vargquorthon 29.03.06, 12:14 6 kwietnia w Cafe Przejscie moze byc ?. Panienki obowiazkowo w pastelowych mini i bialych kozaczkach. wpisujcie sie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga10024 Re: NOWY ZLOT PSYCHOLA 29.03.06, 13:50 mi miejsce i czas pasują, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vargquorthon Re: NOWY ZLOT PSYCHOLA 29.03.06, 17:01 asiula_82 napisała: > jak lafiryndy :) ? no :). Odpowiedz Link Zgłoś
mamadu1 Re: NOWY ZLOT PSYCHOLA 29.03.06, 17:10 Na mnie nie wolno mówić "panienka" :> No! Odpowiedz Link Zgłoś
macaaron Re: NOWY ZLOT PSYCHOLA 29.03.06, 22:40 > Na mnie nie wolno mówić "panienka" :> No! Czemu? :> A jeśli chodzi o spotkanie, to "nie może nas tam zabraknąć". MacAaron Odpowiedz Link Zgłoś
wanilia13 Re: NOWY ZLOT PSYCHOLA 29.03.06, 23:41 Witajcie!Z wiosennymi pozdrowieniami:):)Tym razem też chciałabym do Was dołączyć, mam nadzieję, że nie zabraknie czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
aga10024 Re: NOWY ZLOT PSYCHOLA 30.03.06, 09:10 cześć Ula, to miło że się odezwałaś, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aga10024 Re: NOWY ZLOT PSYCHOLA 30.03.06, 17:50 czy to jest żart czy pytanie na serio, ale ja też miewam takie wątpliwości dosyć często więc rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
marcinkom Re: NOWY ZLOT PSYCHOLA 30.03.06, 18:55 eh no, przedawkowalem odrobine piwo na ostatnim spotkaniu i troche mnie to meczy. zastanawiam sie czy nie 'pogrążyłem' sie zbytnio. dlatego wlasnie pytam. a alkohol postaram sie ograniczyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
vargquorthon Re: NOWY ZLOT PSYCHOLA 31.03.06, 11:07 marcinkom napisał: > eh no, przedawkowalem odrobine piwo na ostatnim spotkaniu i troche mnie to > meczy. zastanawiam sie czy nie 'pogrążyłem' sie zbytnio. dlatego wlasnie pytam. > a alkohol postaram sie ograniczyc :) Ciebie ?, ja wczoraj miedzy kawalkami zespolu ktory napierdalal niczym zlomowisko wyspiewalem growlem przez mikrofon na pelnej sali "kurwa kutas chujjjjj !!!!" co bylo identyczne jak wszystkie elementy dyskografii wykonawcy. I tak mieli farta ze nie zaczalem Marsylianki. To sie nazywa przedawkowanie. Mnie to meczy. Odpowiedz Link Zgłoś
macaaron Re: NOWY ZLOT PSYCHOLA 31.03.06, 00:34 Marcinkom napisał: >ja tez moge sie zjawic ? Musisz napisać indywidualne podanie do każdego, kto zadeklaruje swoje przybycie na minimum 48 godzin przed spotkaniem, z prośbą o zaakceptowanie twojego uczestnictwa. Jeżeli wszystkie zostaną rozpatrzone pozytywnie, organizator podejmie ewentualną decyzję o dopuszczeniu cię do spotkania. Do każdego podania należy dołączyć CV oraz poświadczony notarialnie odpis rozpoznania fobii społecznej. Do zobaczenia, MacAaron Odpowiedz Link Zgłoś
marcinkom Re: NOWY ZLOT PSYCHOLA 04.04.06, 16:45 ech, myslalem ze jakos jednym postem wszystko zalatwie, a tu trzeba nakupowac znaczkow skarbowych, wydrukowac podania, przejsc sie na poczte zeby to wszystko wyslac a potem jeszcze czekac na odpowiedzi. chyba sie nie wyrobie przed tym czwartkiem (o ile spotkanie ejst aktualne, bo jakos glucho o nim ostatnio) i sprobuje byc bez zasiegania opinii innych... moze przed koljenym spotkaniem bedzie mi sie chcialo. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinkom Re: NOWY ZLOT PSYCHOLA 04.04.06, 16:47 ... no i trzeba by jakis orientacyjny czas spotkania ustalic ... Odpowiedz Link Zgłoś
aga10024 Re: NOWY ZLOT PSYCHOLA 04.04.06, 19:39 cześć no to może jak wam pasuje to o godzince 19.00 w Cafe Przejście, czekam na odzew Odpowiedz Link Zgłoś
vargquorthon Re: NOWY ZLOT PSYCHOLA 05.04.06, 15:05 aga10024 napisała: > cześć no to może jak wam pasuje to o godzince 19.00 w Cafe Przejście, czekam na > > odzew Moze byc jesli Ty i tdabro posiedzicie mi na zmiane na kolankach. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
charyzmatek Re: NOWY ZLOT PSYCHOLA 09.04.06, 17:25 A ja nie mam mini i w pastelach pogleba sie moja fobia. Moze byc golo i wesolo? Odpowiedz Link Zgłoś