Dodaj do ulubionych

Luba- mam najnowszą ploteczkę:))))

04.07.06, 19:09
Dzisiaj robiłam paznokcie razem z Niną Terentiew w tym samym gabinecie
kosmetycznym, nieźle coooooo?
Obserwuj wątek
    • depresyjka4 Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 04.07.06, 19:27
      a kto to Nina Terentiew? nie znam takiej
      • ida37 Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 04.07.06, 19:29
        A to taka, co realizuje reportaże o depresji:)))))))
    • mamusia1999 Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 05.07.06, 11:48
      Nie trawie Niny Terentiew. I Agaty Mlynarskiej.
      uwielbiam Jacka Poniedzialka (mlodziencza milosc) - sa jakies ploteczki. ale
      swieze, bo ze gay to wiem od dziesiecioleci (ludzie, zatrzymajcie ten czas!)
      • ida37 Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 05.07.06, 12:07
        A ja wcale nie powiedziałam, że ją lubię. Wręcz odwrotnie :((( Smiesznie, jak to
        starsze panie chcą na siłę się odmłodzić, w czwartek przychodzi na maseczkę:(
      • mars43 Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 05.07.06, 12:43
        Ja natomiast lubię obie panie,podoba mi sie ta dobroć, która od nich
        wypływa.Właśnie gdyby nie ta dobroć, to nie zaistniałyby tak mocno w mediach
        • lucyna_n Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 05.07.06, 12:56
          Mlynarska jest wku..ajaca z tym swoim wiecznym zadziwieniem na twarzy i slodziutkim infantylnym
          sposobem mówienia. Już wolę Ninę.
          • abasia471 Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 05.07.06, 15:50
            Młynarska działa uczulajaco a jak zacznie się czymś zachwycać, to mam ochotę
            dać babie Laremid. Chociaż nie wiem, może lepiej gdyby siedziała w toalecie
            zamiast przed kamerą. Szczególnej dobroci obu pań jakoś nie zauważyłam. Są
            wymiotne, każda na swój sposób.
            • mars43 Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 05.07.06, 16:03
              abasia471 napisała:

> Młynarska działa uczulajaco a jak zacznie się czymś zachwycać, to mam ochotę
              > dać babie Laremid. Chociaż nie wiem, może lepiej gdyby siedziała w toalecie
              > zamiast przed kamerą. Szczególnej dobroci obu pań jakoś nie zauważyłam. Są
              > wymiotne, każda na swój sposób.
              Uważaj, bo możesz się pobrudzic tymi swoimi wymiocianami...
              • lucyna_n Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 05.07.06, 16:49
                a Ty bądź łaskaw wreszcie zauważyć że cały czas plujesz pod wiatr.
            • lucyna_n Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 05.07.06, 16:49
              hyhy:) widzę że reagujemy podobnie na wyżej wspomnianą:)
          • mars43 Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 05.07.06, 22:24
            A tak na poważnie,nie wiem czy wiesz z kim jest teraz pani Młynarska.Jet u boku
            Jarosłwa Kreta,tego sympatycznego od pogody.Trochę dziwne, bo on jeszcze nie
            tak dawno zakochany był w hinduskiej pięknosci,będącej znaną gwiazdą
            indyjskiego filmu. Spotykał się z nią co kilka miesięcy.Co to musiała być za
            miłość.Pamiętam jak w tamtym roku mówił,że spotyka się z nią na festiwalu
            filmowym w Karlowych Varach,gdzie miała przyjechać.To mogło być ich ostatnie
            spotkanie.Pani Młynarska może byc dumna z siebie,odbiła faceta gwieżdzie
            filmowej,którą uwielbia kilkaset milionów ludzi,hindusów.On jest podróżnikiem i
            romantykiem i chyyba długo to nie potrwa.
            • mars43 Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 05.07.06, 22:25
              Ten tekst mial być na końcu,nie wiem co sie stało.
    • 7potwarz Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 05.07.06, 16:52
      Nina Terentiew to gruba ryba w TVP2.

a jak wiadomo ryby śmierdzą, a grube ryby są grube więc także niezbyt ppp(podniecające, ponętne, pociągające)
      • lucyna_n Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 05.07.06, 16:57
        już się chyba zwolniła żeby jej nie zwolnili, tak coś mi się o uszy obiło, ale mogło mi się przyśnić.
        • 7potwarz Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 05.07.06, 17:00
          tak odeszła i bardzo dobrze. powinni ją wysłać na bezludną wyspę, wybudować tam drzwi, potem je zamknać, a klucz wyrzycić do morza.

ten jej programik był słodszy niż eklerka i powodiował mdłości.
          • ida37 Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 05.07.06, 18:42
            Obie panie lubią alkohol i imprezy - ta starsza jest znana od tej strony, wiedzą
            tym pracownicy hotelu w którym się zawsze "umieszcza", chociaż obecnie wybrała
            pensjonat,
            • mars43 Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 05.07.06, 18:56
              A co mają sie do kółka różańcowego zapisac, i przed śmiercią żałować,że
              przeżyły życie jak jakiś depresant.
              • ida37 Mars to jest wątek plotkarski a nie umoralniający 05.07.06, 19:04
                :)))))))))))
                • mars43 Re: Mars to jest wątek plotkarski a nie umoralnia 05.07.06, 19:21
                  Tak ,ale częściowo masz rację.W tych plotkach została przekroczona
                  granica,obrażajaca innych ludzi. Nawet w plotkowaniu musi być pewien umiar.A
                  zwróć mile uwagę na to,że ten brak kultury wypowiedzi nastąpił dokladnie po
                  mojej i do niej jakby nawiazywał.A mój ostatni tekst nie jest
                  umoralniający ,tylko wręcz odwrotnie.Bądż obiektywna a wiem,że taka
                  jesteś.Cześć!
                • mars43 Re: Mars to jest wątek plotkarski a nie umoralnia 05.07.06, 19:34
                  Ta abasia miała kilkanaście innych przymiotnikow do wyboru ,dlaczego wybrała
                  ten najpodlejszy.
                  • abasia471 Re: Mars to jest wątek plotkarski a nie umoralnia 06.07.06, 15:55
                    Dla mnie te baby są wymiotne i koniec. Nie lubię takich plastikowych
                    osobowosci, które bez umiaru wdzięczą się z ekranu, zadają nie ciekawe pytania
                    i są strasznie afektowane. Pan Kret bardzo pasuje do Młynarskiej, widocznie ta
                    hinduska gwiazda dosyć miała tego gogusia. Mars ile Ty masz lat, bo wydajesz mi
                    się strasznie infantylna?
                    • mars43 Re: Mars to jest wątek plotkarski a nie umoralnia 06.07.06, 16:10
                      To jest wątek plotkarski a nie umoralniajacy,więc nie próbuj osądzać innych
                      tylko plotkuj, ale bez zawiści i podłości.
                      • abasia471 Re: Mars to jest wątek plotkarski a nie umoralnia 06.07.06, 16:20
                        A gdzie Ty tu widzisz zawiść i podłość. Rozumiem, że jesteś zagorzałą fanką
                        tych państwa ale chyba przesadzasz broniąc ich w ten sposób. No chyba, że Twój
                        entuzjazm usprawiedliwia młody wiek.
                        • mars43 Re: Mars to jest wątek plotkarski a nie umoralnia 06.07.06, 16:38
                          abasia471 napisała:

> A gdzie Ty tu widzisz zawiść i podłość. Rozumiem, że jesteś zagorzałą fanką
                          > tych państwa ale chyba przesadzasz broniąc ich w ten sposób. No chyba, że
                          Twój
                          > entuzjazm usprawiedliwia młody wiek.
                          Oj,jak ty błądzisz.Jaką fanką,jaka obrona.Co ty pleciesz. Wszystko napisane z
                          pewną ironią ,żartobliwie.A co mnie oni obchodzą,co mnie ty obchodzisz.Tobie
                          się już wszystko miesza.Jak się muszą z Ciebie podśmiewać niektórzy na tym
                          forum , po tym co napisałaś.
                          • lucyna_n Re: Mars to jest wątek plotkarski a nie umoralnia 06.07.06, 16:55
                            masz jakieś natręctwo ? wciąż ci się wydaje że ktoś się z kogoś naśmiewa.
                            Ja nie widzę nic ośmieszającego w tym co napisała Abasia, oprócz tego że myśli że jesteś kobietą.
                          • abasia471 Re: Mars to jest wątek plotkarski a nie umoralnia 06.07.06, 19:13
                            Coś wykręcasz kota ogonem, całkiem Cię nie rozumiem, ale mi to nie przeszkadza,
                            jak zresztą prognozowana przez Ciebie radość reszty forumowiczów. Kochani jak
                            Was śmieszę śmiejcie się na zdrowie.
    • mamusia1999 Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 06.07.06, 12:01
      a ja pamietam wywiad terentiew z polanskim. moze baba ma upodobania
      okultystyczne bo ciagle wracala do tego czy "dziecko rosemary" i "taniec
      wampirow" to wyraz jego wiary w zjawiska nadprzyrodzone. kilkakrotnie
      zaprzeczyl.
      az sie wkoncu zirytowal "nie rozumie pani, to sa FILMY, FIKCJA stworzona dla
      rozrywki"
    • mamusia1999 Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 06.07.06, 12:02
      eee, myslalam, ze podrzucicie cos o poniedzialku. za wczesnie wyjechalam z
      krakowa i nie wiem (badz nie jestem pewna) z kim zyje od 15 lat.
      • suchyxxx Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 06.07.06, 16:33
        a mój tata pracuje razem z Kretem i się widują często w pracy i co jakoś się nie
        chwalę:)
        • anatemka Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 06.07.06, 16:42
          i co jakoś się ni
          > e
          > chwalę:)

nie , wcale:))
        • mars43 Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 06.07.06, 19:57
          suchyxxx napisał:

> a mój tata pracuje razem z Kretem i się widują często w pracy i co jakoś się
          ni
          > e
          > chwalę:)
          Nie ,nie chwalisz się,ale tak na poważnie mógłbyś od ojca wyciągnąć-dlaczego
          Jarek zerwał z wielką gwiazdą filmową a zadowolił się gwiazdą telewizyjną?
          Byłaby to wiadomość lata.
          • euforyk Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 06.07.06, 19:59
            film umarl, teraz rzadzi telewizja a w przyszlosci kazdy bedzie chcial chodzic z
            gwiazda internetową.
    • anatemka Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 06.07.06, 16:43
      a mnie w podstawówce uczył muzyki Darek Tokarzewski z VOXu.
      I znam taką miejscową telewizyjną gwiazdkę od pomóż dzieciom przetrwać zimę.a
      co.
      • anatemka Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 06.07.06, 16:44
        a moja kochana koleżanka ma autograf Kożuchowskiej. Przeskanowała mi, więc
        prawie to tak jak ja bym miała!
        • euforyk Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 06.07.06, 19:37
          a mi Irena Santor zwrociła uwage, że mam rozwiązane sznurowadła.
          • mars43 Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 06.07.06, 19:52
            Oj,jak ja ci zazdroszczę,Euforyk.Jakbym chciał być na twoim miejscu.
            • euforyk Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 06.07.06, 19:58
              Mnie osobiscie wku..a, jak sie mnie czepiaja na ulicy ludzie o moje
              sznurowadla. Niech sobie najpierw eleganci sami buty wypastują zanim sie innych
              beda czepiac. WOLNOSC CHODZENIA!

A Szymon Kobylinski w szarych latam osiemdziesiatych podszedl do mojej mamy w
              "Smyku"(to taki warszawski dieckij mir)i powiedział, ze jeszcze nie widzial tak
              ladnie ubranych dzieci. Ale to bylo dawno, od tamtego czasu sie troche zapuscilem.
              • mars43 Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 06.07.06, 20:08
                Jak ci Jarek Kaczyński zwróci uwagę,to powiedz niech pilnuje swoich
                poszarpańców.Wiesz Szymon Kobyliński był artysta i od razu zauważał piękno tego
                świata.Musiałes być naprawdę ładny i naprawdę ładnie ubrany.Myślę,że trochę tę
                sknisz za tamtą beztroską.
              • abasia471 Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 06.07.06, 21:30
                euforyk czy już tęsknisz?
                • mars43 Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 06.07.06, 22:19
                  Brak polotu, to brak inteligencji.
                • mars43 Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 06.07.06, 22:22
                  abasia471 napisała:

> euforyk czy już tęsknisz?
                  Jak ty abasia łatwo wchodzisz w maliny.
                  • abasia471 Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 06.07.06, 22:48
                    A Ciebie dziecinnie łatwo podpuścić, ale już mnie to nie bawi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka