iii10 16.03.06, 18:20 Czy zmiana dawki, przejście z lerivonu 60 mg na 90mg a nawet 120 mg coś da, czy to ma duże znaczenie? Jet poprawa przy 60mg ale to niestety jeszcze nie to i te ciągłe powroty złego samopoczucia. Czy w depresji tak musi być? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luba9 Re: zmiana dawek 16.03.06, 21:17 zmiana dawki ma znaczenie, jak Wiesz nie lubię lerivonu, powroty złego samopoczucia będą miały tendencje do wygasania, taka niknąca sinusoida zanim wejdziesz w strefę stanów zdrowych, która też jest dość zmienna ale my znamy różnicę i raczej musi tak być z dnia na dzień nie przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
iii10 Re: zmiana dawek 17.03.06, 14:30 no mam nadzieję że tak będzie z tymi stanami przejsciowymi ze kiedys po prostu znikną, obudze sie zdrowa i szczęśliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
iii10 Re: zmiana dawek 17.03.06, 15:16 małe zainteresowanie mojim pytaniem, a to dla mnie ważne Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: zmiana dawek 17.03.06, 15:26 bo nikt nie może brać odpowiedzialności za dawki lekow, od tego są lekarze, i studia medyczne żeby wiedzieli takie rzeczy. My tu biedne samouki, każdy tyle tylko wie co na swojej skórze doświadczył. Odpowiedz Link Zgłoś
iii10 Re: zmiana dawek 17.03.06, 15:58 mie pytam przecież Was jak mam brać, tylko jakie macie doswiadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś