Dodaj do ulubionych

Pytanie.......................... ...

23.11.06, 00:36
Co w tym wątku było niestosownego? Bardzo jestem ciekawa i liczę na
wyjaśnienie.
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=52686567
Obserwuj wątek
    • abasia471 Re: Pytanie.......................... ... 23.11.06, 00:41
      Oszołomom dziękujemy!!! Kto się przyłączy?
      Autor: abasia471
      Data: 22.11.06, 20:54 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
      Mam propozycię skierowaną do ludzi piszących i czytających to forum, żeby nie
      odpowiadali na popisy tego prymitywa jokkera, debilowatej euforyjki i innych
      oszołomów tego pokroju. Ich intencje są aż nazbyt jasne i ograniczają się do
      robienia z forum śmietniska i atakowania innych. Dzisiaj na tapetę wzięli
      suchego, rechoczą, a ze łba wylewają się im fekalia. To, że takie kreatury są
      na świecie, to smutna rzeczywistość, ale na forum moglibyśmy wyeliminować
      takie gady totalnym ignorowaniem ich wpisów. Wiem, że nie odkrywam ameryki,
      ale wczoraj nawet powściągliwe osoby weszły w polemiki z tą menażerią i dały
      się wciągnąć w niewybredne gadki. Niech gadają sobie ze sobą, albo utworzą
      forum dla chamów i prymitywów, gdzie bedą na swoim miejscu. Kto się ze mną
      zgadza ?

• eizo1 Re: Pytanie.......................... ... 23.11.06, 00:56
        nic ale jokker nie zniósł tego kliknął w kosz i jakiś debil (tak d ciebie pisze
        debilu) z administracji forum skasował bo moderatora o ile się orientuje dalej
        nie mamy może ja dostane tę fuche tylko gdzie się zgłosić?
    • lucyna_n spokój mi tu! 23.11.06, 11:39
      Ile razy mam ci pisać że nie jestem gruba.
      Albo będziesz grzeczny i przestaniesz chorym bluzgać albo wypad.
      • suchyxxx2 Re: spokój mi tu! 23.11.06, 11:53
        dokładnie-Jokker czy jest sens w pisaniu tutaj jak nie masz depresji i obrażasz
        innych? To strata czasu.Wiem Tobie może się wydawać to zabawne ale uwierz mi że
        takie nie jest.Szczerze mówiąc jak dzisiaj wszedłem na forum i zobaczyłem te
        chore wpisy Jokkera to się przeraziłem.Ja byłem taki sam jeszcze pół roku temu i
        wcześniej.Teraz zdaję sobie sprawę co powoduje chad albo źle dobrane
        antydepreanty.Chłopie jeżeli masz skłonność do nawracających depresji albo manii
        to koniecznie idź do lekarza po stabilizator.Mi dużo dał i naprawdę czuję się
        dobrze oraz nie jestem taki nerwowy i niemiły.

P.S dzisiaj jestem już na 1/2 tabletki citalu zamiast na 3/4 bo ostatnie 2 dni
        czułem się dobrze na 3/4
        • jokker5 Re: spokój mi tu! 23.11.06, 15:22
          Prawiczku- ty nie jesteś uprawniony do dawania rad,ty powinieneś je cały czas
          słuchać....Zapytaj mamy i taty czy nie mam racji....
          • lucyna_n Re: spokój mi tu! 23.11.06, 16:56
            W tym kontekście nie "je" tylko "ich"
            kto ciebie uczy polskiego?
      • anatemka Re: spokój mi tu! 23.11.06, 12:18
        potwierdzam, Lucy nie jest gruba.
        ja jakby co też nie:)
        • suchyxxx2 Re: spokój mi tu! 23.11.06, 12:34
          nawet jakby była gruba to co z tego? Grubsze osoby też są ładne i potrafią być
          miłe.Nie lubię takich chudych dziewczyn modelek bo te potrafią być nieraz
          niemiłe.Znam osobiście jedną tyczkę na granicy waga normalna/anoreksja i jakoś
          miło jej nie wspominam za to moja fryzjerka jest grubiutka trochę ale tak miła i
          uśmiechnięta że aż przyjemnie się robi jak się z nią rozmawia więc proszę mi tu
          nie obrażać żadnych dziewczyn czy grubych czy chudych bo każda jest grzechu warta:)
          • lucyna_n Re: spokój mi tu! 23.11.06, 12:37
            dokladnie tak jak piszesz, jakie to wogóle ma znaczenie na forum internetowym?
            zresztą, grubość, chudość to pojęcia mocno umowne.
            ważne co czlowiek ma w środku oprócz nerek i wątroby:)
            • aurelia_aurita Re: spokój mi tu! 23.11.06, 13:13
              > ważne co czlowiek ma w środku oprócz nerek i wątroby:)
              jeszcze krew i flaki :)

a co powiecie na takie kobiety:
              fakty.interia.pl/galerie/styl-zycia/dosc-chudzielcow/zdjecie,319081,3
              • suchyxxx2 Re: spokój mi tu! 23.11.06, 13:16
                o nie to jak dla mnie zbyt wyciągnięte i chude-brzydkie nie mają nic zdrowego w
                swoim wyglądzie
                • aurelia_aurita Re: spokój mi tu! 23.11.06, 13:22
                  no właśnie. wygląda niezdrowo, a przy tym ma bardzo niezadowoloną minę. może osłabienie z niedożywienia?
                  • euforyjka Re: spokój mi tu! 24.11.06, 20:06
                    to że chuda to jeszcze ujdzie. ale takiej geby paskudnej to bym nie chciala miec :/
              • lucyna_n Re: spokój mi tu! 23.11.06, 13:25
                ja myślalam raczej o sercu
                ale ta dzisiajsza mlodzież tylko krew i flaki
                echhh
                ja to za bardzo romantyczna jestem na te dzisiejsze czasy <wzdych>
      • jokker5 Re: spokój mi tu! 23.11.06, 15:30
        Jeszcze ty zrobisz wypad , tak jak ten tłuścioch co zszedł już do podziemia i
        bawi się w partyzanta....Nawet już ciebie do tego wciągnął....Jacy mali
        jesteście w moich oczach....Tłuścioch ma nową zabawę....hehe....a ile się na
        klika zmieniając te nicki....hehe....smutni i żałośni....
        • anatemka Re: spokój mi tu! 23.11.06, 15:48
          Lucy, to chyba do Ciebie:)
          i zdradź mi koniecznie kto Cie do podziemia ciągnie!
          • lucyna_n Re: spokój mi tu! 23.11.06, 16:53
            wydaje mi się że spiritus movens (czy jak to się tam pisze ) to wedlug Jokusia zawsze i na wieki Euforyk:)
        • bron-y-aur_stomp Re: spokój mi tu! 23.11.06, 15:56
          Jacy mali
          > jesteście w moich oczach...

musi tak byc, umniejszanie niewidzialnych ludzi z forum to jedyna szansa dla
          ciebie by poczuc sie duzym.
          • suchyxxx2 Re: spokój mi tu! 23.11.06, 16:20
            tłuścioch to ty jokker. poprostu jokker uprawia tzw. projekcję i to mu się nie
            podoba u siebie na siłę znajduje w innych ale nawet wymyśla że inni tak mają
        • lucyna_n Re: spokój mi tu! 23.11.06, 16:36
          już wrocileś ze szkoły?
          obiadu ci nie dali że jesteś taki zły?
          powiedz mi tylko jedno dziecko drogie, kto twoim zdaniem jest w mojej bandzie czworga, bo żywo mnie
          to interesuje:)

banda czworga :))))) zajebioza:))))
          • aurelia_aurita Re: spokój mi tu! 23.11.06, 16:41
            > banda czworga :))))) zajebioza:))))

a mi to wygląda na początki schizo.

może to o jakichś Czterech Jeźdźców Apokalipsy chodzi?
            • suchyxxx2 Re: spokój mi tu! 23.11.06, 16:46
              Prawiczku- ty nie jesteś uprawniony do dawania rad,ty powinieneś je cały czas
              słuchać....Zapytaj mamy i taty czy nie mam racji....

a ty znowu o sexie... nudny jesteś.Do dawania rad nie trzeba uprawiać sexu
              skopany człowieku.
              • bron-y-aur_stomp Re: spokój mi tu! 23.11.06, 16:48
                > a ty znowu o sexie... nudny jesteś.Do dawania rad nie trzeba uprawiać sexu
                > skopany człowieku.

nawet niewskazane. patrz zycie jp2.
              • aurelia_aurita Suuuuuchyyyyy... 23.11.06, 16:56
                na boga, jak piszesz, to patrz na drzewko i klikaj "odpowiedz" przy poście, na który odpowiadasz - żeby było jasne, do kogo piszesz. (bo mogłabym uznać, że to "prawiczku" to było do mnie... ;-) pozdrawiam.
                • anatemka Re: Suuuuuchyyyyy... 23.11.06, 17:03
                  błachahaha
                  ups, przepraszam:D
            • bron-y-aur_stomp Re: spokój mi tu! 23.11.06, 16:46
              czterech pancernych
              • lucyna_n Re: spokój mi tu! 23.11.06, 16:49
                i pies:)
                • bron-y-aur_stomp Re: spokój mi tu! 23.11.06, 16:55
                  pies ma 4 łapy
                  • lucyna_n Re: spokój mi tu! 23.11.06, 17:01
                    dlatego może klikać za dwóch.
        • zoltanek Re: spokój mi tu! 23.11.06, 16:53
          nuda.....
          • lucyna_n Re: spokój mi tu! 23.11.06, 16:54
            napisz coś ciekawszego zamiast krytykować.
            :P
            • zoltanek Re: spokój mi tu! 23.11.06, 16:56
              już napisałem poniżej,

myślałem, że w tym tygodniu krytykowanie Jokera jest w dobrym tonie.
              Ah,, ta moda się zmienia.

pozdr LuC
        • zoltanek Re: spokój mi tu! 23.11.06, 16:55
          Nie czytałem Twojego postu, ale chętnie na niego odpowiem

jesteś głupi i masz wszy
          • lucyna_n Re: spokój mi tu! 23.11.06, 16:57
            no toś się chlopie wysilił!
            starzejesz się Zoltan:)
            • suchyxxx2 Re: spokój mi tu! 23.11.06, 16:58
              zooltan ja już na 1/2 tabletce citalu;p
              • zoltanek Re: spokój mi tu! 23.11.06, 17:03
                i tak trzymaj!
                to już połowa sukcesu!
            • zoltanek Re: spokój mi tu! 23.11.06, 17:01
              ta, mój mózg się zlasował
              a świat zabrał poczucie humoru
              to przez to, że nie ćpam. za trzeźwość trza zapłacić cenę: zupełny brak polotu
              • lucyna_n Re: spokój mi tu! 23.11.06, 17:03
                w takim razie możesz mnie zanudzić na śmierć.
                cieszę się:)
                • zoltanek Odpowiedź szczera, niekreatywna 23.11.06, 17:07
                  :)

spoko. w końcu polot, jak to polot znów przyleci

cmok LC
                  • abasia471 Re: Odpowiedź szczera, niekreatywna 23.11.06, 21:13
                    Znowu się dajecie wkręcać. Postów tego frustrata seksualnego jokkera nie widzę,
                    ale z waszych wypowiedzi wynika, że to chamisko znowu wciąga was w kretyńskie
                    dialogi. Nie schodźcie do jego poziomu, bo przecież w przeciwieństwie do niego
                    inteligentni z was ludzie.
                    • lucyna_n Re: Odpowiedź szczera, niekreatywna 23.11.06, 22:46
                      wybacz ale osobisty dialog między mną a Zoltankiem też Ci się nie podoba?
                      co do jokusia to wytaczasz armaty na komara
                      wyluzuj trochę
                    • jokker5 Re: Odpowiedź szczera, niekreatywna 23.11.06, 22:49
                      A mówiłem ci Baśka ,że nie nadążasz....
                    • jokker5 Re: Odpowiedź szczera, niekreatywna 23.11.06, 23:01
                      No i dobrze ,że stanęłaś na bramce i nie biegasz po boisku,oszczędzaj
                      zdrowie....
    • lucyna_n ze szczególną dedykacją dla Jokusia 23.11.06, 17:00
      chlopcy , dziewczęta dalej wszyscy wraz
      karuzela czeka wzywa nas z daleka
      starsi już poszli a młodsi jeszcze nie
      hej hopsasa jak ona szybko mknie
      hej dalej dalej do zabawy śpieszmy się
      • m-b Re: ze szczególną dedykacją dla Jokusia 23.11.06, 21:18
        prymityw jokker, debilowata euforyjka, podskakujący pieniacz eizo

