emwu11 Re: co Was dziś grysie? 06.11.06, 20:43 "Co Was dziś gryzie?" :) tak miało być walnęłam byka i pogalopowałam z enterem --- Odpowiedz Link Zgłoś
bhuzdur Re: co Was dziś grysie? 06.11.06, 20:52 emwu11 napisała: > "Co Was dziś gryzie?" :) > tak miało być > walnęłam byka i pogalopowałam z enterem > > --- Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: co Was dziś grysie? 06.11.06, 20:57 Emwu chyba powinnaś co nieco nad sobą popracować... Jakieś propozycje i pomysły masz jak to zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
emwu11 Re: co Was dziś grysie? 06.11.06, 21:11 gdybym była świadoma w pełni siebie znałą odpowiedź na Twoje pytanie podejrzewam że nie byłoby mnie na tym forum i nie musiałabym codziennie odpędzać od siebie myśli samobójczych jak natrętnych much popracować nad sobą dzizas jakie to głębokie i odkrywcze Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
cas1353 Re: co Was dziś grysie? 06.11.06, 21:18 moim zdanie gryzie czy szczeka, -nie wazne to jest sprawa chemii ,ale nie platonicznej tylko psychofarmakologii odttruwalnej ,czyli odtrutki na 25 lat wdychania sordinolu somanu sarinu i innej przymusowej musztardy trzeba wykombinowac cos jak wegiel aktywny z maski gazowej dokonac odpowiedniej reakcji albo dywersji i wtedy dedzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
emwu11 Re: co Was dziś grysie? 06.11.06, 21:18 po co ja włażę na to forum i pieprzę wciąż te same bzdury jak mi źle jaka jestem niedobra dla innych i jaka jest zerowa szansa na zmianę tego stanu rzeczy no po co ?? należy profesjonalnie i bez rozgłosu wpakować sobie kulkę w łeb i puścić kurtynę w dół ile można przepychać się z ludzmi skoro nienawidzę ludzi od paru lat do szpiku kości na mysl o tym ze musialabym wsiasc do autobusu i jechac w tym ścisku z obcymi oddechami na szyi chce mi się wymiotować nienawidzę ludzi na to nie ma leku nie piszcie już tu nic w tym wątku nie było żadnych pytań ja już kończę udzielanie się na tym forum cześć Odpowiedz Link Zgłoś
cas1353 Re: A po to : 06.11.06, 21:24 trzeba otworzyc , -opowiadania, -rozmach i energia Perego Eksa Odpowiedz Link Zgłoś
aidka Re: co Was dziś grysie? 06.11.06, 22:29 emwu, kulka w łeb, to nie jest pewna sprawa niewiele jest pewniaków, gdy idzie o samobója jeden znam, ale, rzecz jasna, nie powiem /Ordonka, ponoć, pół życia miała w głowie kulkę pochodzącą z nieudanego samobója - nie można było tego operować/ to co wyżej, to na marginesie co do Twego zadowolenia, że dowaliłaś dziś paru osobom to wydaje mi się, że mogło to wyniknąć z Twej słabości, smutku, problemów w takich przykrych sytuacjach niektórzy uciekają, kryją się w łzach i skorupie inni bronią się i próbują wzmocnić samych siebie agresją kierowaną na zewnątrz to znane prawidło psychologii - u podstaw agresji leży frustracja potrzeb zatem nie czuj się winna jeśli myślisz o śmierci, to sprawa jest poważna i Twoje zmiany nastrojów są wytłumaczalne pozdr. a. Odpowiedz Link Zgłoś
dywersanepid Re: zemsta masonow 07.11.06, 00:31 wyglada, ze samobojstwo nie musi byc czynem swiadomym maciek39a by cos o tym powiedzial autor powiesci Wedlug Lotra wmowil sobie a raczej cos mu wmawialo ze skrzywdzil wielu ludzi moze i przez niego cierpieli ale naprowadzani byli na prawde a prawda kosztuje brzmi to bardzo chlodno i zimno moim zdaniem zrobil to niepotrzebnie wystarczyloby zeby ktos mu wytlumaczyl -- to moze bardzo nie pasowac do kontekstu ale ktos mnie prosil zeby to dopisac Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: 07.11.06, 00:35 czasami trzeba dać komuś w mordę nawet w życiu żółwia przychodzą takie dni :) Odpowiedz Link Zgłoś
dywersanepid Re: to nie wiem czy z tego pomidora 07.11.06, 01:48 rozdziamdziolonego na szybie to te psy sie smieja, moze go zezarly a moze im cos ktos powiedzial ze tak zeby szczerza czerwone i zielone pomidory Odpowiedz Link Zgłoś
dywersanepid Re: to nie wiem czy z tego pomidora 07.11.06, 01:54 moja luba zezarla pomidora ale zamiast soli bylo co innego i juz mnie nie lubi Odpowiedz Link Zgłoś