anksis 29.08.06, 15:03 Czy ktos z was laczył te dwie grupy leków.Nie chce brać neuroleptykow jako stabilizatorow,bo bardzo zle sie po nich czuje.Dziekuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oskar53 Re: ssri plus karbamazapina 29.08.06, 15:28 Ja łączę, bo neuroleptyki też działają na mnie mnie fatalnie. Efekt jest bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
anksis Re: ssri plus karbamazapina 29.08.06, 17:57 a w jakiej dawce karbamazapine?Ja 200 CR(powolne uwalnianie) raz na dobe.Mam zamiar wiekszyc do 300. Odpowiedz Link Zgłoś
oskar53 Re: ssri plus karbamazapina 30.08.06, 13:05 Nic się nie martw, to mała dawka, ja biorę dziennie 800 mg, też w wersji CR. Odpowiedz Link Zgłoś
another_story Re: ssri plus karbamazapina 29.08.06, 20:22 Łączyć na pewno można, robię to i żyję ;). Biorę 400 mg tegretolu i 100 mg asentry. Efekty pozytywne. Odpowiedz Link Zgłoś
oslos Re: ssri plus karbamazapina 30.08.06, 15:40 Dzieki, pocieszyliscie mnie troche.A nie jest wam sucho w ustach po takiej kombinacji.Wiecznie chodze spragniony.Pewnie to dlatego,ze biore dopiero drugi tydzien...Czuje sie juz lepiej,zreguly leki działają na mnie bardzo szybko,nawet juz po czwartym dniu brania widze roznice(szczegolnie po ssri, chociaz wiem ,ze t max osiagaja dopiero po kilku tygodniach).Niektorzy czekaja 3 miesiące i lek nie dziala.Pewnie kwestie osobnicze. Dziekuję za odpowiedż.S Odpowiedz Link Zgłoś