ollaboga77 14.09.06, 20:37 Tak sobie pomyślałam skąd nick MAsk... W sumie to od słowa maskowanie. Czyli maskowac wszystkim byle było pozytywnie..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
euforyk Re: skąd taki nick Mask? 14.09.06, 21:13 dla jednych mask dla innych moskitek. Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: skąd taki nick Mask? 14.09.06, 21:23 mask mowil ze to kryptonim pracowniczy. wiec jesli zdobedzie sie haslo do jego nicka, to bedzie sie mialo tez haslo do jego pracy, gdzie zaklada systemy operacyjne. kurcze zamiast stukac durnowate posty moglem wystukiwac hasla i juz bym byl bogaty. Odpowiedz Link Zgłoś
insana Re: skąd taki nick Mask? 14.09.06, 21:31 to on komputerowcem jest? a ja myślałam ze to taka polsko-aborygeńska matka Teresa co się paralitykami zajmuje Odpowiedz Link Zgłoś
luki_lake Re: skąd taki nick Mask? 16.09.06, 00:28 euforyk napisał: > moskitek chytrusek ? ,(bez przekręcania Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: skąd taki nick Mask? 14.09.06, 21:21 M jak milosc, S jak Stach, KA Iak Qocham (lwowskie) Stacha wiosna z WSK Odpowiedz Link Zgłoś
abasia471 Re: skąd taki nick Mask? 15.09.06, 23:51 Dlaczego atakujecie człowieka? Czepiać się można jego poglądów, a nie jego. Odpowiedz Link Zgłoś
luki_lake Re: skąd taki nick Mask? 16.09.06, 00:06 z depresji na siłownię,potem miłość , rozróba aż strach, i system ( mi to przypomina algorytm do testów, ramówka oprawka a pierwsze co mi przyszło do głowy to Kajko i Kokosz Odpowiedz Link Zgłoś
luki_lake Re: mój pierwszy raz 16.09.06, 00:25 co by tu...i 10 pomysłów i każdy qłupi jaki by qrcze...., se kurde wymyślic, w końcu tzreba logować , ale sie porobiło Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: skąd taki nick Mask? 16.09.06, 07:34 abasia471 napisała: > Dlaczego atakujecie człowieka? Czepiać się można jego poglądów, a nie jego. ty agresywna babo, sama sie czepiasz nieustannie kogos i dlatego ataki widzisz wszedzie. gdzie tu ktos kogos atakował? Odpowiedz Link Zgłoś
abasia471 Re: skąd taki nick Mask? 16.09.06, 10:30 euforyk napisał: > abasia471 napisała: > > > Dlaczego atakujecie człowieka? Czepiać się można jego poglądów, a nie jeg > o. > > ty agresywna babo, sama sie czepiasz nieustannie kogos i dlatego ataki widzisz > wszedzie. gdzie tu ktos kogos atakował? Ty, nie agresywny, przyjrzyj się sobie, bo coś mi się wydaje, że z agresją masz dużo większe kłopoty niż ja... Coś ci nerwy puszczają. Mógłbyś zauważyć, że ja mogę się nie zgadzać z czyimiś poglądami, ale nie atakuję nikogo. Ty znalazłeś teraz okazję, żeby się zemścić, za to, że kiedyś tam skrytykowałam twoje biadolenie. No cóż, ani mnie to grzeje, ani ziębi, niech Ci będzie na zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: skąd taki nick Mask? 16.09.06, 11:17 Mógłbyś zauważyć, że ja > mogę się nie zgadzać z czyimiś poglądami, ale nie atakuję nikogo ....mowiac eufemistycznie Ty znalazłeś > teraz okazję, żeby się zemścić, za to, że kiedyś tam skrytykowałam twoje > biadolenie. ty kąśliwa babo, tydzien sie czailem za rogiem foruma, ale nie bylo sie za co chwycic i nareszcie ci teraz dowalilem......<duma> Odpowiedz Link Zgłoś
abasia471 Re: skąd taki nick Mask? 16.09.06, 15:02 euforyk napisał: > Mógłbyś zauważyć, że ja > > mogę się nie zgadzać z czyimiś poglądami, ale nie atakuję nikogo > > ....mowiac eufemistycznie > > Ty znalazłeś > > teraz okazję, żeby się zemścić, za to, że kiedyś tam skrytykowałam twoje > > biadolenie. > > ty kąśliwa babo, tydzien sie czailem za rogiem foruma, ale nie bylo sie za co > chwycic i nareszcie ci teraz dowalilem......<duma> Nie sil się na sarkazm i nie pochlebiaj sobie. Nnie udało Ci się, bo mam do ciebie duży dystans, a kolokwielnie mówiąc, to cię olewam. Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: skąd taki nick Mask? 16.09.06, 15:07 Nnie udało Ci się, bo mam do > ciebie duży dystans, a kolokwielnie mówiąc, to cię olewam. no juz nie zaprzeczaj za czesto, bo jeszcze naprawde uwierze, ze nie masz tego dystansu. Odpowiedz Link Zgłoś