aga1972 18.04.06, 14:04 Witam:) Proszę o polecenie jakiegoś solidnego psychiatry z Wrocławia, który przyjmuje na NFZ. Będę wdzięczna za namiary telefoniczne. Pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ade1 Re: Psychiatra Wrocław 18.04.06, 14:35 ja chodzilam do dr Pyka (kobieta)do przych psychiatrycznej przy pl I Maja kolo akademii muzycznej, sprawdz ten nr telefonu 355-63-61 (chyba jeszcze aktualny), bardzo porzadna lekarka, Odpowiedz Link Zgłoś
ade1 Re: Psychiatra Wrocław 18.04.06, 14:42 2 lata temu chodzilam do niej do tej przychodni na fundusz, zadzwon i zapytaj czy dalej tam pracuje, babka naprawde ok Odpowiedz Link Zgłoś
aga1972 Re: Psychiatra Wrocław 18.04.06, 14:54 Właśnie dzwoniłam, musze jutro pójsć i porozmawiać, bo pani doktor leczy głównie dzieci, więc mam przyjśc i porozmawiać, czy podjęłaby się leczenia osoby dorosłej. Jutro idę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ade1 Re: Psychiatra Wrocław 18.04.06, 14:58 tak faktycznie zajmuje sie dziecmi, ale ja tez do niej chodzilam i bylam zadowolona , wiesz pozniej jesli ci leki dopasuje to ograniczaja sie te wizyty do chodzenia po recepte a role przejmuje psycholog ( przynajmniej u mnie tak bylo) wtedy zaczelam chodzic prywatnie , ale jest tez psychoterapana na NFZ przy szpitalu na kraszewskiego,zadzwon w razie potrzeby tam i zapytaj o taka grupe dla pracujacych chodzi sie raz w tygdoniu przez kilka miesiecy- moja kolezanka chodzila i byla bardzo zadowolona ( jak bedziesz zainteresowana to poszukam tam telefonu i ci podam Odpowiedz Link Zgłoś
ade1 Re: Psychiatra Wrocław 18.04.06, 15:00 o juz mam te namiary na psychoterapie na NFZ szpital psychiatryczny oddzial dzienny ul gdanska 2 tel. 328-00-45 i tam ci wszystko powiedza, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
aga1972 Re: Psychiatra Wrocław 18.04.06, 15:13 dzieki serdeczne:) Ale mam pytanie, najpierw musze isc do psychiatry (do dr Pyki-jak sie zgodzi) aby przepisała mi leki a potem dopiero na tą terapię dla dorosłych??? Odpowiedz Link Zgłoś
ade1 Re: Psychiatra Wrocław 18.04.06, 15:15 tak oczywiscie to psychiatra po rozmowie z toba powinien zadecydowac czy potrzebna ci jest psychoterapia, bo wiesz leki zajmuja sie jakby strona fizyczna, a psychoterapia leczeniem duszy i psycholog powinien dotrzec do tego co wywoluje u ciebie taka nerwicę. Odpowiedz Link Zgłoś
aga1972 Re: Psychiatra Wrocław 18.04.06, 15:17 jasne:) Dzięki serdeczne:) Napiszę jutro co udało mi się ustalić o dr Pyki:) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_a_s Re: Psychiatra Wrocław 18.04.06, 15:29 zerknij na watek, gdzie ludzie polecaja psychologow i psychiatrow forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=36038178 mysle, ze cos tam znajdziesz :) Odpowiedz Link Zgłoś