Dodaj do ulubionych

Gdzie jest PROZAC

20.02.03, 15:56
Podobno od dwóch miesięcy nie mozna w Polsce kupic oryginalnego Prozac'u.
Czy to prawda?
Obserwuj wątek
    • Gość: ApokalipsA Re: Gdzie jest PROZAC IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.03, 16:05
      nic mi o tym nie wiadomo, pozatym istnieje polska [TAŃSZA] jego wersja -
      Bioxetin, którą można spokojnie polecić wszystkim którzy nie chcą być zależni
      od amerykańskiej chemii..
    • Gość: Robert Re: Gdzie jest PROZAC IP: 205.189.176.* 20.02.03, 21:00
      Biore Prozac juz kilka lat.Cierpie na Post-Traumatic Stress D.Bralem kiedys Loxapine,Clonazepam,Paxil etc.Konam
      bardzo powoli.Przez trzy lata zjadlem ponad 16.000 /szesnascie tysiecy/ tabletek.Spie po 2 godziny.Zycze zdrowia .
    • Gość: justy Re: Gdzie jest PROZAC IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.03, 22:50
      Chyba nawet dłużej niż od dwóch miesięcy- problem był jeszcze pod koniec
      wakacji. Nie ma importu do Polski podobno.
      • Gość: zoja Re: Do roberta IP: *.ny5030.east.verizon.net 21.02.03, 00:11
        napisz cos wiecej o sobie, czy chodzisz na terapie, czy byles w szpitalu, zy
        pracujesz,jakie jest twoje zycie osobiste, czy masz dobrego lekarze
        etc.....Wiem co to znaczy 20min na noc. Ja oprocz prozacu zazywaam remeron,
        wasnie na spanie. Zadzialalo, teraz nie biore juz, trzeba zaczynac od malych
        dawek, mniejszych niz przepisane. Cudownie, brz skutkow portannego zmeczenia
        dziala ambien, ale on podobno uzaleznia. Posttraumatyczna depresja jest do
        zwalczenia.
        • Gość: Robert Re: Do roberta IP: *.tpl.toronto.on.ca 22.02.03, 22:23
          Bralem tez Remeron.Kiedys bralem Olanzapin-10mg-cos strasznego.Bylem tak zdezorientomany ze nie wiedzialem co
          sie ze mna dzialo.Nawiazalem kontakt z prof.Uniwersytetu w Boston ktory powiedzial mi wymijajaco ze do czasu
          kiedy wierzymy ze PTSD jest wyleczalny mamy taka nadzieje.Ja niestety jej nie mam.Teraz nie pracuje.Jestem na
          chorobowym.A zycie rodzinne-cierpie ja i moi najblizsi.Przepraszam ze nie odpisalem wczesniej.Zycze
          zdrowia.Robert
          • Gość: Robert Re: Zoja IP: *.tpl.toronto.on.ca 22.02.03, 22:29
            Pozdrawiam Cie szczerze Zoja-Robert
    • Gość: Rob Re: Gdzie jest PROZAC IP: *.gen.twtelecom.net 21.02.03, 04:34
      Leki zastępcze:
      www.leki.med.pl/lek.phtml?id=332&menu=7
      Pozdrawiam
      • Gość: sandra Re: Gdzie jest PROZAC IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 10:04
        LUDZIE!!!
        Przeciez prozac to 20mg fluoksetyny, a Bioxetin to ZUPELNIE identyczny tanszy
        jego odpowiednik -15 zl, ktorego sklad to TEZ 20 mg fluoksetyny.
        Uwazam ze lekarz ktory nie przepisuje IDENTYCZNEGO Bioxetinu to kretyn...sorry
        za szczerosc, ale te 2 leki to przeciez to samo...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka