ida37 04.07.06, 19:09 Dzisiaj robiłam paznokcie razem z Niną Terentiew w tym samym gabinecie kosmetycznym, nieźle coooooo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
depresyjka4 Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 04.07.06, 19:27 a kto to Nina Terentiew? nie znam takiej Odpowiedz Link Zgłoś
ida37 Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 04.07.06, 19:29 A to taka, co realizuje reportaże o depresji:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia1999 Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 05.07.06, 11:48 Nie trawie Niny Terentiew. I Agaty Mlynarskiej. uwielbiam Jacka Poniedzialka (mlodziencza milosc) - sa jakies ploteczki. ale swieze, bo ze gay to wiem od dziesiecioleci (ludzie, zatrzymajcie ten czas!) Odpowiedz Link Zgłoś
ida37 Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 05.07.06, 12:07 A ja wcale nie powiedziałam, że ją lubię. Wręcz odwrotnie :((( Smiesznie, jak to starsze panie chcą na siłę się odmłodzić, w czwartek przychodzi na maseczkę:( Odpowiedz Link Zgłoś
mars43 Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 05.07.06, 12:43 Ja natomiast lubię obie panie,podoba mi sie ta dobroć, która od nich wypływa.Właśnie gdyby nie ta dobroć, to nie zaistniałyby tak mocno w mediach Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 05.07.06, 12:56 Mlynarska jest wku..ajaca z tym swoim wiecznym zadziwieniem na twarzy i slodziutkim infantylnym sposobem mówienia. Już wolę Ninę. Odpowiedz Link Zgłoś
abasia471 Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 05.07.06, 15:50 Młynarska działa uczulajaco a jak zacznie się czymś zachwycać, to mam ochotę dać babie Laremid. Chociaż nie wiem, może lepiej gdyby siedziała w toalecie zamiast przed kamerą. Szczególnej dobroci obu pań jakoś nie zauważyłam. Są wymiotne, każda na swój sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
mars43 Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 05.07.06, 16:03 abasia471 napisała: > Młynarska działa uczulajaco a jak zacznie się czymś zachwycać, to mam ochotę > dać babie Laremid. Chociaż nie wiem, może lepiej gdyby siedziała w toalecie > zamiast przed kamerą. Szczególnej dobroci obu pań jakoś nie zauważyłam. Są > wymiotne, każda na swój sposób. Uważaj, bo możesz się pobrudzic tymi swoimi wymiocianami... Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 05.07.06, 16:49 a Ty bądź łaskaw wreszcie zauważyć że cały czas plujesz pod wiatr. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 05.07.06, 16:49 hyhy:) widzę że reagujemy podobnie na wyżej wspomnianą:) Odpowiedz Link Zgłoś
mars43 Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 05.07.06, 22:24 A tak na poważnie,nie wiem czy wiesz z kim jest teraz pani Młynarska.Jet u boku Jarosłwa Kreta,tego sympatycznego od pogody.Trochę dziwne, bo on jeszcze nie tak dawno zakochany był w hinduskiej pięknosci,będącej znaną gwiazdą indyjskiego filmu. Spotykał się z nią co kilka miesięcy.Co to musiała być za miłość.Pamiętam jak w tamtym roku mówił,że spotyka się z nią na festiwalu filmowym w Karlowych Varach,gdzie miała przyjechać.To mogło być ich ostatnie spotkanie.Pani Młynarska może byc dumna z siebie,odbiła faceta gwieżdzie filmowej,którą uwielbia kilkaset milionów ludzi,hindusów.On jest podróżnikiem i romantykiem i chyyba długo to nie potrwa. Odpowiedz Link Zgłoś
mars43 Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 05.07.06, 22:25 Ten tekst mial być na końcu,nie wiem co sie stało. Odpowiedz Link Zgłoś
7potwarz Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 05.07.06, 16:52 Nina Terentiew to gruba ryba w TVP2. a jak wiadomo ryby śmierdzą, a grube ryby są grube więc także niezbyt ppp(podniecające, ponętne, pociągające) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 05.07.06, 16:57 już się chyba zwolniła żeby jej nie zwolnili, tak coś mi się o uszy obiło, ale mogło mi się przyśnić. Odpowiedz Link Zgłoś
7potwarz Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 05.07.06, 17:00 tak odeszła i bardzo dobrze. powinni ją wysłać na bezludną wyspę, wybudować tam drzwi, potem je zamknać, a klucz wyrzycić do morza. ten jej programik był słodszy niż eklerka i powodiował mdłości. Odpowiedz Link Zgłoś
ida37 Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 05.07.06, 18:42 Obie panie lubią alkohol i imprezy - ta starsza jest znana od tej strony, wiedzą tym pracownicy hotelu w którym się zawsze "umieszcza", chociaż obecnie wybrała pensjonat, Odpowiedz Link Zgłoś
mars43 Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 05.07.06, 18:56 A co mają sie do kółka różańcowego zapisac, i przed śmiercią żałować,że przeżyły życie jak jakiś depresant. Odpowiedz Link Zgłoś
ida37 Mars to jest wątek plotkarski a nie umoralniający 05.07.06, 19:04 :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mars43 Re: Mars to jest wątek plotkarski a nie umoralnia 05.07.06, 19:21 Tak ,ale częściowo masz rację.W tych plotkach została przekroczona granica,obrażajaca innych ludzi. Nawet w plotkowaniu musi być pewien umiar.A zwróć mile uwagę na to,że ten brak kultury wypowiedzi nastąpił dokladnie po mojej i do niej jakby nawiazywał.A mój ostatni tekst nie jest umoralniający ,tylko wręcz odwrotnie.Bądż obiektywna a wiem,że taka jesteś.Cześć! Odpowiedz Link Zgłoś
mars43 Re: Mars to jest wątek plotkarski a nie umoralnia 05.07.06, 19:34 Ta abasia miała kilkanaście innych przymiotnikow do wyboru ,dlaczego wybrała ten najpodlejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
abasia471 Re: Mars to jest wątek plotkarski a nie umoralnia 06.07.06, 15:55 Dla mnie te baby są wymiotne i koniec. Nie lubię takich plastikowych osobowosci, które bez umiaru wdzięczą się z ekranu, zadają nie ciekawe pytania i są strasznie afektowane. Pan Kret bardzo pasuje do Młynarskiej, widocznie ta hinduska gwiazda dosyć miała tego gogusia. Mars ile Ty masz lat, bo wydajesz mi się strasznie infantylna? Odpowiedz Link Zgłoś
mars43 Re: Mars to jest wątek plotkarski a nie umoralnia 06.07.06, 16:10 To jest wątek plotkarski a nie umoralniajacy,więc nie próbuj osądzać innych tylko plotkuj, ale bez zawiści i podłości. Odpowiedz Link Zgłoś
abasia471 Re: Mars to jest wątek plotkarski a nie umoralnia 06.07.06, 16:20 A gdzie Ty tu widzisz zawiść i podłość. Rozumiem, że jesteś zagorzałą fanką tych państwa ale chyba przesadzasz broniąc ich w ten sposób. No chyba, że Twój entuzjazm usprawiedliwia młody wiek. Odpowiedz Link Zgłoś
mars43 Re: Mars to jest wątek plotkarski a nie umoralnia 06.07.06, 16:38 abasia471 napisała: > A gdzie Ty tu widzisz zawiść i podłość. Rozumiem, że jesteś zagorzałą fanką > tych państwa ale chyba przesadzasz broniąc ich w ten sposób. No chyba, że Twój > entuzjazm usprawiedliwia młody wiek. Oj,jak ty błądzisz.Jaką fanką,jaka obrona.Co ty pleciesz. Wszystko napisane z pewną ironią ,żartobliwie.A co mnie oni obchodzą,co mnie ty obchodzisz.Tobie się już wszystko miesza.Jak się muszą z Ciebie podśmiewać niektórzy na tym forum , po tym co napisałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Mars to jest wątek plotkarski a nie umoralnia 06.07.06, 16:55 masz jakieś natręctwo ? wciąż ci się wydaje że ktoś się z kogoś naśmiewa. Ja nie widzę nic ośmieszającego w tym co napisała Abasia, oprócz tego że myśli że jesteś kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
abasia471 Re: Mars to jest wątek plotkarski a nie umoralnia 06.07.06, 19:13 Coś wykręcasz kota ogonem, całkiem Cię nie rozumiem, ale mi to nie przeszkadza, jak zresztą prognozowana przez Ciebie radość reszty forumowiczów. Kochani jak Was śmieszę śmiejcie się na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia1999 Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 06.07.06, 12:01 a ja pamietam wywiad terentiew z polanskim. moze baba ma upodobania okultystyczne bo ciagle wracala do tego czy "dziecko rosemary" i "taniec wampirow" to wyraz jego wiary w zjawiska nadprzyrodzone. kilkakrotnie zaprzeczyl. az sie wkoncu zirytowal "nie rozumie pani, to sa FILMY, FIKCJA stworzona dla rozrywki" Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia1999 Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 06.07.06, 12:02 eee, myslalam, ze podrzucicie cos o poniedzialku. za wczesnie wyjechalam z krakowa i nie wiem (badz nie jestem pewna) z kim zyje od 15 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 06.07.06, 16:33 a mój tata pracuje razem z Kretem i się widują często w pracy i co jakoś się nie chwalę:) Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 06.07.06, 16:42 i co jakoś się ni > e > chwalę:) nie , wcale:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mars43 Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 06.07.06, 19:57 suchyxxx napisał: > a mój tata pracuje razem z Kretem i się widują często w pracy i co jakoś się ni > e > chwalę:) Nie ,nie chwalisz się,ale tak na poważnie mógłbyś od ojca wyciągnąć-dlaczego Jarek zerwał z wielką gwiazdą filmową a zadowolił się gwiazdą telewizyjną? Byłaby to wiadomość lata. Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 06.07.06, 19:59 film umarl, teraz rzadzi telewizja a w przyszlosci kazdy bedzie chcial chodzic z gwiazda internetową. Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 06.07.06, 16:43 a mnie w podstawówce uczył muzyki Darek Tokarzewski z VOXu. I znam taką miejscową telewizyjną gwiazdkę od pomóż dzieciom przetrwać zimę.a co. Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 06.07.06, 16:44 a moja kochana koleżanka ma autograf Kożuchowskiej. Przeskanowała mi, więc prawie to tak jak ja bym miała! Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 06.07.06, 19:37 a mi Irena Santor zwrociła uwage, że mam rozwiązane sznurowadła. Odpowiedz Link Zgłoś
mars43 Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 06.07.06, 19:52 Oj,jak ja ci zazdroszczę,Euforyk.Jakbym chciał być na twoim miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 06.07.06, 19:58 Mnie osobiscie wku..a, jak sie mnie czepiaja na ulicy ludzie o moje sznurowadla. Niech sobie najpierw eleganci sami buty wypastują zanim sie innych beda czepiac. WOLNOSC CHODZENIA! A Szymon Kobylinski w szarych latam osiemdziesiatych podszedl do mojej mamy w "Smyku"(to taki warszawski dieckij mir)i powiedział, ze jeszcze nie widzial tak ladnie ubranych dzieci. Ale to bylo dawno, od tamtego czasu sie troche zapuscilem. Odpowiedz Link Zgłoś
mars43 Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 06.07.06, 20:08 Jak ci Jarek Kaczyński zwróci uwagę,to powiedz niech pilnuje swoich poszarpańców.Wiesz Szymon Kobyliński był artysta i od razu zauważał piękno tego świata.Musiałes być naprawdę ładny i naprawdę ładnie ubrany.Myślę,że trochę tę sknisz za tamtą beztroską. Odpowiedz Link Zgłoś
abasia471 Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 06.07.06, 21:30 euforyk czy już tęsknisz? Odpowiedz Link Zgłoś
mars43 Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 06.07.06, 22:19 Brak polotu, to brak inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
mars43 Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 06.07.06, 22:22 abasia471 napisała: > euforyk czy już tęsknisz? Jak ty abasia łatwo wchodzisz w maliny. Odpowiedz Link Zgłoś
abasia471 Re: Luba- mam najnowszą ploteczkę:)))) 06.07.06, 22:48 A Ciebie dziecinnie łatwo podpuścić, ale już mnie to nie bawi. Odpowiedz Link Zgłoś