grzes-24 15.10.06, 20:15 nie wiedziałem że życie może być takie trudne i dobijające. mam już jego dosyć, ale... boję się Boga. Nie chcę już żyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ollaboga77 Re: mam już dość życia 15.10.06, 20:27 jak to się boisz Boga? a co On Ci juz zrobił ? Przecież nie można się bać Boga!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grzes-24 Re: mam już dość życia 15.10.06, 20:33 jak myśli się o odebraniu sobi życia to można się Boga bać Odpowiedz Link Zgłoś
luki_s4 Re: mam już dość życia 15.10.06, 20:35 On czasem posłucha, jak się poprosi jest lojalny wobec człowieka "tego poniża tamtego podnosi" a lojalnosć to piękna cecha Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: mam już dość życia 16.10.06, 00:42 ja też mam dośc swojego życia ale to "dzięki temu, że zostałam sama" moze tak zbiorowe samobojstwo co? Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: mam już dość życia 16.10.06, 00:52 nareszcie ktoś odważył się zaproponować myślę ż3-4 foumowiczów se znajdzie - to już będzie zbiorowe? Odpowiedz Link Zgłoś
mintaj3 Re: mam już dość życia 16.10.06, 03:32 Grzesiu nie obawiaj sie,prosze.Bog bardzo nas kocha.Nie ma wiekszej milosci uwierz mi,sam jej doswiadczylem . Zaufaj prosze Bogu,ewangelii-Zywemu Slowu Jego .Modlitwa ,spowiedz i Eucharystia jest darem dla Ciebie ,nie zwlekaj prosze Odpowiedz Link Zgłoś
kmka Re: mam już dość życia 16.10.06, 06:47 Ollaboga niepodpuszczaj bo mnie korci i zbierzemy zeobą mintaja on juz nieźle odjechał Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: mam już dość życia 16.10.06, 09:45 Co Cię korci? Akurat w moim przypadku wiem co podziałało na nie korzyśc i pewnie dałabym sobie radę i szybko sie otrząsnęła, ale dlaczego zniszczyłam sobie przyszłość i życie? NO i nie powinnam była jeść tego obrzydliwego mięsa bleeeeeeee ... wiem skąd bierze się degeneracja ludzkości!!! Odpowiedz Link Zgłoś
irga7 Re: mam już dość życia 16.10.06, 10:00 Niszczysz je sobie dzień po dniu.Na własne życzenie zresztą.... Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: mam już dość życia 16.10.06, 10:39 Zgadza się. Niszcze je sobie od kilku lat.Odkąd postawiłam na wykształcenie nie do konca takie jakie było zgodne ze mną i nie tego faceta!! To chyba tyle i aż tyle. Obrany kiedyś kierunek vege był świetny, ale zaprzestałam i to był błąd. Bardzo duży błąd. Naprawdę wiem co mówię. Choć czasem odzywa sie rozpacz z powodu poczucia przegranej. Bo widzisz.... byłam szczesliwą babą i to bardzo .... jeszcze kilka lat temu!!! życzę Wam byście wyszli ztego g...a Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: mam już dość życia 16.10.06, 10:49 Akurat do vege to możesz w każdej chwili wrócić. Ja jestem vege i bardzo sobie to chwalę. Odpowiedz Link Zgłoś
irga7 Re: mam już dość życia 16.10.06, 10:50 Co stoi na przeszkodzie byś wróciła na wymarzony kierunek?Młoda jesteś....wszystko przed Tobą.Spróbuj porzucić oglądanie sie za siebie...powodzenia...to możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś