Dodaj do ulubionych

Najnowsze leki

09.09.06, 23:25
Od trzech lat nie byłam na forum. Nie mogłam zażywać żadnych leków, bo byłam
w ciąży, a potem przez 19 miesięcy karmiłam dziecko piersią. Stąd czuję, że
nie jestem na bieżąco. Czy jest coś nowszego od Seroxatu i Zoloftu?
Obserwuj wątek
    • rzeznia_nr_5 Twiggykarina. 10.09.06, 01:05

stary nick,baaardzo stary
    • szyderca_i_glupawiec Re: Najnowsze leki 10.09.06, 01:24
      z tego co się orientuję to najnowszym ssri jest citalopram no i oczywiście plejada snri z efektinem na czele
    • a.niech.to Re: Najnowsze leki 10.09.06, 09:04
      Przetrwałaś tyle czasu bez antydepresantów, to po co chcesz do nich wracać?
      Rozumiem, że deprecha jest na na topie, w niektórych kręgach wprost nie wypada
      jej nie posiadać. Zorientuj się najpierw, ile te świństwa kosztują i czy masz
      wystarczająco kasy. Dziecko też coś kosztuje. Czy zresztą musisz być aż tak na
      bieżąco?
      • bluelagoon Re: Najnowsze leki 05.10.06, 20:02
        jeden z nowszych SSRI to Lexapro, czytalam na ich stronie ze to najczesceij
        przypisywany lek w Stanach, biore go, ale na mnie dziala srrednio skutecznie
        • luki_s4 Re: Najnowsze leki 20.10.06, 15:02
          denrwuje mnie ten temat.Nie jestem wygadany , mzg mi umiera ,zanim doszed do rozkwitu,

ale to wiem na pewno ,woimi sowami SSRI -selektywne inhibitory wychwytu serotoniny tojest jak w latach 80 -tych POLONEZ najlepswzy samochod,
          ale niestety GOOWNO i juz, a jeszcze gorzej ze miniesterstwo zdrowia zrezygnowalo z rejestracji wielui l;ekow z innych pozytecznych grup na rzecz samych tych REWELACJI , to co faceci lubia najbardziej , mierny efekt,
          dlugi okres oczekiwania na poprawe , mocne objawy uboczne,

o wiele mniej skuteczne od lekow z innych grup dlatego po jakims czasie zawsze lekarz musi dolaczyc do SSRI drugi antydepresant -nie moge czytac tych postow ze wgledow czysto technicznych
          • luki_s4 Re: Najnowsze leki 20.10.06, 15:04
            to jest zaleta glosnego myslenia u mnie -wtedy mysle, czasem

PRZEDSTAWICIELE HANDLOWI NIECH CHODZA PO GABINETACH
            • suchyxxx2 Re: Najnowsze leki 20.10.06, 16:38
              najczęściej przepisywanym lekiem w stanach jest seorxat inaczej paxil:)
    • twiggykarina Re: Najnowsze leki 01.01.07, 22:42
      Dziękuję za odpowiedzi. Przepraszam, że tak późno. Wcześniej mnie tu nie było.
      • molee Re: Najnowsze leki 01.01.07, 22:59
        pozdro dla dzieci ;)-
        niech rosna niczym wilczyce
        --
        AVE CEZAR !
        AD 2007
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka