Dodaj do ulubionych

Ile śpicie?

21.07.06, 15:10
Ile godzin w ciągu doby śpicie?Ja jestem tak rozregulowana, że już nie wiem ile powinnam spać.Czy wstaję po 7 czy po 10 godzinach snu to dla mnie bez różnicy bo i tak jestem ciągle zmęczona, mam popękane naczynka w oczach i ciemne sińce pod oczami.
Obserwuj wątek
    • maliana Re: Ile śpicie? 21.07.06, 15:24
      u mnie to samo... mogę spać 4 godziny, moge i 12 a czuję się wciąż niezmiennie
      zmęczona, sklapciała i do kitu. Pzdr.
      • bhuzdur Re: Ile śpicie? 21.07.06, 15:30
        10-12 godzin, regularnie, dlugie dziwne sny o tematyce wojennej
      • patyczka82 Re: Ile śpicie? 21.07.06, 16:27
        no właśnie :( To zmęczenie w ciągu dnia jeszcze tylko potęguje zły nastrój.Wstaję ok południa, nie mogę się zmobilizować żeby zrobić cokolwiek.Zanim się umyję, ubiorę i coś zjem to jest już 15.A życie ucieka...
        • ollaboga77 Re: Ile śpicie? 21.07.06, 18:52
          A ja uciekam w sen ...... bo tak lubię..... jestem jakby to powiedzieć,
          podlamana swoim życiem, e nie zabralam się najpierw za usamodzielnianie się...
          w sensie wyprowadzka normalna praca. rodzina itd........

od tego powinnam była zaczać tak naprawdę...
          • bhuzdur Re: Ile śpicie? 21.07.06, 18:54
            lubie spac bo wtedy nie czuje nic. tylko te sny, ruiny domow, ja strzelam do
            ludzi w autobusie... meczace
            • patyczka82 Re: Ile śpicie? 21.07.06, 19:00
              a mnie to właśnie sen męczy.nie odpczywam podczas snu, nie mogę zasnąć(boję się spać sama w ciemności), budzę się w nocy, potem budzę się nad ranem chociaż nie muszę jeszcze wstawać.a rano nie mogę w lustro spojrzeć.
          • patyczka82 Re: Ile śpicie? 21.07.06, 18:57
            nie rozumiem...czyli co? mieszkasz z rodzicami, nie pracujesz tylko całymi dniami siedzisz w domu-śpisz i dlatego czujesz się źle?
            • bhuzdur Re: Ile śpicie? 21.07.06, 18:58
              kto ja?
              • patyczka82 Re: Ile śpicie? 21.07.06, 19:02
                nie Ty :) Ollaboga... To drzewko jakoś się debilnie układa
            • ollaboga77 Re: Ile śpicie? 21.07.06, 19:33
              no jakby to powiedzieć, musiałabym wniknąc od początku co i jak... ale nie mam
              dziś ochoty na to...
              • patyczka82 Re: Ile śpicie? 21.07.06, 19:38
                Rozumiem i życzę Ci szybkiej poprawy nastroju.
                • ollaboga77 Re: Ile śpicie? 21.07.06, 19:45
                  WIELKIE DZIEKI... ale u mnie to sie wiążę z przeszłością i chęcią powrótu do
                  niej;)

idiotyczne, ale prawdziwe:(
                  • patyczka82 Re: Ile śpicie? 21.07.06, 19:48
                    chyba coś mi sie kojarzy z jakiegoś Twojego wątku...
    • edytunia86 Re: Ile śpicie? 21.07.06, 19:23
      Ja chyb ab ostatnio wstaje wcześniej i to też raczej mi nie wystarcza.
      • patyczka82 Re: Ile śpicie? 21.07.06, 19:27
        ja wstaję tak przed południem i też źle się czuję :(
        • abasia471 Re: Ile śpicie? 21.07.06, 19:55
          Ucieczka w sen jest dość przyjemna i to jest chyba jedyna przyjemna strona
          depresji. To, że jest się śniętym przez cały dzień może być spowodowane lekami
          i tym, że zbyt długi sen bywa męczący dla organizmu podobnie jak niewyspanie.
          Jak się udaje to najlepiej próbować spać nie więcej niż 9 godzin.
          • patyczka82 Re: Ile śpicie? 21.07.06, 20:01
            a ja właśnie nie wiem ile powinnam spać.od kilku już miesięcy czuję się totalnie rozregulowana.sen nie przynosi mi ukojenia i spokoju tylko niepokój i irytację,że znów będę się przewracać na łóżku lub budzić z lękiem.
    • marenta Re: Ile śpicie? 21.07.06, 19:59
      > Czy wstaję po 7 czy po 10 godzinach snu to dla mnie bez różnicy
      a o której się kładziesz? niestety wiem to po sobie że najlepszy jest sen przed
      północą ale wiadomo jak to depresiaki chodzą spać
      ja muszę spać 8-9h, jak spię mniej jestem dead, dno kaplica, nawet wątku nie
      umiem złapać
      mam pytanie - niech mi ktoś odpowie czy też to ma, czy ktoś z was budzi się
      może czasami w środku nocy z takimi najgorszymi myślami, nawet nie myślami,
      raczej automatyzmami, łeb ma wrażenie że jest już wypoczęty ale ten wątek który
      się ciągnie jest taki najgorszy z najgorszych, wszystkie przeklęte myśli,
      najgorsza zaraza, potem znowu sen i jak ręką odjął
      jeśli potem mogę sobie dospać w ciągu dnia to też zaraz po obudzeniu mam
      takie "akcje" czarno na białym tylko w mniejszym lub większym nasileniu. Piszę
      o tym bo to jest dla mnie żywy dowód jak bardzo ważne są pierdoły które
      człowiek w swojej pysze nie chce przyjąć do wiadomości. Potem wstaje taki
      półprzytomny i co tu się dziwić że mu to życie wychodzi tak a nie inaczej.
      • patyczka82 Re: Ile śpicie? 21.07.06, 20:03
        nie bardzo rozumiem co masz na myśli z tymi myślami i automatyzmami...
        • marenta Re: Ile śpicie? 21.07.06, 20:18
          sama nie wiem co to
          może to emocje bo są niezależne od woli, dopiero po nich są myśli ale i tak
          cała ich energia wkręca się w to ich diabelskie koło
          każdy ma swoje kręgi piekła jakkolwiek to zabrzmi a dla mnie te wybudzenia to
          najgłębszy krąg piekła, coś co juz kiedyś przeżyłam na żywo w ciągu dnia, może
          trochę na własne życzenie, w każdym razie kiedy nie miałam się siły juz bronić,
          te "pobudki" uświadamiają mi że nie sposób przejść z jednego kręgu do drugiego,
          to jak jakieś zaczarowane poziomy energii, z których nie da się wyleźć
          • marenta Re: Ile śpicie? 21.07.06, 20:19
            fajne muszę mieć kurna sny
            • patyczka82 Re: Ile śpicie? 21.07.06, 20:39
              no niezłe masz jazdy :( Mówiłaś o tym lekarzowi?
              • marenta Re: Ile śpicie? 21.07.06, 20:52
                tylko że ja nawet jestem ciekawa jak się tym razem nanizają te paciorki, dużo
                się z tego więcej nie dowiaduję niż wiem. Raczej jestem ciekawa czy komuś udaje
                się poprawić świadomie samopoczucie podczas takiego obudzeniu czy to jest do
                zrobienia samą siłą woli
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka