Dodaj do ulubionych

Nie istnieje Depresja!!!!

09.05.06, 10:53
Depresja, to nic więcej jak tylko azyl dla osób, które nie potrafią sobie
poradzić z przeciwnościami losu i życiem codziennym. W końcu ktos wpadł na
pomysł, aby zwykłe znudzenie, brak weny twórczej i przerwę w piciu nazwać
mądrzej niż powinno się to nazywać.
To jakies nieporozumienie.
Odpowiadając na durne testy kwalifikujące niby do badań, można naprawdę dojść
do wniosku, że jest się chorym!!
- czy źle sypiasz,
- czy wydaje ci się, że nie ma widoków na przyszłość
- czy nie widzisz sensu życia

Przeciez kazdemu zdrowemu czlowiekowi takie objawy zdarzają się co najmniej
raz na jakis czas i w zaleznosci od sily charakteru trwają albo dłużej, albo
krócej.

Moja dziewczyna od miesiąca leży w łóżku po tym jak odeszla z pracy i stara
się wmowic wszystkim, że ma depresję.Z takim podejsciem, to kazdemu
psychiatrze wmowi chorobę.

Obserwuj wątek
    • lucyna_n Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 10:56
      dzięki takim ludziom jak Ty, ta choroba jest śmiertelna.
      • bastet.bellatrix Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 15:31
        Dobrze powiedziane.
      • mamusia1999 Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 21:22
        malo znam osob, ktore potrafia sie tak zwiezle a trafnie wypowiadac lu. ze mna
        wlacznie ocyzwiscie :(((
    • nylon1 Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 11:00
      Gdyby wszyscy ludzie w złym humorze i "dołku psychicznym" sądzili, że mają
      depresję, to szkół by nie wystarczyło, żeby psychiatrów wykształcić.
      • lucyna_n Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 11:54
        nylon-srylon
        • iso1 Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 12:12
          oj biedna ta twoja dziewczyna
          • lucyna_n Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 12:13
            czyja? moja?
        • psychoterapeutka1 Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 12:19
          Niewątpliwie macie rację - każdemu człowiekowi zdarzają się okresy obniżonego
          nastroju, niechęci do życia, pesymizmu itp. i nie ma w tym nic niezwykłego.
          Każdemu też zdarzają się tzw. depresje reaktywne - coś poszło nie tak jak miało
          pójśc i wpada sie w "dołek". Takie krótkotrwałe epizody depresyjne obiegowo
          nazywa się chandrą.
          Kłopot polega na tym, że o ile osoba zdrowa ma dołek czy chandrę jedynie od
          czasu do czasu i zwykle przez kilka dni, to osoba chora na depresję przeżywa
          takie stany nieustannie, czasem całymi latami i sa one dla niej źródłem
          wielkiego cierpienia, czasem tak wielkiego, ze pragnie zakonczyć swoje życie i
          popełnia smobójstwo.
          Zyczę Wam, żebyście nigdy nie mieli okazji się przekonac na sobie, że depresja
          jednak istnieje i jak bardzo może niszczyć życie osoby chorej, a czasem też jej
          najbliższego otoczenia. Pozdrawiam
          • lucyna_n Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 12:20
            wam, czyli komu?
            bo tu jeden nylon w depresję nie wierzy
    • mlasskacz Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 12:10
      Masz Nobla, stary. Za odkrycie, że już Hipokrates dał się zrobić w balona ze swoją diagnozą melancholii.
      • lucyna_n Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 12:13
        bo tylko nylon doznal prawdziwego objawienia i od razu w te dyrdy przylecial podzielić się z ludzmi
        swoim wiekopomnym odkryciem.
        • kamciaaa Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 12:18
          ludzie jak ja czytam niekotre wasze dyrgymaly to az mi sie slabo robi !!! Jak
          nie potraficie rozmawiac na takie tamety to prosze nie udzielajcie sie
          • lucyna_n Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 12:21
            dobrze już dobrze
            gąsko.
            zaraz będziemy radośnie szczebiotać, tylko łykniemy tabletki.
    • magdalenakajdas Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 12:24
      Ja uważam, że jeśli ktoś sam nie przeżył depresji na własnej skórze, niech się nie wypowiada, bo mu to nie wychodzi! To tak, jakbyś widział jak ktoś je banana i opisałby Ci szczegółowo o tym, ale Ty i tak nie wiesz przecież jak ( tym przypadku oczywiście!) smakuje banan! Więcej empatii nylon1 !!!!
      • suchyxxx Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 12:29
        nylon Einstein-swoją drogą bardzo współczeuję jego dziewczynie.Daję 80% że jak
        nikt jej nie pomoże a nylon zaszkodzi to zrobi sobie krzywdę.Oj współczuję
        takiego chłopaka.
    • nylon1 Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 13:28
      A jednak jest was więcej...
      Opierając się na waszych komentarzach dochodzę do wniosku, że jestem w stanie
      zasymulowac depresję w 10 minut.
      Nie podajecie zadnych argumentów świadczących o tym, że się mylę.
      • ma15 Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 13:31
        wiesz co? ciesz sie ze nie wiesz co to jest i zycze ci zeby cie to ominelo! ale
        twoje wypowiedzi swiadcza o tobie i twoim ograniczonym rozumie. depresji sie nie
        da opisac , depresje sie czuje! najwidoczniej ludzie ograniczeni umyslowo nie
        choruja na to.
        • nylon1 Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 13:38
          a czy ta "depresja" to jest zaraźliwa?
          Bo odkąd tu wszedłem, to się gorzej czuję..
          Wezcie się do roboty, to nie będziecie mieć czasu na pierdoły i użalanie się
          nad sobą
          • ma15 Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 13:43
            widac ze sam masz problem ze soba skoro czepiasz sie innych. moze depresji nie
            masz ale zdrowy psychicznie to ty nie jestes. ale mam na to rade:) wez sie do
            roboty to nie bedziesz mial czasu na pierdoly i uzalanie sie na d Nami:* i
            uwazaj bo to zarazliwe:*
        • maliana Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 22:01
          a ja mu zyczę, zeby go to nie ominęło... taki ze mnie skurczybyk... wkurzają
          mnie tacy ludzie. Jak poczuje na wlasnej skorce, co to depresja, to moze
          zrozumie...a szanse ma duze, bo jak mawiają niektorzy ludzkosc dzieli sie na
          tych którzy mieli, mają albo będą mieli depresję...:P pozdrawiam depresyjnych,
          depresyjna maliana
      • euforyk Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 13:42
        nylon1 napisał:

> A jednak jest was więcej...

i z kazdym dniem nasza armia rosnie w sile. jestesmy niewidzialni, jeszcze sie
        nas niedostrzega, ale podgryzamy od wewnatrz, zdrową tkanke spoleczną.
        sabotażujemy program odnowy moralnej. nie przyczyniamy sie w oczekiwanym stopniu
        do wzrostu produktu narodowego, siejemy biernosc w swiadomosci spolecznej,
        roszczeniowość, abnegacje i nihilizm . to my - niewidzialna ręka UKŁADU.
        • nylon1 Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 13:43
          "i z kazdym dniem nasza armia rosnie w sile. jestesmy niewidzialni, jeszcze sie
          > nas niedostrzega, ale podgryzamy od wewnatrz, zdrową tkanke spoleczną.
          > sabotażujemy program odnowy moralnej. nie przyczyniamy sie w oczekiwanym
          stopni
          > u
          > do wzrostu produktu narodowego, siejemy biernosc w swiadomosci spolecznej,
          > roszczeniowość, abnegacje i nihilizm . to my - niewidzialna ręka UKŁADU."

Nowy wicepremier?
          • euforyk Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 13:46
            czy to propozycja? jesli tak, to moge tylko powiedzieć : panie prezesie, jestem
            gotow wykonac to zadanie.
        • bastet.bellatrix Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 15:35
          Euforyk - to było piękne :)))
    • nocny.lot Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 14:28
      nylon1 napisał:
      > Moja dziewczyna od miesiąca leży w łóżku po tym jak odeszla z pracy i stara
      > się wmowic wszystkim, że ma depresję.Z takim podejsciem, to kazdemu
      > psychiatrze wmowi chorobę.

A widzisz - jednak poradzi sobie z "trudnosciami zycia codziennego". Psychiatrze wmowi, Ciebie
      pusci kantem i przynajmniej jeden problem bedzie miala z glowy. Po cholere jej taka kula u nogi,
      co jej na dodatek nie potrafi wyleczyc sila woli i argumentow?
      • suchyxxx Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 14:37
        panie prezesie ! melduję wykonanie zadania:)
    • ma15 Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 14:49
      Mysle ze twoja dziewczyna nie wstaje z lozka bo nie ma dla kogo!
      • euforyk Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 15:34
        dżon lenon i joko ono też nie wstawali z łożka. ale ich na to bylo stać, bylo im
        ze soba dobrze, i jeszcze w slusznej sprawie to robili.
        • euforyk Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 15:37
          ta pani z reklamowki zimnej herbaty, też nie wstaje z łożka, tylko krzyczy
          "antonioooooo" i antonio przychodzi
          • tarja30 Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 15:38
            nylon to wlasnie owy antoniooooo
            • euforyk Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 15:39
              nylon to raczej Leonczio, ktory cchetnie batem by wychłostał leniwą niewolnice
              Izaure.
              • kierowca.autobusu Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 15:40
                to jeszcze nie ten odcinek Leoncio chłostał, bo go nie chciała, a on chciał
                pokazać, kto rządzi.
                • euforyk Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 15:48
                  Pan Leoncio chce, a Izaura ledwo dyszy w dusznym pokoju i krzyczy "goraco" i
                  odwraca głowe. Do Leoncio to niedociera, jest mu bardzo gorąco, i dlatego
                  wyciaga bat, zeby skarcic nieposluszna Izaure
          • kierowca.autobusu Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 15:39
            tak, i mówi, że jej zimno. pewnie ma myśli samobójcze, więc czuje powiew z
            zaświatów.
            • nocny.lot Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 15:42
              A on wyje jak ten wilkolak, auuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!
              • kierowca.autobusu Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 15:43
                bić mięsożerców!!
                • nocny.lot Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 15:45
                  Puszczamy oczko w watku o nylonowych rajstopach.
                  • kierowca.autobusu Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 15:48
                    nylon był dobrą walutą w latach 40-tych, teraz grzeje chyba tylko wędkarzy.
                    • nocny.lot Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 15:53
                      Zdaje mi sie, ze nylon byl wymienialny do lat 60-tych, ale dzis, istotnie, do niczego sie nie
                      nadaje. Skad pomysl na nicka? O! To nam otwiera pole analizy!
                      • tarja30 Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 16:07
                        nick od nylonowych reform babci
                        • lucyna_n Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 16:09
                          masz młodą babcie, moja nosila barchany .
                          a prababcia zdaje sie 7 halek i... to by było na tyle:)
                        • nocny.lot Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 16:10
                          Nylonowe reformy? Barchanowe reformy, jedwabne rewolucje, moherowe berety. Doktorze
                          Kierowco, co Pan Doktor na to?
                          • kierowca.autobusu Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 16:13
                            w krzakach siedzą tekstylni, gryzą palce bezsilni, zaklinają deszcz
                            • nocny.lot Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 16:15
                              Co prowadzi nas do wniosku, ze krol jest prawdopodobnie nagi.
                              • kierowca.autobusu Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 16:16
                                i gdzieniegdzie chadza piechotą
                                • nocny.lot Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 16:20
                                  Do kibla go nie nosza, znaczy nie ma depresji.
                                  • kierowca.autobusu Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 16:26
                                    jest jeszcze trzecia opcja, kontrowersyjna, co prawda, ale całkiem realna: nie
                                    noszą go i nie chodzi.
                                    • nocny.lot Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 16:28
                                      To jego dziewczyna ma juz zupelnie, uczciwszy uszy, przesrane w tym lozku.
                                      • kierowca.autobusu Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 16:31
                                        każdy chce pozostawić po sobie jakiś ślad
                                        • nocny.lot Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 16:34
                                          Szczesciem nylon dobrze sie pierze i nie trzeba prasowac, bo to by sie juz kwalifikowalo do
                                          magla, a o maglu mowi sie w sasiednim watku.
                                          • kierowca.autobusu Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 16:47
                                            o! non-iron to jest dobry nick, ale nie dla twardziela o nerwach jak postronki.
                                            • nocny.lot Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 16:52
                                              Albo bez.ironii, taki by sie nadal.
                                              • kierowca.autobusu Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 16:55
                                                mieliśmy analizować, a nie poprawiać świat, ale co tam...
                                                • nocny.lot Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 17:02
                                                  I tak zwial z kozety, skurczybyk!
                                                  • kierowca.autobusu Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 17:06
                                                    następnym razem w pasy włożyć, panie Sławku!
                                                  • nocny.lot Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 17:11
                                                    Hehehe:)
                                                  • lucyna_n Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 17:12
                                                    po wnikliwym przestudiowaniu wątku dochodzę do wniosku że nie ma weselszego nad depresyjnego:)
                                                  • kierowca.autobusu Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 17:14
                                                    ta joj! :)
                                                  • nocny.lot Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 17:15
                                                    Czyli nie trzeba wycinac?
                      • zoltanek Re: Nie istnieje Depresja!!!! 23.09.06, 12:15
                        może od nylonowej linki. niewidzialna, nieoceniona w robieniu sobie z kogoś
                        jaj. ja bym poszedł tym tropem. ups, mam deżawi
    • dance_macabre Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 19:21
      Postów w takim tonie czytałem na tym forum już kilka. Pod nimi bardzo podobne w
      wydźwięku ostrzenie sobie na sobie zębów i wzajemne dowalanie. Tym razem nie
      otwieram pozostałych odpowiedzi, bo po prostu nie chce mi się znowu tego
      wszystkiego czytać :-/
      • anatemka Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 19:28
        nastaw sobie opcje pokaz wszystko i nie bedzie trzeba nic otwierać. A polemiki
        eufory-kierowca-nocy zawsze warto czytać na chwilowa poprawe humoru i
        długofalowe dołowanie: bo ja im nie dorastam.
        • dance_macabre Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 20:59
          Wolę drzewko, tutaj akurat było bardzo pomocne i oszczędziło moje oczy :) Tak
          myślę przynajmniej, bo nie wiem na jakich treściach jest zbudowane :)
      • euforyk Re: Nie istnieje Depresja!!!! 09.05.06, 22:48

dance_macabre napisał:

> Postów w takim tonie czytałem na tym forum już kilka. Pod nimi bardzo podobne w
        > wydźwięku ostrzenie sobie na sobie zębów i wzajemne dowalanie. Tym razem nie
        > otwieram pozostałych odpowiedzi, bo po prostu nie chce mi się znowu tego
        > wszystkiego czytać :-/

apeli chłodnych obserwatorów, ktorzy na końcu wątku pojawiają się jak sowa
        minerwy, też czytać można bylo wiele. forum jest powtarzalny, sam siebie nie
        przeskoczy.
    • ollaboga77 Drepresja jest chorobą i trzeba ją leczyć lekami ! 09.05.06, 21:34
      Mylisz się nylon!!! I TO BARDZO....ale ja Cie nie bede uświadamiać..... ciesz
      się, ze nie masz depy, ale każdy na nia moze trafić.... nawet ja trafiłam osoba
      kiedyś totalnie spontaniczna wesoła itd....... czasme to kwestia zbeigu
      okoliczności....

I mała uwaga.
      Człowiek ma coś takiego co sie nazywa EGO... jesli bedzie dominował i przejmie
      kontrolę, a moze i zagłuszy jaźn masz jak w banku depreche!
      pa
      Olla

Nie pieprz tylko JEJ pomóż!!!!

