a.mialo.byc.tak.pieknie 22.10.06, 15:05 Nie mam już siły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dywersanepid Re: Jak przestać płakać? 22.10.06, 15:20 nie pal papierosow bo szkodzą jest niewesolo i zoładek szwankuje wtedy poproś o nalewkę na zgagę Gelatum Alumini, ale jak wcześniej nie paliłaś to możesz se zpalić normalnego papierosa ktoś chyba o tym wspominał, że papieros zmniejsza stan neurozy o 20 proc a mleczko zgage też o 20 proc, przynajmniej tak pisało ja tego nie stosowałem bo mam Inne Leki ,tylkom czytał Odpowiedz Link Zgłoś
dywersanepid Re: Jak przestać płakać? 22.10.06, 15:21 jak łzy lecą kropla za kroplą ,to magnez z wody mineralnej ale to chyba w domu jak rodzice nie pozwalaja na alkochol Odpowiedz Link Zgłoś
edytunia86 Re: Jak przestać płakać? 22.10.06, 15:54 Nie wiem co Ci doradzić mnie tez nei raz sie zdażało płakac nawet codziennie. Może spróbuj się czyms zająć, albo obejrzeć jakąś komedie. Czycoś się stało co spowodowało u ciebei ten płacz? Odpowiedz Link Zgłoś
rausstrofobi Re: może by to 22.10.06, 16:18 .info z 1994 r: PRASTERONE - Dehydroandrosterone /DHEA /CAS:53-43-0 Działanie: Naturalny hormon o slabym działaniu androgennym, regulujący wydzielanie 17-ketosteroidów. Zastosowanie: Prasteron jest stosowany w psychiatrii, gł.u młodzieży w stanach apatii ,bojażliwości w trudnościach przystosowania się do otoczenia ,w poczuciu nizszości. -- Dzis jest bez recepty , pod nazwą BIOSTERON. Odpowiedz Link Zgłoś
rausstrofobi Re: a co zrobie jak mnie strzyknie w szpitalu 23.10.06, 06:25 jak ktos ma takie lekarstwo blokujące pochodne fenotiazyny na etapie pasażu w wątrobie - bez recepty wezme se do szpitala moze byc na etapie przemiany w żołądku -ale w 100 proc. Odpowiedz Link Zgłoś
rausstrofobi Re: a co zrobie jak mnie strzyknie w szpitalu 23.10.06, 06:32 w interakcjach z jakim lekami maleje stężenie neuroleptyków we krwi ? Odpowiedz Link Zgłoś
rausstrofobi Re: może by to 23.10.06, 06:34 rausstrofobi napisał: > > > .info z 1994 r: > > PRASTERONE - Dehydroandrosterone /DHEA /CAS:53-43-0 > > Działanie: > Naturalny hormon o slabym działaniu androgennym, regulujący wydzielanie > 17-ketosteroidów. > Zastosowanie: > Prasteron jest stosowany w psychiatrii, gł.u młodzieży w stanach apatii > ,bojażliwości w trudnościach przystosowania się do otoczenia ,w poczuciu nizszo > ści. > -- > > > Dzis jest bez recepty , pod nazwą BIOSTERON. WRÓCIŁEM DO DOMU - i ten biosteron 5mg wsype do buteleczki zamiast tabletek haloperidolu , moze mama się nie zorientuje , tylko nie m ogełykac oprócz tego inych leków - na pewno bedzie mi wesoło Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: Jak przestać płakać? 23.10.06, 13:31 Bardzo czesto przyczyna lez jest zal nad soba. Napisz wiecej, w jakich okolicznosciach placzesz ? Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
rausstrofobi Re: Jak przestać płakać? 23.10.06, 15:42 Założe teraz nowy wątek o paleniu papierosów, DLACZEGO ? Odpowiedz Link Zgłoś