mogra1 30.08.05, 16:23 Witam. Ostatnio do Seroxatu lekarz dołożył mi Pramolan na lepsze spanie. Czy to nie jest szkodliwe połączenie? Sama nie wiem które leki można łączyć a których nie. A ci wszyscy psychiatrzy wydają mi się tacy roztrzepani... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oslos Re: Seroxat i pramolan 30.08.05, 18:57 Połączenie jest prawidłowe!Pramolan jest lekiem słabo działającym,więc możesz spokojne go zażywać, oczywiście na noc. Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Seroxat i pramolan 30.08.05, 19:49 ale na efekty bym nie liczyła... Odpowiedz Link Zgłoś
mogra1 Re: Seroxat i pramolan 30.08.05, 20:41 Wzięłam go wczoraj wieczorem i obudziłam się o 8-ej rano bez żadnego budzenia się w nocy (jestem na zwolnieniu). O to mi właśnie chodziło żeby wreszczie się wyspać. I efekt był. Boję się tylko że to stary lek i ma dużo skutków ubocznych (chociaż na ulotce nie ma aż tak wielu). No i nie wiem czy po zwolnieniu dam radę się obudzić o 6-ej rano :) Odpowiedz Link Zgłoś
oslos Re: Seroxat i pramolan 30.08.05, 20:45 Pramolan nie powoduje wielu skutkow ubocznych, wiec sie tak nie przejmuj. Odpowiedz Link Zgłoś
mogra1 Re: Seroxat i pramolan 30.08.05, 20:47 To dobrze - jestem pocieszona. Ale i tak zaraz ktoś napisze że strasznie szkodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
oslos Re: Seroxat i pramolan 30.08.05, 20:49 wszystkie leki szkodza.Pramolan jest lekie dosyc bezpiecznym.I moze powodowac przyrost masy ciala. Odpowiedz Link Zgłoś
oslos Re: Seroxat i pramolan 30.08.05, 20:51 a jak ogólnie czujesz sie po seroxacie? Odpowiedz Link Zgłoś
mogra1 Re: Seroxat i pramolan 30.08.05, 20:53 Po seroxacie bardzo dobrze. Biorę już 5 opakowanie a lęki i depresja prawie ustąpiły. Prawie ich nie zauważam. Ale już mnie zdenerwowałeś tym tyciem.... Po seroxacie też mam lepszy apetyt ale staram się hamować. Odpowiedz Link Zgłoś
oslos Re: Seroxat i pramolan 30.08.05, 20:55 Ale bez przesad z tym tyciem.Seroxat powinien hamowac apetyt, wiec sie nie obawiaj! Odpowiedz Link Zgłoś
mogra1 Re: Seroxat i pramolan 30.08.05, 20:57 Albo z tymi lekami to jest tak : że puszczają ci nerwy i wtedy masz czas na inne rzeczy np. jedzenie :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
cassis Re: Seroxat i pramolan 31.08.05, 10:40 Pramolan jest ponoc rzeczytwiście bezpieczny i dość słaby - na tyle że jak go kiedyś nabyłam nie było w pudełku ulotki coby sobie poczytać os kutkach ubocznych hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
mogra1 Re: Seroxat i pramolan 31.08.05, 14:45 Teraz jest ulotka w opakowaniu. Może być i słaby, aby miał mało skutków ubocznych. Ja po nim dobre śpię. Dzisiaj druga noc cała przespana. Odpowiedz Link Zgłoś