• mamusia1999 Re: Nie istnieje Depresja!!!! 10.05.06, 21:33
      a ja to znam nawet takich co w obozy koncentracyjne nie wierza.
      • aga1972 Re: Nie istnieje Depresja!!!! 12.05.06, 21:35
        Święte słowa pani Gieniu:)
        • nylon1 Re: Nie istnieje Depresja!!!! 22.09.06, 14:56
          Odświeżam...

Nadal twierdzę, że to wymysły...
          Moja baba twierdzi, że choruje, ale tylko wtedy kiedy ja jestem w domu.
          Jedno wielkie nieporozumienie
          Jestem w stanie każdemu psychiatrze wcisnąć, że mam depresję i dostac od niego
          zestaw koszmarnie niebezpiecznych leków psychotropowych, z którymi mogę
          postąpić w bardzo roznoraki sposob..

A pie.. wszyscy, że niebezpieczni są pijani kierowcy, kiedy zwykły szary
          człowieczek może dostać silne leki i zrobic z nimi co tylko uwaza za stosowne.

A to wszystko dlatego, że jakiemus patałachowi zachciało się szukać
          wytłumaczenia na lenistwo i nazwał je depresją
          • iso1 biedny jesteś 22.09.06, 15:05
            biedny jesteś
            Bóg Cię chyba opuścił
          • euforyk Re: Nie istnieje Depresja!!!! 22.09.06, 15:29
            nylon1 napisał:

> Odświeżam...

ale powiedz prosze : po co?
            • nylon1 Re: Nie istnieje Depresja!!!! 22.09.06, 15:32
              żeby zobaczyc jakie tym razem argumenty przedstawicie...
              • euforyk Re: Nie istnieje Depresja!!!! 22.09.06, 15:33
                ale prosze powiedz na co argumenty?
                • tinsel Re: Nie istnieje Depresja!!!! 22.09.06, 15:41
                  a co to za różnica
                  dobry argument ma swoją wagę
              • maijkell Re: Nie istnieje Depresja!!!! 22.09.06, 17:57
                Depresja to tym się różni od dołka psychicznego i lenistwa, że tego uczucia
                niepokoju, przygnębienia nie da się pozbyć. Tkwisz w tym, nie da się od tego
                odpocząć. Zmęczenie psychiczne niepokój, przygnębienie, abolucja to ciągle jest
                w tobie. Cokolwiek byś zrobił to zostaje. Jesteś uwięziony w tym, to stan
                patologicznego smutku, który jest nakładką na twój umysł. Nie możesz sobie go
                racjonalnie wyjaśnić. To tak jak z biciem serca. Nie zatrzymasz go siłą woli.
                Tak samo osoba w depresji nie jest w stanie zapobiec niepokoju, który
                towarzyszy jej przez cały czas. Dlaczego wypowiadasz się o czymś o czym nie
                masz pojęcia. Depresja jest przyjętą przez naukowców jednostką chorobową. W ten
                sposób ylko pokazujesz swoją ignorancję.
            • malgosia963 Re: Nie istnieje Depresja!!!! 22.09.06, 15:33
              Bo ma problem ze sobą.
              • nylon1 Re: Nie istnieje Depresja!!!! 22.09.06, 15:35
                Nie mam problemów.
                Bo ich sobie nie wymyślam....
                • malgosia963 Re: Nie istnieje Depresja!!!! 22.09.06, 15:40
                  nylon1 napisał:

> Nie mam problemów.
                  > Bo ich sobie nie wymyślam....

