Dodaj do ulubionych

puciu, puciu

08.07.06, 01:43
Lech Kaczynski - typowy depresyjny. Obraza sie jak Suchy, smiertelnie i bez
powodu. Agorafobik - na mysl o wyjezdzie z Polski dostaje sraczki. Nigdzie
sie nie ruszac, tylko byc.
Marcinkiewicz - idol Polakow. Klasyczna postac z opowiesci ludowych -
Wioskowy Glupek, ktory i tak zostanie carem, bo jego glupota jest jakas insza
madroscia. Klasyczny mit kompensacyjny. Hipomania przechodzaca w manie i
otepienie.
Marcinkiewicz odchodzi.
Na jego miejsce Jaroslaw. Kwitnacy typ paranoidalny, otaczajacy sie
osobnikami wybitnie demencyjnymi: np. Gosiewski, Jurek.
Fotyga - typ siostry oddzialowej. Ni to pacjent, ni to personel...
Obserwuj wątek
    • bambomurzynzafryko Re: puciu, puciu 08.07.06, 02:12
      PRAMATKA - czy rozpiera ja duma? Czy kot Puszek tez sie prezy?
    • elfrid Re: puciu, puciu 08.07.06, 06:33
      hehehe zgadzam sie w 100%. zwlaszcza co do glupka ludowego, ktory pelni funkcje kompensacyjna.
      • euforyk Re: puciu, puciu 08.07.06, 10:19
        nie wpisujcie sie ludzie, to moze byc prowokacja. a bo to wiadomo dlaczego on
        pisze to co pisze? za lzenie najwyzszym organom 2 lata.
        • suchyxxx Re: puciu, puciu 08.07.06, 11:10
          a czemu porównujesz do mnie tylko? Dlaczego w każdym poście jak kogoś
          porównujesz piszesz o mnie? Mało Ci ludzi na forum do porównań?
          • suchyxxx Re: puciu, puciu 08.07.06, 11:23
            nie rozumiem czemu tu piszesz skoro masz żonę w ciąży i powinieneś się Nią
            zajmować.Przecież nie masz depresji
            • abasia471 Re: puciu, puciu 08.07.06, 18:12
              Psychoanaliza udana, każdy kto uważa, że żyjemy w normalnym kraju jest
              niedoinformowany. Na jesień kupuję mocherowy beret żeby zlać się z otoczeniem,
              bo nie wiadomo czy nie wprowadzą łapanek na niewiernych. No i wrazie czego
              przestaję mieć własne zdanie. Nie jestem typem rewolucjonisty.
              • miriam11 Re: puciu, puciu 08.07.06, 18:18
                abasia471 napisała:

> Psychoanaliza udana, każdy kto uważa, że żyjemy w normalnym kraju jest
                > niedoinformowany. Na jesień kupuję mocherowy beret żeby zlać się z otoczeniem,
                > bo nie wiadomo czy nie wprowadzą łapanek na niewiernych. No i wrazie czego
                > przestaję mieć własne zdanie. Nie jestem typem rewolucjonisty.

A ja przeciwnie - noszę koszulkę z głową kaczki (ptaka, nie prezia) w koronie i
                napisem FUCK THE DUCK. Rodzina panikuje, że mnie Młodzież Weszpolska pobije na
                ulicy :-)
                • looserka Re: puciu, puciu 08.07.06, 18:21
                  miriam11 napisała:
                  Rodzina panikuje, że mnie Młodzież Weszpolska pobije na
                  > ulicy :-)

Bardziej prawdopodobne jest, że niebawem zgarnie Cię policja ;)
                  • f_16 Re: puciu, puciu 08.07.06, 21:34
                    Tylko najciekawsze jest to że ktoś ich wybrał a teraz z czym się zgodzę to
                    żenada kaczogrodoleperrogiertychos.
                    • aga_ta85 Re: puciu, puciu 08.07.06, 21:37
                      Jest mi wstyd za ten rzad...Kurde ja na nich nie głosowałam i teraz musze
                      cierpiec:(
                      • bambomurzynzafryko Re: puciu, puciu 08.07.06, 23:00
                        Jaki rzad rzadzi to absolutnie wszystko jedno. Licza sie podziemne nurty
                        kapitalu, tajemne fluktuacje i napiecia, a tamto to tylko pozory. Demokracja to
                        swiat zbiorowego zludzenia wytworzonego z potrzeby iluzji, iluzji, ze sie cos
                        wie i cos sie kontroluje. A gowno wiemy i gowno kontrolujemy.
                        Pozor moze byc nudny, a moze byc ciekawy. Nudny jak flaki z olejem, Angela
                        Merkel i Chirac; ciekawy jak Giertych czy Jaroslaw. Ja tam wole to, co ciekawe
                        i dlatego cieszy mnie rzad trzech ekscentrycznych burakow.
                        • aga_ta85 Re: puciu, puciu 08.07.06, 23:03
                          A pod jakim wzgledem ciekawy jest Giertych czy Jarosław?
                          • f_16 Re: puciu, puciu 08.07.06, 23:07
                            Lechu Kaczogrod też jest ciekawy Wałęsa już bardziej pomysłowy.
              • lucyna_n Re: puciu, puciu 09.07.06, 11:25
                abasia471 napisała:

> Psychoanaliza udana, każdy kto uważa, że żyjemy w normalnym kraju jest
                > niedoinformowany. Na jesień kupuję mocherowy beret żeby zlać się z otoczeniem,
                > bo nie wiadomo czy nie wprowadzą łapanek na niewiernych. No i wrazie czego
                > przestaję mieć własne zdanie. Nie jestem typem rewolucjonisty.

Abasiu!
                tylko zdechłe ryby płyną z prądem, grunt to bunt:))
                • abasia471 Re: puciu, puciu 09.07.06, 13:07
                  Jako człowiek rozumny nie walczę z wiatrakami a na tych panów szkoda energii.
    • aga_ta85 Re: puciu, puciu 08.07.06, 23:08
      Mnie osobiscie wstyd za takiego prezydenta i premiera. Marcinkiewicz był spoko,
      powinien zostac:)
      • bambomurzynzafryko Re: puciu, puciu 08.07.06, 23:33

Komorowski: "Kaziu to zawsze bedzie Kaziu." Formula z pozoru tautologiczna - a
        ilez w niej glebi przepastnej! W dziesiejszych okolicznosciach nalezy sie
        zastanowic, jak to sie stalo, ze premierem tego kraju przez 8 miesiecy byl
        czlowiek, przy ktorym posel Witaszek to arystokrata ducha. Na szczescie
        wszystko wraca do normy.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=37360724&a=37365114
        • aga_ta85 Re: puciu, puciu 08.07.06, 23:35
          Na nieszczescie. Trzeba uciekac z kraju! Jak najpredzej!
          • bambomurzynzafryko Re: puciu, puciu 08.07.06, 23:44
            aga_ta85 napisała:

> Na nieszczescie. Trzeba uciekac z kraju! Jak najpredzej!

Gdzie??? Na ten nudny Zachod, gdzie ludzie sa jak gesi tuczne - tak obrosnieci
            tluszczem, ze nawet nie chce im sie pogonic zyda czy pedala (stara europejska
            zabawa)? Bez ikry, tylko zrec, zakupy zrobic, lyknac to i owo i sie w piatek
            zabawic. tfu!
            Ja ze skinami mialem ostro na pienku, oj ostro! Ale to moi skini, moje lysulki,
            moj giertyszek i wrzodaczek i na nic ich nie wymienie, na zaden dobrobyt, na
            zadna wolnosc, tolerancje, oswiecenia, w banie sranie - na nic.
            • dziewanka2 puciu, puciu 09.07.06, 00:35
              w 100% się zgadzam w tej kwestii z bambem.Po prostu z ust mi to wyjąłeś
            • aga_ta85 Re: puciu, puciu 09.07.06, 10:57
              Ja nie mam zamiaru uciekac na Zachod, bo tam naszych jest mnostwo. Wole połnoc:)
    • luba9 Re: puciu, puciu 09.07.06, 00:38
      wątek polityczny mniam,
      jestem kompletnie znieczulona na występy polityków, podobnie jak na występy
      gwiazd estrady które na siłeę chcę przyciągnąć moja przytępioną uwagę przez
      nadmiar bodźców.
      A naszego miłościwie panującego, alfę alf, wyobrażam sobie jako wielkiego,
      dostojnego osobnika, niestety raczej faceta (min 185 cm, jakież to
      seksistowskie), zdrowego jak byk i cieszącego sie jak dziecko z władzy, żaden
      nie spełnił moich wymagań. A w takim stadzie pawianów to zawsze ten najlepszy
      zostaje władcą, naj z piękna gęstą grzywą
      • bambomurzynzafryko Ideal lubej 09.07.06, 01:17
        Toz to Roman Giertych! Jeszcze minister, ale pozniej - kto wie.
        • luba9 Re: Ideal lubej 09.07.06, 13:24
          no nieeeeeeeee, czegoś mu musi brakować! bo intuicyjnie czuję że nie spełnia
          moich oczekiwań, może zdrowia, cieszy się jak dziecko z władzy, wielki jest,
          BRAK MU DOSTOJEŃSWA, alfa alf powinna być jak król z talii kart, żebyśmy
          patrząc na niego na wyjazdach zagranicznych myśleli jaki wspaniały, mój ci on
          jest
      • euforyk Re: puciu, puciu 09.07.06, 09:11
        luba9 napisała:

> wątek polityczny mniam,
        > jestem kompletnie znieczulona na występy polityków, podobnie jak na występy
        > gwiazd estrady które na siłeę chcę przyciągnąć moja przytępioną uwagę przez
        > nadmiar bodźców.

nie dziwi, bo masz depresje. nie rozumiem, ze ludzie ktory wczesniej pisali o
        depresji, tak bardzo ekscytuje cokolwiek, nie mowiac o czyms tak abstrakcyjnym
        jak polityka.

> A naszego miłościwie panującego, alfę alf, wyobrażam sobie jako wielkiego,
        > dostojnego osobnika, niestety raczej faceta (min 185 cm, jakież to
        > seksistowskie), zdrowego jak byk i cieszącego sie jak dziecko z władzy, żaden
        > nie spełnił moich wymagań. A w takim stadzie pawianów to zawsze ten najlepszy
        > zostaje władcą, naj z piękna gęstą grzywą

tacy to rzadza na podworku i w mieście. w polityce raczej inne typy.

• luba9 Re: puciu, puciu 09.07.06, 13:29
          euforycznie wrzeszczę na całe forum DEPRESJI OD DAWNA NIE MAM!!!!i cichutko
          miałam no i zawsze jeszcze mogę się rozchorować , tfu tfu tfu

może to właśnie oni są najlepsi i najsilniejsi w ludzkim stadzie, chciwe,
          chore, żałosne, paranoidalne typy, może tacy zawsze zwyciężają?
          • euforyk Re: puciu, puciu 09.07.06, 14:35
            sa chciwi i maja ambicje, ale brak im umiejetnosci, zeby w inny sposob zdobyć
            prestiż. nie zdobeda przeciez takiej kasy jak menadzerowie w biznesie, wiec ida
            do polityki, i mogą sie wykazać jedynie moralizowaniem.
    • luba9 superprzywódca 09.07.06, 14:23
      zrobiłam mały przegląd kasty rządzącej ogólnoświatowej, wszędzie podobnie,
      nędzne paskudne typki z kaprawymi oczkami,why?wybieramy sobie takich żeby czuć
      się komfortowo na takim tle bo ktoś z klasą wpływałby na obniżenie naszej
      samooceny, a może tym z klasą, bo tacy też są, nie chce się brać za politykę
      Chirac !!! Berlusconi!!! Putin!!! Bush !!! czy Łukaszenka RANY BOSKIE !!!
      Tak sobie szukam kogoś kto sprawiał na mnie wrażenie przywódcy może Regan?
      • euforyk Re: superprzywódca 09.07.06, 14:43
        www.youtube.com/watch?v=4kKN92DASn0&search=bush%20sunday%20bloody
        Bush ładnie śpiewa chociaż
        • luba9 Re: superprzywódca 09.07.06, 14:50
          a może tak jest zdrowo że to takie typy, dzięki temu nie traktujemy polityki
          zbyt poważnie, nie popadamy w kult jednoski i fanatyzm, tak właśnie powinno
          być, wracając do przeglądu przywódców to Ci ze świata muzułmańskiego spełniają
          moje teoretyczne wymagania, ale dziękuuuuuję bardzo, to są chyba archaiczne i
          głupie wymagania to ja juz wolę wioskowych głupków, ale władza w rękach
          wioskowego głupka toz to trwoga w oczach poddanych, cholera jasna!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka