mariapejka 17.09.06, 05:50 stosuję leki antydep. od 2 lat w zeszłym roku byłam bardzo osłabiona robiłam morfologię itp. ale wszystko było w porządku .W związku z tym chciałabym się dowiedzieć czy ktoś też się tak żle czuł czy tylko mnie to dotyczy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytunia86 Re: pytanie do wszystkich 17.09.06, 10:21 Osłabiona to ja raczej nei byłam w trakcie brania leku przeciwdepresyjnego, ale zdażało mi sie gorzej czuć psychicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
martwoj Re: pytanie do wszystkich 17.09.06, 10:57 osłabienie to zarówno objaw samej choroby,jak i skutek uboczny zażywania leków.towarzyszyło mi przy zazywaniu coaxilu i mocloxilu.a jakie antydepresanty bierzesz? Odpowiedz Link Zgłoś
abasia471 Re: pytanie do wszystkich 17.09.06, 14:49 Niestety tak się czuję. To efekt choroby i działań ubocznych leku, ale przy odpowiednim nastawieniu da się to przetrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
mariapejka Re: pytanie do wszystkich 17.09.06, 18:21 zanim zaczęłam brać leki miałam sporo energii teraz biorę mocloxil Odpowiedz Link Zgłoś
luki_s4 Re: do 23.09.06, 23:40 byłem kiedys na basenie,ale nie udały sie zawody bo było zimno i wysoko psychoterapia tez się nie udała jak fajnie nieudała się psychoterapia czy mjest czyta, mam nadzieje ,że zyje ktos ,kto tak rozłozył psychoterapie na ``grupy nieformalne,, dobry pomysł,ale dziwny, potem cos rozpadło się, psychoterapii nie było przez pare dni ,a terapeuci w końcu się wściekli , może jest utaj ta osoba która tak pięknie rozłozyla terapię nie miej do mnie pretensji talent jest bardzo przydatny ,a czasy są złe Odpowiedz Link Zgłoś
luki_s4 Re: do 24.09.06, 00:01 nie mam jednego kolegi i jednej kolezanki ktora znalem od mlodosci rozumiem sie z kims doskonale to nie sa samobojstwa to jest zaszczucie czasem ukryte albo pomylki albo wcale nie -skutki bledow lekarskich glupoty najblizszych i ich lenistwa Odpowiedz Link Zgłoś