26.12.05, 16:05
Czy ktoś z Was bierze ten lek? Właśnie na niego przeszłam. Jak go znosicie?
Jakieś objawy uboczne?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kseneka Re: Rexetin 26.12.05, 17:06
      Niedawno ja także zaczęłam brać rexetin i zadałam podobne pytanie, proszę oto
      link: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=33091731
      • borboletinho Re: Rexetin 26.12.05, 18:43
        Bardzo dziękuję za link. Bardzo mi się przydał. Chętnie jednak dowiedziałabym
        się więcej o efektach ubocznych zażywania rexetinu. Mnie na przykład bardzo
        trzęsą się ręce. (Aż mi wstyd czasem...) Ale to i tak mniejszy efekt uboczny
        niż miałam po fluoksetynie.
        • nemefitid Re: Rexetin 26.12.05, 20:33
          borboletinho napisała:

> Bardzo dziękuję za link. Bardzo mi się przydał. Chętnie jednak dowiedziałabym
          > się więcej o efektach ubocznych zażywania rexetinu. Mnie na przykład bardzo
          > trzęsą się ręce. (Aż mi wstyd czasem...) Ale to i tak mniejszy efekt uboczny
          > niż miałam po fluoksetynie.

a jak z potencją ?
          Bo ja oczywiście tego świństwa nie dał bym sobie wcisnąć

ale piszę,że to jak ...10% kastracja

tylko szczerze
          • borboletinho Re: Rexetin 26.12.05, 23:07
            Ok, odpowiadam szczerze (i zaznaczam od razu, że jestem kobietą): jak już
            powiedziałam, najpierw brałam fluoksetyne (seronil) i popęd owszem, występował,
            ale kończyło się na chęciach, bo orgazmu nie było, po porostu nie mogłam i już,
            zupełna porażka.
            Po paroksetynie jest znacznie lepiej musze powiedzieć. I popęd występuje i w
            dodatku z pozytywnym skutkiem.
            Mam generalnie mniej objawów ubocznych (chyba że po tych kilku dniach zażywania
            nie wszystkie się jeszcze pojawiły).
    • jako_70856 Re: Rexetin 26.12.05, 19:45
      raczej nie dowiaduj się więcej o efektach ubocznych, bo taka wiedza prowadzi
      często na manowce :(,
      łykaj sobie cierpliwie i czekaj na cud
    • carlabruni Re: Rexetin 26.12.05, 23:13
      moja mamam była bardzo senna po rexetinie. pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka