie martw się rakiem - każda kobieta po łyżeczkowaniu jest ( powinna być ) badana na okoliczność nabłoniaka . To rutyna. Głowa do góry :))) Będzie O.K. ! Pozdrawiam V. Odpowiedz Link Zgłoś