jak41 10.03.06, 22:35 czy biorac leki antydepresyne mozna ić alkohol? To znaczy nie razem...rano łykam efektin a wieczoerem ide do znajomych.Mozna alko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miniaturka7 Re: alkohol przy lekach 10.03.06, 22:42 Można, ale tylko w dużych ilościach. Mini Odpowiedz Link Zgłoś
buzi1 Re: alkohol przy lekach 12.03.06, 12:49 Nie namawiam bron boze. Przy Seroxacie 40 mg pije jakies dwa razy w tygodniu wino. Czasem 2 lampki czasem 2 litry. Odpowiedz Link Zgłoś
buzi1 Re: alkohol przy lekach 12.03.06, 12:55 Mam zamiar zostac przy lekach do konca moich dni i nie mam zamiaru rezygnowac ze znieczulenia sie i dobrej kolacji. Moj lekarz nie ma nic przeciwko. Odpowiedz Link Zgłoś
lucynka25 Re: alkohol przy lekach 12.03.06, 13:14 Teoretycznie można trochę wypić, ale ja myśle, że to zależy od osoby. Ja np. odkąd lecze się efectinem nie pije. Spróbowałam i miałam takie schizy, lęki itd., że automatycznie stałam się od następnego dnia abstynentką ;-) Jasne, że troche żal, bo taki "reset" imprezowy od czasu do czasu był fajny, no ale cóż coś za coś ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś