chonorata 05.03.03, 09:42 kochani, znacie ten ośrodek? bardzo proszę o opinie, może ktoś poleci mi konkretnego terapeutę? pozdrawiam, honoratka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rezurekcja Re: ośrodek INTRA 11.03.03, 14:04 Jeszcze nie znam, zamierzam dopiero skorzystac z jednego kursu. Zobacz wedlug specjalizacji, ktora jest Ci potrzebna. Kolezanka, ktora mnie namawiala na ten kurs, mowila, ze jej mowiono o Jedlinskim, ale to doprawdy zalezy od potrzeb pacjenta i specjalizacji terapeuty. Pamietam, ze w zamierzchlych czasach miaaml problem i bardzo sie upieralam, zeby trafic do slynnego wowczas Santorskiego. CZas oczekiwania wynosil ok. 9 miesiecy, wiec poszlam do kogos innego z tego samego osrodka. I tez dobrze trafilam. Ale to nie byla INTRA, a nazwiska ani nazwy juz nie pamietam. Zreszta to niewazne. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
bratka30 Re: ośrodek INTRA 20.03.03, 16:42 znam Intrę w Warszawie na ul. Lipowej. Byłam tam na kilku treningach i kilku wizytach indywidualnych. Zostawiłąm tam sporo pieniędzy i jedyną korzyścią jaką stamtąd wyniosłam było to, że poznałam fajnych ludzi. Zajęcia były bardzo ciekawe, pędziłam tam z wielkim zainteresowaniem czego dzisiaj się dowiem. Uważam, że to fajny ośrodek, treningi tam prowadzone są b. ciekawe, atmosfera b. miła. Ale według mnie można to traktować jako "pogłębianie wiedzy z zakresu psychologii". Nie jako pomoc dla osób naprawdę chorych. Nie podaję nazwisk, bo nie chcę robić reklamy, ani antyreklamy(może jednak komuś to pomogło?). Ja zraziłam się do osoby z którą spotykałam się indywidualnie gdy jako rozwiązanie mojego problemu jak zostało prawdopodobnie dobrze stwierdzone polegającego na zbytnim związku emocjonalnym z rodzicami polecono mi kupno mieszkania i samochodu żeby się od nich uniezależnić. Na moją uwagę, że jak mam to zrobić, skoro zarabiam grosze usłyszałąm, że powinnam wziąć kredyt. Dzięki Bogu nie posłuchałam, bo abstrahując od tego jaki bank dałby mi taki kredyt-byłabym teraz nie dość, że chora, bez pracy i z co najmniej miliardowym kredytem... A po drugie, psycholog, który mnie prowadził na każdej z wizyt bardzo przestrzegał czasu trwania wizyty. Niemal co do minuty. A mnie to bardzo zraża, szczególnie gdy płaciłam chyba ponad 50 złotych za godzinę. Reasumując, nie krytykuję, nie zniechęcam, ale polecam tym, którzy mają pieniądze i chcą się czegoś ciekawego dowiedzieć. Ale nie wyleczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
matyldakowalska Re: ośrodek INTRA 20.03.03, 21:08 dopiero zaczelam tam chodzic, ale jestem bardzo pozytywnie nastawiona. swietni ludzie, dobra atmosfera i przede wsztskim nastawiani na pacjenta. polecam :) dobrze mi bylo po pierwszej wizycie Odpowiedz Link Zgłoś
intraziola Re: ośrodek INTRA 29.01.15, 06:30 Witajcie,Stosowanie preparatu INTRA polecamy zawsze po konsultacji z lekarzem. Preparat INTRA jest dopuszczony do sprzedaży w Polsce posiada atesty GMP, HAACP, GIS-D1139/98 itd...INTRA nie zaszkodzi a rodzi nadzieję..zespoł intra-ziola.pl Odpowiedz Link Zgłoś