patyczka82 Re: .. 16.02.06, 11:06 nudno? myślę, że wolałbyś się nudzić niż mieć takiegi stresa jak ja :( Jutro muszę pracę oddać a został mi jeszcze ostatni rozdział do dokończenia no i wstęp i zakończenie tej beznadziejnej pracy.no i oczywiście wydrukowanie i takie tam... Odpowiedz Link Zgłoś
insignificant Re: .. 16.02.06, 11:34 nie te egazminy i w ogole..wszystko jest dla ludzi.juz wole cos robić niz siedziec i nie robic nic :) Odpowiedz Link Zgłoś
patyczka82 Re: .. 16.02.06, 11:36 w sumie to może i masz rację.ale ja tam chciałabym nic nie robic przez tydzień.albo przynajmniej robić coś innego i nie związanego z pracą bo ona mnie wykończy zanim ja skończę ją Odpowiedz Link Zgłoś
insignificant Re: .. 16.02.06, 11:37 może bym wpadłbym w rutynę i wszystko by mi przeszło jak napisał gdzieś tutaj borys :) Odpowiedz Link Zgłoś
patyczka82 Re: .. 16.02.06, 11:45 no strasznie szybki...a co bym chciała robić...zapisałabym się na jakies zajęcia sportowe np.aerobik, siłownia.mam nawet chęć nauczyć się pływać chociaż strrrasznie boję się wody.a pozatym to zaniedbałam trochę znajomych bo nie mogłam przez tą pracę się skupic na niczym innym.pozatym to chciałabym sie zapisać na tańce towarzyskie bo uwielbiam tańczyć.no i jeszcze chciałabym ię zapisac na kurs języka włoskiego bo pracowałam parę razy we Włoszech na wakacjach i trochę juz mówię no ale muszę się podszkolić.a pozatym to muszę zrobić kurs pilota wycieczek.a pozatym to chciałabym się wyspać i w końcu poświęć czas na typowe babskie duperele w stylu dbania o siebie Odpowiedz Link Zgłoś
patyczka82 Re: .. 16.02.06, 11:47 a pozatym to muszę się chyba znów podleczyć u psychiatry bo jakoś nie mam na nic siły ani chęci Odpowiedz Link Zgłoś
insignificant Re: .. 16.02.06, 11:49 znów taki szybki nie jestem zalezy kiedy.. :]wracajac do tematu to nie pozostaje Ci nic innego jak zrealizowanie tych marzeń :) Odpowiedz Link Zgłoś
insignificant Re: .. 16.02.06, 11:51 ja tez bym chcial wiele zrobic ale jakos nie wiem od czego zacząć :) Odpowiedz Link Zgłoś
patyczka82 Re: .. 16.02.06, 11:53 no bo ja jestem taką porypaną osobą, że mam potrzebę zorganizowania i chciałabym wiele rzeczy robić i wiem, że powinnam postępować tak a nie inaczej tylko, że nigdy tak nie robię i jestem bardzo niezorganizowana i w sumie to tak wychodzi, że nie mam potencjału na nic:( Odpowiedz Link Zgłoś
insignificant Re: .. 16.02.06, 11:55 interesuje mnie wiele rzeczy.chcialbym zwiedzic swiat,poznawac ludzi,osiągnać cos. Odpowiedz Link Zgłoś
patyczka82 Re: .. 16.02.06, 12:00 przecież jak z Toba rozmawiam to wnioskuję, że jesteś normalnym facetem więc napewno potrafisz żyć tak jak inni tylko musisz jakoś zacząć.a ile masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
insignificant Re: .. 16.02.06, 12:03 Ty masz z kim pogadac w realu na tematy które Cie trapią więc jest Ci łatwiej sobie radzic z nimi Odpowiedz Link Zgłoś
patyczka82 Re: .. 16.02.06, 12:08 oj to różnie bywa.to, że mam wokół siebie znajomych wcale nie świadczy o tym.widzisz moi znajomi raczej radzą sobie i często nie rozumieją, że cięzko mi.a o depresji to już w ogóle nie wspominam przy nich bo mówią,że trzeba mi wlać w tyłek to się otrząsnę Odpowiedz Link Zgłoś
patyczka82 Re: .. 16.02.06, 12:04 że młody to się domyśliłam:) więc tym bardziej będzie Ci łatwiej jakoś wyrwać się z marazmu.no powiedz ile masz lat bo ciekawa jestem;) Odpowiedz Link Zgłoś
insignificant Re: .. 16.02.06, 12:09 moge Ci napisac ale nie na forum :),poza tym wiesz pewne sytuacje zyciowe lub uczucie braku zrozumienia mogly mnie utrwalic w tej niesmialosci lub jakkolwiek to inaczej nazwac i wytworzyc pewne lęki oraz uczucie bezsensu. Odpowiedz Link Zgłoś
insignificant Re: .. 16.02.06, 12:10 no widzisz to ja wlasnie mialem podobnie,a ze nie rozumialem pewnych rzeczy dawniej wiec odsunalem sie od tych bardzo zyczliwych mi osob i zostalem jakby to powiedziec bardziej sam i pojawila sie depresja :) Odpowiedz Link Zgłoś
patyczka82 Re: .. 16.02.06, 12:10 wstydzisz się swojego wieku?no dobra to napisz mi maila:))) Odpowiedz Link Zgłoś
patyczka82 Re: .. 16.02.06, 12:12 no dobra już sie nie czepiam:)mozesz mi w mailu napisać-jeżeli zechcesz oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
insignificant Re: .. 16.02.06, 12:13 wiesz,ze ciekawość to pierwszy stopień do piekła? :) Odpowiedz Link Zgłoś
insignificant Re: .. 16.02.06, 12:17 tak wlasnie taki jestem :) a jesli chcesz to podaj nr gg to porozmawiamy ewentualnie Odpowiedz Link Zgłoś
patyczka82 Re: .. 16.02.06, 11:58 oj nie pomogłoby.może to wszystko przez tą depresję.to czemu nie zaczniesz robic rzeczy na które masz ochotę? Odpowiedz Link Zgłoś
insignificant Re: .. 16.02.06, 12:00 nie mam wystarczającej siły przebicia albo brak mi samozaparcia Odpowiedz Link Zgłoś
insignificant Re: .. 16.02.06, 12:00 chyba ktos mi musi dac silnego kopa,ze tak powiem..sam nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
patyczka82 Re: .. 16.02.06, 12:26 ok ja spadam stąd pisać tą pracę bo jutro będę płakać. Odpowiedz Link Zgłoś