anusia_22 13.07.05, 22:08 Mam goraca prosbe-poleccie prosze dobrego psychiatre w Poznaniu (dla 21 dziewczyny) Dziekuje z gory Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikt19 Re: Psychiatra w Poznaniu 20.07.05, 01:12 W Poznaniu odwiedziłem już wielu i jedyny którego mogę polecić to dr Michałowski z poradni prohominis na ul. Piątkowskiej. Ich strona to www.prohominis.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tananek Re: Psychiatra w Poznaniu 21.07.05, 17:52 www.psychiatriapsychoterapia.pl/?a=pages&id=12powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
lidiapad Re: Psychiatra w Poznaniu 22.07.05, 12:33 wejdż na stronę inter.www.discims.pl Tam pomagają w takich stanach.Psychiatra naszpikuje Cię lekami ktore nie pomogą a uzależnią.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
tananek Re: Psychiatra w Poznaniu 22.07.05, 13:27 jasne nie ma jak wzbudzic lek i brak zaufania do lekarza psychiatry czy ci lekarze to wlasciwe wedlug Pana co robia? niehc mi Pan drogi Panie powie jakoe to badania mowia ze lekarze psychiatrzy to szkodza bardziej niz pomagaja - uzalezniaja? Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: Psychiatra w Poznaniu 22.07.05, 13:34 jak się chce zareklamować własny ośrodek i zyskać klientów, to rodzaj argumentów jest bez znaczenia... Odpowiedz Link Zgłoś