Dodaj do ulubionych

Pomocy! Nie zdążyłem załatwić recepty przed święta

15.04.06, 04:09
:(((

Przez ostatnich kilka lat zażywałem fluoksetynę (seronil, bioxetin), ale tym razem nie zdążyłem pójśc do lekarza po receptę. Boję się iść do lekarza dyżurnego, bo kiedyś byłem w takiej sytuacji i wyrzucił mnie za drzwi mówiąc że trzeba było wcześniej pomyśleć.

Czuję się już bardzo źle i cierpię. Czy ktoś mieszkający w Poznaniu podaruje mi dwie tabletki bym mógł przetrwać te przeklęte święta? Proszę!Za chwilę będę w takim stanie, że znowu położe się do łóżka i będę prosił o śmierć.

kremowka-wadwicka@NOSPAM.gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • eizo1 Re: Pomocy! Nie zdążyłem załatwić recepty przed ś 15.04.06, 05:35
      spróbuj z innym lekażem
    • cadiz Re: Pomocy! Nie zdążyłem załatwić recepty przed ś 15.04.06, 10:47
      kremowka-wadwicka napisał:

> Za chwilę będę w
      > takim stanie, że znowu położe się do łóżka i będę prosił o śmierć.

bez przegięć.
      to nie jest cukierek, którego odstawienie poczujesz w ciągu dwóch dni
      serotoninę wciąż mocno w mózgu chwyta
    • decadence_33 Re: Pomocy! Nie zdążyłem załatwić recepty przed ś 15.04.06, 15:40
      Kremówko, nie bój się iść do lekarza. Ten do którego wcześniej trafiłeś to nie
      był lekarz tylko jakiś palant. Jest duże prawdopodobieństwo, że tym razem
      trafisz na kogoś normalnego. Lekarz ma OBOWIĄZEK Ci pomóc.
      Chętnie bym Ci podarowała całe opakowanie bioxetinu, bo został mi z kiedyś. No,
      ale ja mieszkam w Wawie... :/

Pozdrawiam
      D.
      • sneeper Re: Pomocy! Nie zdążyłem załatwić recepty przed ś 15.04.06, 15:51
        aferaa
        kable lektryczne na wierzch wyszly
        -do roboty obywatele gazetowi
        TRZEBA TO OBRZUCIC TYNKIEM
    • zoltanek Re: Pomocy! Nie zdążyłem załatwić recepty przed ś 15.04.06, 15:58
      szkoda, że poznań :(. gdyby wawka to bym ci dał
      • zoltanek Re: Pomocy! Nie zdążyłem załatwić recepty przed ś 15.04.06, 15:59
        idź do lekarza. na pewno dostaniesz. lekarze dają bez mrugnięcia okiem nawet
        uzależniające leki takie jak xanax czy tramal. z flu nie będzie problemu. byłem
        w takiej sytuacji kilka razy i zawsze dostawałem recepte.
        • ogrom Re: Pomocy! Nie zdążyłem załatwić recepty przed ś 15.04.06, 16:10
          NO to wyślijcie jej ten lek jakos poczta kurierska czy cos!!!!
          • zoltanek Re: Pomocy! Nie zdążyłem załatwić recepty przed ś 15.04.06, 16:29
            w święta?
            • ogrom Re: Pomocy! Nie zdążyłem załatwić recepty przed ś 15.04.06, 16:49
              w swieta ludzie tez pracuja!!!
    • bialeoko Re: Pomocy! Nie zdążyłem załatwić recepty przed ś 15.04.06, 16:40
      Kur...ka, dwie to nawet ja mam. Szkoda że ja - Krak. Ale zawijaj do lekarza.
      Jeden, drugi, trzeci. Jak nie wypisze, to chyba nawet możesz na niego gdzieś
      naskarżyć. Przykro, że miałeś takie zetknięcie z 'lekarzem' :(( może do niego
      trzeba było mówić kasą? :(
      a do cadiz: fluoksetyny się NIE odstawia na dwa dni, bo rzeczywiście to NIE
      JEST CUKIEREK, który można brać wedle uznania.
      Pozdro kremówka, trzymaj się i nie daj się! I jak się uda, nie zapomnij o
      soczystym 'Alleluja' ;)
      (a może w jakiejś aptece by się litośnik jaki znalazł?)
      • cadiz Re: Pomocy! Nie zdążyłem załatwić recepty przed ś 15.04.06, 21:07
        bialeoko napisała:

> a do cadiz: fluoksetyny się NIE odstawia na dwa dni, bo rzeczywiście to NIE
        > JEST CUKIEREK, który można brać wedle uznania.

insulina to też nie jest
    • ogrom Re: Pomocy! Nie zdążyłem załatwić recepty przed ś 15.04.06, 16:51
      napewwno firmy kurierskie działaja!!! nie ma bata!!!

albo podac np. przez kierowce autokaru!!!! rozwiązań jest wiele!!!
      • zombi19 Re: Pomocy! Nie zdążyłem załatwić recepty przed ś 15.04.06, 16:55
        Ja mam pomysł jakby tak wysłać gołębia pocztowego z 2 pastylkami na szyi. :).
        • ogrom Re: Pomocy! Nie zdążyłem załatwić recepty przed ś 15.04.06, 16:59
          a moze w dziubku .. wtedy bedzie z dziubka do dziubka.. ale dośc
          to powazna sprawa a my tu sie rechoczemy :(
          • zombi19 Re: Pomocy! Nie zdążyłem załatwić recepty przed ś 15.04.06, 17:01
            Co się śmiejesz a myślisz że po co istnieją takie gołębie.
            • iso1 Re: Pomocy! Nie zdążyłem załatwić recepty przed ś 15.04.06, 17:05
              zostaje jeszcze telepatia
              • zombi19 Re: Pomocy! Nie zdążyłem załatwić recepty przed ś 15.04.06, 17:13
                A nie myśleliście żeby zrobić kiedyś skok na aptekę, najnowsze specyfiki bez
                ograniczeń, i jeszcze nie trzeba prosić się doktorka :).
                • sneeper Re: wolalbym isc na gielde 15.04.06, 17:20
                  - tym mozna lepiej zakrecic niz rewolucja sexualna, lepsze niz bank
              • sneeper Re:cepta 16.04.06, 15:57

Re: xanax - pierwsze starcie
                sneeper 15.04.06, 17:02 + odpowiedz

na co xanax - na agorafobie ?
                na co jesze,
                co za kretynskie choroby nawymyslali,
                -bulimia ,to zwykłe obżrstwo na tle feministycznym ,wystarczy usunąć przyczynę,
                nie żrec prochy,

-nikotyna leczy fobie spoełczną (syntetyczna) -dawno bym to napisał, ale nie
                lubie smrodu smoly i trucia,
                • cadiz Re:cepta 16.04.06, 16:08
                  a o coś ci chodzi?
                  • ogrom Re:cepta 16.04.06, 16:15
                    sam siebie próbuje Sneeper drogą tegoż forum skumać! niezle:)
                    • sneeper "amen" 16.04.06, 16:18

• zoltanek Re: "amen" 16.04.06, 16:25
                        sneeper. zakładając że jesteś panem 10sekund, a z pewnością jesteś, napisałeś
                        już dawno o tym, że syntetyczna nikotyna leczy fobie społeczną. nawet w ramach
                        experymentu nakleiłem sobie 3 plastry nikoret. :d. wytłumacz mi, dlaczego
                        naturalnie pozyskiwana nikotyna nie ma takich właściwości.
    • frygamfs Re: Pomocy! Nie zdążyłem załatwić recepty przed ś 16.04.06, 22:08
      spróbuj wziąc ze sobą opakowanie, że bierzesz te leki, pokaż w książeczce, że
      masz przepisywane i na pewno lekarz przepisze. ja mam zaprzyjaźnioną aptekarkę.
      jak mi się skończy jakiś lek, a wizyta dopiero jutro czy pojutrz to zawsze mi
      da te leki, a potem przynoszę receptę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka