mango19 01.10.05, 15:57 hej! :) mam pytanko...czy dostane jakis lek przeciwlekowy BEZ recepty...? ( mam agorafoie). Najlepiej tani i najlepiej taki, ktory nie uzalenia, chociaz chcialabym go brac tylko z sporadycznych przypadkach.. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: leki przeciwlekowe 01.10.05, 19:39 bez recepty tylko ziołowe uspokajające tabletki. Odpowiedz Link Zgłoś
qnx_4 Re: lęki przeciwlekowe 02.10.05, 00:06 zapomniamniałeś ,że trohujuż dobrych jest prochu i baez woiększych urauranków za gorosze tortroche poczyta i leć dos uaptek Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_a_s Re: leki przeciwlekowe 02.10.05, 11:39 nie jestem pewna, ale sa w aptece leki przeciwlekowe ziolowe (z pewnoscia nie dzialaja jak chamiczne, ale kto wie...) niestety nazwy Ci nie podam, ale kiedys zapytalam w aptace, czy takie leki sa i powiedziala, ze sa. Wiec chyba zapytaj po prostu :) sa jeszcze homeopatyczne sedatif pc - dzialaja przeciwlekowo, uspokajajaco. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: chemiczne :) 02.10.05, 12:48 A co tam będziesz słuchała.Leki ziołowe niewiele dają a przy agorafobii to nic nie pomogą.Najlepiej na receptę zacząć zażywac hydroxyzynę bo prawie nie uzależnia i jest bezpieczna Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_a_s Re: chemiczne :) 02.10.05, 13:43 zalezy od organizmu i zaawansowania choroby, kiedys nie bralam zadnych lekow, tylko na ziolowych lecialam i czulam sie tak samo jak na chemicznych. a hydroxyzyna, ktora polecasz tez na mnie nie dzialala kompletnie - a niektorym odwrotnie - dwala efekt usypiania i otepienia. mysle sobie, ze nie ma co ludziom polecac od razu lekarstw chemicznych, trzeba probowac najpierw ziolkami i innymi, a nuz pomoga ? sama swiadomosc czasem wystarcza, ze cos sie bierze. po lekarstwa na recepte siega sie przeciez w ostatecznosci. przynajmniej takie jest moje zdanie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
paszczak44 Re: leki przeciwlekowe 04.11.05, 19:11 Mango19, pisałaś kiedyś na forum candida. Co u Ciebie słychać, jak ze zdrowiem. Miałaś zrobić badania. Chętnie bym z Tobą porozmawiał, np. drogą mailową. Pozdrawiam Paszczak Odpowiedz Link Zgłoś
mango19 Re: leki przeciwlekowe 06.11.05, 21:20 hej paszczaku, jeszcze nie robilam badan,wybieram sie za dwa tygodnie jakos.. no i u mnie jakby znow gorzej..mysle,ze to wszystko ze stresu...nie wiem.. Odpowiedz Link Zgłoś