Dodaj do ulubionych

coaxil czy ktoś stosował ?jakie doświadczenia?

03.11.05, 13:03
coaxil czy ktoś stosował ?jakie doświadczenia?
Obserwuj wątek
    • madzialea stosowałam 03.11.05, 17:40
      nie polecam tego leku dla osób mających silną depresje. jeżeli lekarz przepisuje
      coaxil to ma raczej na uwadze stany lękowe albo nerwicowe o słabym nasileniu. Bo
      tianeptyna wykazuje włąciwości przeciwlękowe i uspakajające.
      Lek ten ma wiele efektów ubocznych i to dość silnych, które występują u więcej
      niż 7 pacjentów na 10. Są to trudności w koncentracji, ogromna senność i bóle głowy.

Lek zaczyna działać po około 5 tyg ale nie leczy silnych zespołów depresyjnych.
      także wszystko zalezy od tego jak ta depresje przechodzisz.

Ja się tym lekiem leczyłam kiedyś oj chyba z 5 lta temu na nerwice i się
      wyleczyłam ale to było 5 lat temu a teraz jest wiele leków które są nowszej
      generacji, chociażby lexapro - fakt że drogi ale przecież zdrowie jest bezcenne
    • misiaxl Re: coaxil czy ktoś stosował ?jakie doświadczenia 03.11.05, 18:39
      Stosowałam ale nie pomógł.
      • suchyxxx Re: coaxil czy ktoś stosował ?jakie doświadczenia 03.11.05, 19:13
        Beznadziejny lek.Podobny w działaniu co zwykła tabletka persenu naturalnego.Może
        i po paru tygodniach troszeczkę uspokaja ale lęku nie zwalcza prawie wcale a o
        pomocy przy depresji to nie ma mowy.Jednym słowem bierz jak masz nerwy i objawy
        nerwicowe ale słabe bo mocnej nerwicy napewno tym nie pokonasz.Bóle głowy są po
        nim a objawy choroby wcale nie znikają.Czułem różnicę gigantyczną jak zaczołem
        brać seroxat.To dopiero było a nie jakis coaxil placebo
    • annreal Re: coaxil czy ktoś stosował ?brak doświadczenia 03.11.05, 20:21
      niestety nie pomoge w tej sprawie, jesli mozesz Lajkoniku124 zerknij na "Jak sie
      leczyc z niskiej samooceny?".
      A z tego co widze lek raczej nie polecany.
      Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka