Dodaj do ulubionych

Czy mozna się zakochać w chorym na depresję?

02.09.05, 23:39
Czy będąc w depresji można kogoś uwieść, poderwać, zafascynować sobą? Udało
się komuś z was?
Obserwuj wątek
    • euforyk archiwum 03.09.05, 00:21
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=22178601&a=22178601
    • mskaiq Re: Czy mozna się zakochać w chorym na depresję? 03.09.05, 01:52
      Mozna, tyle ze trzeba dbac o Siebie co czesto w depresji jest problemem.
      Rowniez pomaga radosc, otwartosc, to czy tacy jestesmy zalezy od nas, od
      przelamania strachu ktory przeszkadza w tym.
      Serdeczne pozdrowienia.
    • danuski Re: Czy mozna się zakochać w chorym na depresję? 03.09.05, 09:11
      nikt19 napisał:

> Czy będąc w depresji można kogoś uwieść, poderwać, zafascynować sobą? Udało
      > się komuś z was?

nie widziałam tego filmu
      nie
      pamiętam nawet tytułu tego filmu
      ale ktoś, kto ten film oglądał opowiaedział mi, że nawet zdarzył się przypadek
      (na filmie)że pielęgniarz zakochał się w kobiecie, która była w śpiączce.
      a kobieta w śpiączce chyba nie uwodzi i nie podrywa, choć może zafascynować sobą
      przynajmniej scenarzysta i reżyser tego filmu tak uważał
      • hasanet Re: Czy mozna się zakochać w chorym na depresję? 03.09.05, 12:20
        _Świat według Garpha_ też zawierał fajny opis nagłego wybuchu uczucia
        pielęgniarki do sierżanta powalonego na łoże boleści.
        phphphphhph!!!!!!!!!!!!
        asa
        • euforyk Re: Czy mozna się zakochać w chorym na depresję? 03.09.05, 12:25
          a Sonia za Raskolnikowem az na Syberie pojechała
          • hasanet Re: Czy mozna się zakochać w chorym na depresję? 03.09.05, 15:09
            Przecież do wód go nie wysłali.
            asa
    • carlabruni Re: Czy mozna się zakochać w chorym na depresję? 03.09.05, 12:47
      chyba można. sa tacy co lubia takie mroczne charaktery.pozdrawiam.
    • milionynas Re: Czy mozna się zakochać w chorym na depresję? 03.09.05, 16:07
      nikt19 napisał:

> Czy będąc w depresji można kogoś uwieść, poderwać, zafascynować sobą? Udało
      > się komuś z was?

Zapas instynktu opiekuńczego u kobiet jets niewyczwrpany.
      Pytanie tylkko, czy interesuje cię relacja typu matka-dziecko
      na poziomie analizy transakcyjnej?
      Prawdziwy związek I.M.O to relacja na poziomie dorosły facet - dorosła kobieta.

Niemniej, jeśli potrafisz wykrzesać z siebie troch wdzięku to znajdziesz zarowno
      przyjaciółkę, jak i kogoś nado seksu, ale w mojej hierarchii wartości nie
      będzie to płomienny romans. Chciaż tzw. zakochanie potrafi wylecyc z plytkiej
      depresji i wtedy partnerka/partner wciąga cie w górę, na swój poziom witalności.

Czy udało sie komuś z nas?
      Nas są miliony, więc komuś na pewno.
      -pozdrawiam - milionynas

• hasanet Re: Czy mozna się zakochać w chorym na depresję? 03.09.05, 18:59
        milionynas napisał:

> Zapas instynktu opiekuńczego u kobiet jets niewyczwrpany.
        > Pytanie tylkko, czy interesuje cię relacja typu matka-dziecko
        > na poziomie analizy transakcyjnej?
        > Prawdziwy związek I.M.O to relacja na poziomie dorosły facet - dorosła
        kobiet
        Moi znajomi próbowali tak z książką w ręku, prawdziwie od a do z. Przy okazji
        poprzycinali sobie drzwiami czułki. Jeden z tego pożytek: są daaawno po
        rozwodzie.
        > Niemniej, jeśli potrafisz wykrzesać z siebie troch wdzięku to znajdziesz
        zarown
        > o
        > przyjaciółkę,
        Nawet cały tłum psiapsiułek, tylko po co?
        asa
        • euforyk Re: Czy mozna się zakochać w chorym na depresję? 03.09.05, 19:50
          > > Niemniej, jeśli potrafisz wykrzesać z siebie troch wdzięku to znajdziesz
          > zarown
          > > o
          > > przyjaciółkę,
          > Nawet cały tłum psiapsiułek, tylko po co?
          > asa

pani jednak wierzy w cel, to ladne, a mozna spytac tez : dlaczego nie?
          • hasanet Re: Czy mozna się zakochać w chorym na depresję? 03.09.05, 20:51
            Ponieważ plączą się pod nogami gorzej psa, w najmniej dogodnym czasie i miejscu.
            asa
            • milionynas Re: Czy mozna się zakochać w chorym na depresję? 04.09.05, 08:57
              hasanet napisała:

> Ponieważ plączą się pod nogami gorzej psa, w najmniej dogodnym czasie i miejscu

(chodzilo o przyjaciolki - dop Ja)

> .
              > asa

Aaaaa! Hasanet to dziewczynka!.
              Wariant dla dziewczynek jest prostrzy: Mozesz miec depresje , a nawet gruzlice,
              facet i tak na Ciebie poleci, jesli jestes atrakcyjna.
              (jesli nie jestes sexi, to i zdrowie psychiczne Ci nie pomoze)

-pozdrawiam - milionynas

• euforyk Re: Czy mozna się zakochać w chorym na depresję? 04.09.05, 09:19
                Mozesz miec depresje , a nawet gruzlice
                > ,
                > facet i tak na Ciebie poleci, jesli jestes atrakcyjna.

jeden student mial stosunek z atrakcyjnymi zwlokami pewnej pieknej samobojczyni,
                nastepnego dnia umarl. radze sprawdzic czy sie jeszcze rusza atrakcyjny obiekt.
                • zoltanek Re: Czy mozna się zakochać w chorym na depresję? 05.09.05, 08:22
                  rozkochałem w sobie bardzo atrakcyjną dziewczyne będąc w depresji i nie jest mi
                  ona matką ni ojcem ni swatką.
                  • euforyk Re: Czy mozna się zakochać w chorym na depresję? 05.09.05, 13:54
                    zuch! maładiec! gieroj!
                    • hasanet Re: Czy mozna się zakochać w chorym na depresję? 05.09.05, 14:35
                      Co wywołało tak rewolucyjny nastrój?
                      asa
                      • hasanet Re: Czy mozna się zakochać w chorym na depresję? 05.09.05, 14:37
                        Mam na myśli warstwę językową Twojej wypowiedzi.
                        asa
                        • euforyk Re: Czy mozna się zakochać w chorym na depresję? 05.09.05, 21:10
                          okrzyki abdona i hasaneta. jak sie wejdzie miedzy krzykaczy to nie mozna
                          szeptac, bo cie nie uslysza.
                          • hasanet Re: Czy mozna się zakochać w chorym na depresję? 05.09.05, 23:06
                            Abdon jest facetem ściszonego tonu.
                            asa
      • carlabruni Re: Czy mozna się zakochać w chorym na depresję? 06.09.05, 09:53
        ile ja bym dała, żeny ktoś mnie wciągnął na swój poziom witalności , bo dziś
        czuje się tak sobie. pozdrawiam tak poza nawiasem to masz racje.
        • feather Re: Czy mozna się zakochać w chorym na depresję? 06.09.05, 16:04
          Mozna sie zakochac. jak sie chce to sie we wszystkim mozna zakochac. a
          najlepiej idzie jak sie kogos nie zna za bardzo.

Jestem najlepszym przykladem - mily i dobry pan zakochal sie we mnie bo chcial.
          Nie pytal czy mam depresje a ja mu nie mowie. ale leki leza na stole w kuchni
          wiec jak by sie zainteresowal to sie dowie.
          • carlabruni Re: Czy mozna się zakochać w chorym na depresję? 06.09.05, 16:06
            fajnie. więcej takich pozytywnych przykładów proszę ;-).
        • hasanet Re: Czy mozna się zakochać w chorym na depresję? 06.09.05, 19:21
          carlabruni napisała:

> ile ja bym dała, żeny ktoś mnie wciągnął na swój poziom witalności
          Oby Cię jeszcze nie pociągnął w czarny tunel... . Różne są poziomy
          witalności... Najbezpieczniej będzie, jak wywindujesz się sama: wzwyż, do
          jesiennego słonka.
          pozdr
          asa
      • hieroglif1 Re: Czy mozna się zakochać w chorym na depresję? 06.09.05, 17:29
        płomienne co?
        • carlabruni Re: Czy mozna się zakochać w chorym na depresję? 06.09.05, 17:35
          bardzo. jest szansa, że i mnie coś takiego spotka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka