ilquad 22.08.05, 19:28 Czy ktos z was ma albo mial objaw w postaci ucisku na skroniach i potylicy, jakby za ciasny kask? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vinxxx Re: Za ciasny kask na glowie 22.08.05, 19:30 dokladnie tak jak piszesz tylko ze ja mam SM i nie wiem od czego to pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Za ciasny kask na glowie 22.08.05, 19:50 miewam , najczesciej to pierwszy objaw migreny. Odpowiedz Link Zgłoś
seerena Re: Za ciasny kask na glowie 22.08.05, 20:25 O, ja nigdy nie miałam czegos takiego. Ale tak na zdrowy rozum wydaje mi się, że to objaw zbyt wysokiego ciśnienia śródczaszkowego. Może leki obnizające w ogóle ciśnienie pomagają? Odpowiedz Link Zgłoś
cassis Re: Za ciasny kask na glowie 23.08.05, 16:09 To typowe dla depresji - zresztą jest takie określenie "kask depresyjny". Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re: Za ciasny kask na glowie 23.08.05, 16:15 Jest też inne: opaska Hipokratesa. Nazwa przydatna do opisu stosunków z rodziną niejednego depresso. asa Odpowiedz Link Zgłoś
ilquad Dzieki wszystkim 23.08.05, 18:43 a mialem nadzieje, ze to guz mozgu, ale w sumie nie mozna miec guza czegos, czego sie nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Dzieki wszystkim 23.08.05, 18:45 chcialoby sie miec cos wiecej niz przecietna depresyjna brać? ojjj!! Odpowiedz Link Zgłoś
10_sekund Re: mieliście kiedyś taki sen 26.08.05, 16:58 że po operacji na psychiatrii części im zostało? Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re: mieliście kiedyś taki sen 26.08.05, 18:04 Na chirurgii, ale to nie był sen, tylko dowcipne chłopaki. Depresso z każdym znajduje wspólny język. asa Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: mieliście kiedyś taki sen 26.08.05, 18:07 Miałem za ciasny kask kiedy odstawiałem leki antydepresyjne.Jeśli bierzesz leki to powinno przejść a jeśli nie to albo to jest migrena jak mówi Lucyna albo depresja. Odpowiedz Link Zgłoś
10_sekund Re:sprzedalbym swój mozg 26.08.05, 18:50 ale za to co mi zrobili i do jakiś popie..nych eksperymentow tym hujom psychiatrom nie sprzedam Odpowiedz Link Zgłoś
10_sekund Re:sprzedalbym swój mozg 26.08.05, 18:54 no..może najpierw gotówka, a potem choduuu ! jeszcze zadzwonić,że bomba w szpitalu ,szpital ewakuują, i wtedy wysadzić w powietrze ,a wszystkie czubki na wolności he he Odpowiedz Link Zgłoś
danuski Re:sprzedalbym swój mozg 26.08.05, 19:50 10_sekund napisał: > no..może najpierw gotówka, a potem choduuu ! i sprawdzą przy okazji czy nie przepłacili > > jeszcze zadzwonić,że bomba w szpitalu ,szpital ewakuują, > i wtedy wysadzić w powietrze ,a wszystkie czubki na wolności he he jak bombę podłożysz w takim miejscu to już czubek z resztka mózgu nie będzie miał gdzie się schronić nie bądź taki niesolidarny w tym wspólnym naszym nieszczęściu Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re:sprzedalbym swój mozg 26.08.05, 19:56 danuski napisała: > jak bombę podłożysz w takim miejscu to już czubek z resztka mózgu nie będzie > miał gdzie się schronić Chryste, ruszy zbiorowo na nasz Forum!!! asa Odpowiedz Link Zgłoś