10ii 31.05.05, 14:57 Ja miałem bardzo mile doświadczenia /nie ma lepszego miejsca / ale nigdy już się tam nie zapisze,bo każą żreć prawie takie same leki jak na psychiatrii, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bazylka9 Re: Oddział dzienny 31.05.05, 18:52 udawaj, że je żresz. wywalaj do kibelka. nie da się tak? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Oddział dzienny 31.05.05, 18:54 A żarcie takie podłe, że nawet dzikie koty go nie tkną. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
bazylka9 Re: Oddział dzienny 31.05.05, 19:01 ONI myślą, że jak nafaszerują LUDZI lekami to nie czują smaku ani nic innego. Padalce. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Oddział dzienny 31.05.05, 22:44 Oni zwyczajnie nie mają kasy. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
jioji Re: Oddział dzienny 31.05.05, 19:06 to co wy w domu jecie? ja pamietam z psychiatrycznych kolonii, pierozki z mieskiem w barszczu czeronym, schabowy, rybka, knedliki, rozne sorowki, codziennie dwa dnia plus kompot. obzarlem sie za frajer i bylem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Oddział dzienny 31.05.05, 23:51 jioji napisał: > to co wy w domu jecie? ja pamietam z psychiatrycznych kolonii, pierozki z > mieskiem w barszczu czeronym, schabowy, rybka, knedliki, rozne sorowki, > codziennie dwa dnia plus kompot. obzarlem sie za frajer i bylem zadowolony. Jakie dragi dostawałeś że tak to zapamiętałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
antylooo Re: Oddział dzienny 31.05.05, 23:27 a jest wersja dla wegetarian? bo jak nie to ja dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Oddział dzienny 31.05.05, 23:56 antylooo napisała: > a jest wersja dla wegetarian? > Na pewno jest,sałata jest tansza niż mięso. Odpowiedz Link Zgłoś