Jest gorzej,Ty sobie je stwarzasz.
                  • nylon1 Re: Nie istnieje Depresja!!!! 22.09.06, 15:41
                    eeeetam...Ja tu nie marudzę, tylko sprawdzam Wasze reakcje na uwagi zdrowego
                    otoczenia...
                    • dolor Re: Nie istnieje Depresja!!!! 22.09.06, 15:43
                      "Zdrowe Otoczenie" wywyołało u mnie atak trudnego do opanowania ziewania.
                      • nylon1 Re: Nie istnieje Depresja!!!! 22.09.06, 15:44
                        Przewidywalna reakcja
                        • iso1 Re: Nie istnieje Depresja!!!! 22.09.06, 15:47
                          pomódlmy się w jego intencji
                          • nylon1 Re: Nie istnieje Depresja!!!! 22.09.06, 15:49
                            Dzięki za dobre chęci, ale z Bogiem to ja mam raczej na pieńku.
                            Poza tym, wolałbym żeby zajął szczerszymi modlitwami
                          • dolor Re: Nie istnieje Depresja!!!! 22.09.06, 15:49
                            nieee mogę, zieeewam.
                            • emwu11 Re: Nie istnieje Depresja!!!! 22.09.06, 16:58
                              nylon, niezła prowokacja
                              na pożywny grunt trafiła

idz leczyć swoje frustracje i niespełnienia w innym miejscu

albo weź rozpęd i walnij głową w ścianę z impetem
                              i tak społeczeństwu już się ona nie przyda

dałeś na to dowód swoimi ograniczonymi wypowiedziami

albo inaczej : JA NIE PCHAM SIĘ ZE SWOIMI MĄDROŚCIAMI NA FORUM NEUROCHIRURGÓW
                              ALBO PILOTÓW SAMOLOTÓW PASAŻERSKICH BO POJĘCIA NIE MAM ANI O JEDNEJ ANI O
                              DRUGIEJ DZIEDZINIE !!!!!!!!!

więc .....generalnie ukłoń się oblej rumieńcem przeproś i wyjdz

• euforyk Re: Nie istnieje Depresja!!!! 22.09.06, 17:47
                                jak mask przykazał : zdrowo zignorował te objawy
                                • luki_s4 Re: Nie istnieje Depresja!!!! 23.09.06, 00:34
                                  Nylon grasz w niebezpieczną gre wchodzac na stronę depresja.

Miałem nieszczxęście wejść na stronę o endokrynologii, tak z ciekawości i
                                  przypływ3u energi społecznej.Gadu gadu ,oglądam się za siebie a tu MNIE
                                  ZDIAGNOZOWALI ,bez mojej wiedzy /jak zresztą każdego na tamtym forum,
                                  nawet jak tam był lekarz, a nie wiedzieli teżbył zdiagnozowany/
                                  -i co ,tarczyca, TUMOR EVINGA ,zespól gilles tourette ,złosliwy rak
                                  ,który wydalil się z kłem i moczem na szczęście, ale poszedłem do lekarza i
                                  okazało sie że te choroby to wszystko PRAWDA !!

Przez ten lekkomyslny krok/ wejscie na tamto forum/ UMRĘ powodu góza
                                  i tumoru Evinga umiejscowionego...O bOże po co tam wchodziłem. :))
                                  • irga7 Re: Nie istnieje Depresja!!!! 23.09.06, 07:48
                                    Plastikowy świat....pełen nylonowych mózgów...
                                    • irga7 Re: Nie istnieje Depresja!!!! 23.09.06, 08:36
                                      ...i choć nylon praktyczny jest i wytrzymały...ciężko go zutylizować.Nie trac
                                      jednak nadziei nylonie,można Cie zakwalifikować do surowców wtórnych.Po
                                      którymś z kolei przerobie, może zyskasz na szlachetności i jakości.
                                  • a.niech.to Re: Nie istnieje Depresja!!!! 23.09.06, 08:50
                                    luki_s4 napisała:

> Przez ten lekkomyslny krok/ wejscie na tamto forum/ UMRĘ powodu góza
                                    > i tumoru Evinga umiejscowionego...O bOże po co tam wchodziłem. :))
                                    Zyskujesz wiele: odejście zaiste oryginalne. W tak wielkim stylu schodzą ze
                                    sceny największe gwiazdy. Dobre i to chociaż
                                    Było na Forumie 100 wątków na anutaralne zejście. Takiego jak Ty, nikt dotąd
                                    nie wymyślił.
                                    Gratuluję!
                                    • euforyk Re: Nie istnieje Depresja!!!! 23.09.06, 09:22
                                      > Zyskujesz wiele: odejście zaiste oryginalne. W tak wielkim stylu schodzą ze
                                      > sceny największe gwiazdy. Dobre i to chociaż

Jak powiedziała jedna osoba z ktora sie zakolegowałem : a więc to to o to
                                      chodzi, żeby błyszczeć i zdumiewać?
                                      • a.niech.to Re: Nie istnieje Depresja!!!! 23.09.06, 11:06
                                        Zgłupiałeś? Pytam, bo nie wierzę albo zapomniała. Tak mi się robi, jak się
                                        mocno podk...ę.
    • zoltanek Połać lasu 23.09.06, 11:58
      Chcesz argumentów? A po co. I tak do Ciebie nie trafią. Nie trzeba
      ponadćwierćinteligencji by udowodnić wszystko co opiera się na względności. Nie
      wiedzieć czemu wydajesz się dumnu ze swoich prostych tez i przedstawiasz je nam
      niczym nowy kontynent.

Udowodnie Ci, że ziemia jest tak samo płaska jak Twoje myślenie. Nikt nie wmówi
      mi, że nasz glob to glob. Przecież widze że się nie zakrzywia i każdy normalny,
      zdrowy człowiek też to widzi. No daj mi jakiś argument, że tak nie jest. Tylko
      proszę bez badań naukowych, bo w takie się nie bawimy w tej zabawie z regułami
      narzuconymi przez Ciebie.
      Jesteś jak głupek z mojej podstawówki, który uważał dziecieki słabe na wuefie
      za niedorozwiniętych, a dobrych z nauki za mutanty. Był głupi, umiał patrzeć
      tylko z jednej perspektywy. Ty też(oczywiście jeśli to nie jest banalna
      prowokacja, a ja się na nią jak glupi nie nadziałem) taki jesteś.
      Wszystkie wartości są dla Ciebie bezwzględne. Wszystko ma punkt odniesienia w
      Tobie. Prawdziwy pępek świata.
      I nie chodzi o to czy depresja to fakt. Też mam co do tego wątpliwości, ale
      wiesz....BLEH
      • luki_s4 Re: zawsze chciałem troche choctego mieć : 23.09.06, 12:07
        prwdziwa prawda.która jezst niebezpiecznym kłamstwem:

ZOLTANEK napisał:
        Wszystkie wartości są dla Ciebie bezwzględne. Wszystko ma punkt odniesienia w
        Tobie. Prawdziwy pępek świata.
        • luki_s4 ( zoltanku ) :) 23.09.06, 12:08
          • zoltanek ( luki ) :) ? 23.09.06, 12:17

• a.niech.to Re: ( luki ) :) ? 23.09.06, 14:54
              Też bym pogadała, alem przy Tobie blondynka. Ty jesteś filozof i matematyk, a
              zakręcona kura domowa.
        • zoltanek Re: zawsze chciałem troche choctego mieć : 23.09.06, 12:38
          > prwdziwa prawda.która jezst niebezpiecznym kłamstwem:

proszę, wytłumacz mi to. intryguje mnie, a mam wrażenie, że podczas
          przekazywania tej myśli między naszymi mózgami szmery zabrały część ważnego
          sensu. niedopowiedzenie
          • a.niech.to Re: zawsze chciałem troche choctego mieć : 23.09.06, 14:56
            zoltanek napisał:

> mam wrażenie, że podczas
            > przekazywania tej myśli między naszymi mózgami szmery zabrały część ważnego
            > sensu.
            Widać za mocno szuraliście nogami.
          • a.niech.to Re: zawsze chciałem troche choctego mieć : 23.09.06, 15:13
            To intrygujące. Sama jestem ciekawa odpowiedzi.
      • malanov Re: Połać lasu 24.09.06, 18:53
        > Jesteś jak głupek z mojej podstawówki, który uważał dziecieki słabe na wuefie
        > za niedorozwiniętych,

tutaj akuart miał rację. nie ma takiego ofermy, którego nie możnaby wyćwiczyc
        na w pełni rozwiniętego ruchowo. chyba ze nie ma nogi, albo cos w tym stylu.
    • tinsel depresja może nie istnieć 23.09.06, 18:24
      bywają za to ludzie z defektem
    • luki_s4 Re: Nie istnieje Depresja!!!! 23.09.06, 18:47
      a moim zdaniem mozna łatwo doprowadzić do depresji za pomocą jednego klasycznego
      psychotropa i bez chemicznej intetrwencji nigdy z tego nie wyjdziesz.
      Przykład jest wyjątkowo prostacki ,ale podam ci pare razy heroine...
      Masz na tyle silnej woli aby wiecej nie wziąć, ale do końca życia będziesz smutny,
      i to zależy od biochemii mózgu ,którą juz zawsze będziesz musiał równoważyć
      swoją silną wolą. /jak wiadomo, heroina jest narkotykiem którego jednorazowe
      podanie może prowadzic do stałej zależnosci/.Nie jest to dla mnie forum pod
      tytułem ``użalanie się nad sobą,, a przynajmniej mam inne cele w podpisywaniu tutaj.
      • luki_s4 Re: Nie istnieje Depresja!!!! 24.09.06, 19:18
        rozpuszczalnik tree pilnie kupie
        • luki_s4 Re: Nie istnieje Depresja!!!! 24.09.06, 19:25
          z książki "100 praktycznych porad dla kazdej gospodyni"
          - płyte winylowa powyginana na słoscu,która nie chce grac trzeba włozyc pod
          szybe na stole w pokoju,wtedy wyprostuje sie i mozna jej sluchac na gramofonie :))
          -real, niestety wyrzuciłem te książkę
          • tinsel Re: Nie istnieje Depresja!!!! 25.09.06, 14:02
            luki_s4 napisała:

> - płyte winylowa powyginana na słoscu,która nie chce grac trzeba włozyc pod
            > szybe na stole w pokoju,

koniecznie w pokoju
    • abasia471 Re: Nie istnieje Depresja!!!! - nylon 25.09.06, 21:21
      Nylon jest bardzo odkrywczy i aż się dziwię, że nie odkrył do tej pory, co jemu
      dolega. Ja stawiam na to, że jest to ociężałość umysłowa charakterystyczna dla
      idiotyzmu, jednostki chorobowej wymyślonej w latach dwudziestych ubiegłego
      wieku. Faszyści w Niemczech badali pod tym względem jednostki społeczne
      niepasujące do ich wizji społeczeństwa i mieli podobne poglądy do autora wątku
      A swoją drogą, to zadawanie się z takim nylonem może powodować depresję, biedna
      ta jego dziewczyna.

• bszalacha Re: Nie istnieje Depresja!!!! 25.09.06, 23:44
      Posłuchaj Nylon:gdybys zaczął od tego,że wkurza Cię leżenie twojej
      dziewczyny,może byłoby lepiej niż wdawać się w głupawe zaprzeczania oczywistym
      faktom.Moze lezy ,bo wreszcie nie musi nic robić.Nie znaczy to jednak,że
      depresja nie istnieje jako choroba.Z definicji:to nie jest zwykły
      smutek,ani "zwykłe"polegiwanie z nudów.A co do testów-diagnozują one właśnie te
      róznice.N.P.czy to celowe zachowanie /odpoczynek/,czy ZESPÓŁ objawów świadczacy
      o wyczerpaniu,o nieodreagowanych emocjach,poczuciu bezsilności wobec zdarzeń
      i/najczęsciej/dolegliwosciach somatycznych w róznych częściach ciała.
      Jest jednocześnie mozliwe,ze dziewczyna wyraza swoim zachowaniem wrogośc wobec
      otoczenia/co chyyba zrozumiałe/.Al to niczego nie zmienia,widocznie otoczenie
      dało jej powód.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka