Dodaj do ulubionych

Cital-help me please:)

06.05.06, 14:54
Hej witma wszystkich bardzo serdecznie. jestem nowa na tym forum, ale czytam was regularnie. A więc zacznę od początku. Cierpnie na zaburzenie łaknieniacoś pomiędzy aną a bulimią no i dodatkowo jako bonusik mam jeszcze deprechę. Byłam z tym u psychiatry no i ta przepisała mi cital. Dzisiaj mija 3 tydzień odkąd go biorę no i powiem tak: na początku było super rewelacyjnie się czułam miałam znowu chęć do życia i w ogóle wszystko było cacy. Moje jelita (mam najprawdobodobniej przez ta depreche zaburzona prace jelit) nawet wyciszyly się i nie bylo już tak zle. Ale od paru dni znowu czuję się do dpuy. Szczegolnie dzisiaj-znowu mam mega doła, nie chce mi sie nawet ruszyć ręką głowa mnie napiernicza, ogólnie mam wszystkiego dość. No i tu moje pytanie. Czy Cital na mnie nie działa? Minęły dopiero 3 tyg wiem ze pierwsze efekty maja pojawic sie juz po 2, a pełny efekt terapeutyczny pojawi sie po 5-6 tyg. Czy mam jeszcze szanse na to że się poprawi, czy raczej juz nie mam na co liczyć? Błagam jesli potraficie odpowiedzcie to dla mnie naprawde ważne. Pozdrówka
Obserwuj wątek
    • tarja30 Re: Cital-help me please:) 06.05.06, 16:04
      moze bedzie potrzebna wieksza dawka?
    • feliccity Re: Cital-help me please:) 06.05.06, 19:29
      narazie biorę jedną dziennie...
    • feliccity Re: Cital-help me please:) 06.05.06, 19:30
      narazie biorę jedna dziennie...
    • dance_macabre Re: Cital-help me please:) 07.05.06, 10:23
      Reagujesz na cital bardzo podobnie, jak ja. Na początku też była wielka euforia,
      kop za kopem i wyraźnie zauważalne działanie. Potem to wszystko przygasło, ale
      za jakiś czas znowu poczułem, że jest ze mną całkiem dobrze. Poczekaj, za jakiś
      czas zobaczysz, że lek działa, chociaż nie będziesz tego czuła tak wyraźnie, jak
      np. na samym początku.
      • suchyxxx Re: Cital-help me please:) 07.05.06, 11:35
        Dance ma rację-każdy lek ssri to na pocztku kop i euforia a potem trochę spadek
        energii.Musisz czekać nawet 2 miesiące nim zacznie się na nowo poprawiać-ten kop
        to na początku tylko jest a potem lek działa normalnie-saqm zobaczysz
        • jedrul2 Re: Cital-help me please:) 07.05.06, 15:52
          ja biore go 21 dzien i nie wiedze zadnej poprawy nie wiem co dalej mam robic?
          • 1lemon Re: Cital-help me please:) 07.05.06, 16:42
            Ale ja wiem, zgłoś się do doktorka niech ci zapisze jeszcze 1 opakowanie
            i zwiększy dawkę o 100 %. Jak po tym czasie dalej nic to zmień na coś innego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka