tarja30 30.01.06, 21:59 5 dni na cwiartce a dzis druga polowka seroxatu i oklaplam:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betka-b Re: słaba jestem...dodajcie sił 30.01.06, 22:18 Wiesz Tarja ja teraz tez oklaplam -w koncu jest pozno,a caly dzien mialam swietny!Tak jest, ze w ciagu dnia mamy rozne nastroje-rowniez ludzie zdrowi ,wiec nie dopatrywalabym sie zlego wplywu leku.Od takiego myslenia tylko gorzej.... Ja dzis wezme na noc pierwszy dzien Pramolan ,tez sie cykam ale zobaczymy ....eeee,juz tyle przeszlam ( i Ty chyba tez),ze moze byc tylko lepiej. A kiedy bylas ostatnio na spacerze?Wiem,ze strach ...czuje go codzien ale sie przelamuje i czuje sie lepiej (mimo strachu) jak wracam!Sprobuj ,po trochu. Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: słaba jestem...dodajcie sił 30.01.06, 22:26 betka-b napisała: > Wiesz Tarja ja teraz tez oklaplam -w koncu jest pozno,a caly dzien mialam > swietny!Tak jest, ze w ciagu dnia mamy rozne nastroje-rowniez ludzie > zdrowi ,wiec nie dopatrywalabym sie zlego wplywu leku.Od takiego myslenia tylko > > gorzej.... > Ja dzis wezme na noc pierwszy dzien Pramolan ,tez sie cykam ale > zobaczymy ....eeee,juz tyle przeszlam ( i Ty chyba tez),ze moze byc tylko > lepiej. > A kiedy bylas ostatnio na spacerze?Wiem,ze strach ...czuje go codzien ale sie > przelamuje i czuje sie lepiej (mimo strachu) jak wracam!Sprobuj ,po trochu. Kochana ja to nawet na korytarz boje sie wyjsc:(tak teraz ze mna zle wczoraj czulam sie dobrze caly dzien a dzis obudzilam sie z lekiem,bolem zoladka i tak mnie to trzyma caly dzien:( Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: słaba jestem...dodajcie sił 30.01.06, 22:27 tarja, nie wiem jak jest z serotaxem, tego akurat nigdy nie brałam, ale myslę, że będzie lepiej. Większa dawka-lepsze działanie. Może trzeba czasu, może te magiczne dwa tygodnie? Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: słaba jestem...dodajcie sił 30.01.06, 22:30 anatemka napisała: > tarja, nie wiem jak jest z serotaxem, tego akurat nigdy nie brałam, ale myslę, > że będzie lepiej. Większa dawka-lepsze działanie. Może trzeba czasu, może te > magiczne dwa tygodnie? ale ja przechodze z cipramilu na seroxat i mialam nadzieje ze bedzie lepiej tzn.bylo tylko dzis ten kryzys mnie zmartwil Jestem obecnie na dawce 5 mg (do tej pory liczac te cwiartki i polowki lyknelam tylko 2 tabletki seroxatu)mam dojsc do dawki 40mg Odpowiedz Link Zgłoś
edytunia86 Re: słaba jestem...dodajcie sił 30.01.06, 22:34 ja mnie też dzisiaj bolała żałądek. Zresztą nie tylko. Przed wizytą u dentysty było mi nie dobrze i nie wiem na 100% dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: słaba jestem...dodajcie sił 30.01.06, 22:35 jeśli to lek z innej grupy /nie zanm sie na tym jak co poniektórzy:)/ to może trzeba czasu? Zresztą, mam wrażenie, że na najlepszym nawet leku będąc od czasu do czasu łapie się totalne doły. Co dopiero przy zmianie. Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: słaba jestem...dodajcie sił 30.01.06, 22:43 tak to lek z tej samej grupy ogladam zdjecia moje po za domem i lza kreci sie w oku:( zobaczcie to ja(!) po za domem! tarja.republika.pl/gu23ima7.JPG chce znowu wyjsc,chce do sklepcu,chce z synem na podworko... Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: słaba jestem...dodajcie sił 30.01.06, 22:45 jeżu, cudny chłopak, prawie tak samo cudny jak mój:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pokii Re: słaba jestem...dodajcie sił 30.01.06, 22:49 anatemka napisała: > jeżu, cudny chłopak, prawie tak samo cudny jak mój:))) Chłopak fajny a mamusia też niczego sobie =] pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: słaba jestem...dodajcie sił 30.01.06, 22:51 pokii napisał: > anatemka napisała: > > > jeżu, cudny chłopak, prawie tak samo cudny jak mój:))) > > Chłopak fajny a mamusia też niczego sobie =] > > pzdr z mamusi nie ma pozytku:( Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: słaba jestem...dodajcie sił 30.01.06, 22:51 anatemka napisała: > jeżu, cudny chłopak, prawie tak samo cudny jak mój:))) kochany jest i dla niego walcze Przychodzi do mnie jak leze i tuli mnie zeby dac mi sily Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: słaba jestem...dodajcie sił 30.01.06, 22:53 dzieci nie powinny tego robić. Nie mówię o Twoim. Dzieci nie powinny walczyć za matkę. Nie powinny być w to wmieszane. Odpowiedz Link Zgłoś
betka-b Re: słaba jestem...dodajcie sił 31.01.06, 10:24 Wzielam wczoraj na noc pol Pramolanu i jakos zyje!Fakt,ze bylam rano wyjatkowo zaspana ,ciezko mi bylo wyprawiajac rodzinke do szkoly a meza do pracy .Ale na to skladac sie moze wiele czynnikow:pozno chodzimy spac bo jestesmy z mezem "nocne marki",jestem ogolnie spiochem,ranki zawsze mam spiace ,ozywiam sie kolo poludnia az do wieczora ,a poza tym takie objawy tego chorobska.Jak sobie tak wyliczylam to przestalam myslec o glupotach ,inaczej bym szybko odstawila,trzeba sie przemeczyc.... Odpowiedz Link Zgłoś
majka733 Re: słaba jestem...dodajcie sił 31.01.06, 10:41 masz takiego slicznego synka! musisz to wytrzymac i wyzdrowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
oskar53 Re: słaba jestem...dodajcie sił 31.01.06, 10:48 Będzie lepiej, zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
virusti Re: słaba jestem...dodajcie sił 31.01.06, 12:47 Czesc Wiesz, zaintrygowałaś mnie... Najpierw rozpętałaś prawdziwą burzę, wiekszość ludzi atakowanych wycofałoby się i przeczekało w ukryciu, Ty jednak rozpętałaś kolejną - jeszcze większą. ;) Chciałem się czegos o Tobie dowiedzieć z Twoich postów, ciekawość dodatkowo podkręciło zdjęcie które na mnie robi duże wrażenie. Wielkim zaskoczeniem okazała się liczba postów na jakie trafia człowiek chcący poznać Cię bliżej - w tym miesiącu napisałaś ich 622 (dziennie średnio ponad 20)! To robi wrażenie. Podsumowując: wierzę, że Cie się uda, mocnio trzymam kciuki. Komu ma się udać jak nie osobie z takim temperamentem, urodą i energią... ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nocny.lot I cos narobil?! 31.01.06, 13:55 Przez Ciebie Tarja skasowala wizytowke, zlosliwcze! Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: I cos narobil?! 31.01.06, 13:57 nocny.lot napisał: > Przez Ciebie Tarja skasowala wizytowke, zlosliwcze! hehe skasowalam juz jakis czas temu;) Odpowiedz Link Zgłoś
virusti Re: I cos narobil?! 31.01.06, 14:37 Mam dla Ciebie 2 wiadomości. Dobra, że zdjęcie ciągle jest dostępne. Zła, że link do niego znajdziesz w postach Tarji ;) p.s. Warto szukać, to zdjęcie z ketegorii tych o których większość facetów marzy by miało prawo stać na honorowym miejscu na biurku. :) Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: I cos narobil?! 31.01.06, 14:45 virusti napisał: > Mam dla Ciebie 2 wiadomości. Dobra, że zdjęcie ciągle jest dostępne. Zła, że > link do niego znajdziesz w postach Tarji ;) > > p.s. > Warto szukać, to zdjęcie z ketegorii tych o których większość facetów marzy by > miało prawo stać na honorowym miejscu na biurku. :) <zawstydzona> Odpowiedz Link Zgłoś
cyria Re: I cos narobil?! 31.01.06, 14:51 noooo,nooo...;) feromony,fluidy i inne elektryczne błyski... taa... Odpowiedz Link Zgłoś
nocny.lot Order Slonca Wschodzacego na Antypodach :) 31.01.06, 15:53 Jestes Miotaczem-Pozytywnych-Wzmocnien, piszaca inkarnacja teorii profesora Mskaiqa! Odpowiedz Link Zgłoś
cyria Re: Order Slonca Wschodzacego na Antypodach :) 31.01.06, 23:45 Bidulu;) Czytaj ze zrozumieniem;) Odpowiedz Link Zgłoś
nocny.lot Re: Order Slonca Wschodzacego na Antypodach :) 01.02.06, 16:32 Kiedy nie umiem... Gluptasek taki ze mnie... Nie dosc ze sam nie rozumiem, to mnie takze nie rozumieja. Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: słaba jestem...dodajcie sił 31.01.06, 13:57 virusti napisał: > Czesc > Wiesz, zaintrygowałaś mnie... Najpierw rozpętałaś prawdziwą burzę, wiekszość > ludzi atakowanych wycofałoby się i przeczekało w ukryciu, Ty jednak rozpętałaś > kolejną - jeszcze większą. ;) > Chciałem się czegos o Tobie dowiedzieć z Twoich postów, ciekawość dodatkowo > podkręciło zdjęcie które na mnie robi duże wrażenie. Wielkim zaskoczeniem > okazała się liczba postów na jakie trafia człowiek chcący poznać Cię bliżej - w > > tym miesiącu napisałaś ich 622 (dziennie średnio ponad 20)! To robi wrażenie. > Podsumowując: wierzę, że Cie się uda, mocnio trzymam kciuki. Komu ma się udać > jak nie osobie z takim temperamentem, urodą i energią... ;) Pozdrawiam dzieki dzieki dzieki po stokroc dzieki:)))) zaskoczyles mnie jak chyba nikt do tej pory:) dzis obudzilam sie z humorkiem w miare ok ale postaram sie byc grzeczna;) Tak sobie mysle czy wlasnie nie lepiej jest ukryc sie i przeczekac? Mam straszny charakterek...i za nic nie potrafie ustapic oczywiscie wtedy jak czuje ze mam racje;) Pozdrawiam serdecznie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: słaba jestem...dodajcie sił 31.01.06, 14:25 zadzwonilam do lekarza no fakty sa takie ze za duzo chce przy takiej malej dawce stopniowo ma byc lepiej i kurde musze w to wierzyc i trzymac sie tego Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: słaba jestem...dodajcie sił 31.01.06, 15:09 dziekuje wam bizi1 pisalam do Ciebie na gg Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: słaba jestem...dodajcie sił 31.01.06, 22:07 dzis rozmawialam ze wspaniala osoba ona mi dala wiare w lepsze jutro Pozdrawiam buzi1:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: słaba jestem...dodajcie sił 01.02.06, 17:25 i znowu czuje gorąc na twarzy i juz nerwy i lęk:((( Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: słaba jestem...dodajcie sił 01.02.06, 17:37 tylko się nie nakręcaj, wiesz że samemu mozna sobie niezłą jazdę zafundować. Trzym się ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: słaba jestem...dodajcie sił 01.02.06, 17:41 anatemka napisała: > tylko się nie nakręcaj, wiesz że samemu mozna sobie niezłą jazdę zafundować. > Trzym się ciepło. staram sie spokojnie lezec i o niczym nie myslec Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: słaba jestem...dodajcie sił 01.02.06, 19:38 tu tez prosze o sily jak wstaje z lozka to kreci mi sie w glowie a nogi sa jak z gumy buuu Odpowiedz Link Zgłoś