suchyxxx 15.04.05, 18:19 Czemu żyję skoro połknołem 10 tabletek lorafenu,3 hydroxyzyny i 3 xanaxy na raz na noc??Coś nie tak z tymi lekami??Następnego dnia byłem lekko senny ale jakoś myślałem że umrę we śnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzeznia_nr_5 Re: Czemu?? 15.04.05, 18:25 suchyxxx napisał: > Czemu żyję skoro połknołem 10 tabletek lorafenu,3 hydroxyzyny i 3 xanaxy na > raz na noc??Coś nie tak z tymi lekami??Następnego dnia byłem lekko senny ale > jakoś myślałem że umrę we śnie. Boś młody organizm jeszcze.Jeszcze sporo takich jazd możesz pociągnąć. Ale to takie lizanie cukierka przez papierek.Nie stać cię na prawdziwy hardcore. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Czemu?? 15.04.05, 18:25 suchyxxx napisał: > Czemu żyję skoro połknołem 10 tabletek lorafenu,3 hydroxyzyny i 3 xanaxy na > raz na noc?? Zeżarłeś nie to, co trzeba. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
urszulai Re: Czemu?? 15.04.05, 19:00 Dlaczego chciales umrzec.Co w twoim zyciu jest takiego koszmarnego ze chcesz odejsc.Nie wierze ze tak po prostu.Zawsze kryja sie za czyms takim ludzkie dramaty. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Czemu?? 15.04.05, 19:05 urszulai napisała: > Dlaczego chciales umrzec.Co w twoim zyciu jest takiego koszmarnego ze chcesz > odejsc.Nie wierze ze tak po prostu.Zawsze kryja sie za czyms takim ludzkie > dramaty. Oooo Pani_mądra się wypowiedziała.Fascynujące. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulai Re: Czemu?? 15.04.05, 19:26 A myslisz ,ze jest inaczej.Chetnie przeczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
orlando10 Re: Czemu?? 15.04.05, 19:50 Czemu? Bo nie ma dżemu. A marmolada się nie nada. Odpowiedz Link Zgłoś
sam20 Re: Czemu?? 15.04.05, 20:14 "JASKIER!!!!!!!! WHYYY ????????????????!!!!!!!!!!!!" żółtodzioby :) Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: Czemu?? 15.04.05, 22:40 Bog chcial zebys zyl, wiec zyjesz. Smierc i tak na kazdego z nas przyjdzie.. ..ale sztuka jest zyc. Trzymaj sie cieplo i nie strac drugiej szansy. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Czemu?? 16.04.05, 00:00 o-ren_ishi napisała: > nie strac drugiej szansy. Na co? Odpowiedz Link Zgłoś
figlia1 Re: Czemu?? 16.04.05, 01:23 wiem ze ci ciężko chyba jestem w bardzo podobnej sytuacji do Ciebie,ale nie popełniaj samobójstwa przez mature;/wiem ze ta pieprznięta fobia nie daje spokoju w życiu i teraz jest jeszcze taki moment gdzie nasze zdrowie nas zawodzi i nie mamy takich możliwosci jak zdrowi maturzysci ale ..ja tez juz kombinuje jakby tu sie uspokoic przed egzaminem,ehhhh ja juz chce zeby było po wszystkim , powodzenia Ci życze ,jakos to bedzie Odpowiedz Link Zgłoś