piszą to co podczas obchodu przy ich lóżku na psychiatryku szeptali miedzy sobą lekarze... teraz tylko odbijają piłeczki z palantami którzy dają sie sprowokować
        • abasia471 Re: ze szczególną dedykacją dla Jokusia 23.11.06, 21:35
          >prymityw jokker, debilowata euforyjka, podskakujący pieniacz eizo

>piszą to co podczas obchodu przy ich lóżku na psychiatryku szeptali miedzy
          >sobą lekarze... teraz tylko odbijają piłeczki z
          >palantami którzy dają sie sprowokować

Niestety udaje im się sprowokować nie tylko palantów. Lucyna, anatemka na pewno
          do palantów nie należą, a dały się wciągnąć. Głupoli należy ignorować, bo
          głupota pielegnowana się rozplenia.
          • lucyna_n Re: ze szczególną dedykacją dla Jokusia 23.11.06, 22:42
            przestań mnie podpinać pod jąkąś kategorię raz to mądrych raz to głupich.
            Nie stoję po niczyjej stronie i może Wy dajecie się w coś wciągać, ja klikam z rozmyslem, bo tak mi się
            podoba.
            Już mi te apele się nudzą, nie zauważylaś, że je ignoruję?
            • abasia471 Re: lucyna 24.11.06, 13:12
              Lucyna, nie podpinam Cię pod żadne kategorie. Użyłam Ciebie jako przykładu, że
              nie tylko palanci dają się wciągać. Wydawało mi się, że Twój poziom i poziom
              jokkera wybitnie do siebie nie pasują i polemiki z nim nie służą ani Tobie, ani
              forum. Jeżeli jednak Tobie odpowiadają takie pyskówki i lubisz jak Cię
              wyszydza, traktuje jak pionka w swoich chorych grach, to wyłącznie Twoja sprawa
              i nic mnie to nie obchodzi. Moje apele mogą Cię nudzić, możesz je ignorować,
              ale nie przeceniaj siebie uważając, że mnie bardzo zależy na tym, jak na nie
              odpowiesz. Powtarzam raz jeszcze, że posłużyłam się Tobą, wyłącznie jako
              przykładem, jednak po Twojej reakcji widzę, że chyba Cię przeceniłam.
              • lucyna_n Re: lucyna 24.11.06, 15:42
                kto nie jest z Tobą ten jest przeciwko Tobie, czarne-białe.
                w sumie też typowe dla depresji.
                oj Abasia, Abasia jak Ty nie wyluzujesz to naprawdę odchorujesz to forumowanie.

widzisz to czego nie ma, nie wiem na czym Ci zależy, ale jak ktoś co rusz wymienia mojego nicka w
                apelach to chyba po coś to robi. Przepraszam jeżeli źle Cię zrozumialam ale skąd miałam z gory
                wiedzieć że jestem tylko przykładem? Teraz już wiem, ale wolalabym jednak nim nie być, bo to
                zobowiązuje , a ja zobowiązań mam w realu po uszy, tutaj chcę mieć swobodę.
                Trzym się i się nie stresuj byle kim, naprawdę nie ma sensu Abasiu.
                • abasia471 Re: lucyna 24.11.06, 18:33
                  > kto nie jest z Tobą ten jest przeciwko Tobie, czarne-białe.
                  > w sumie też typowe dla depresji.
                  > oj Abasia, Abasia jak Ty nie wyluzujesz to naprawdę odchorujesz to
                  forumowanie.

Nie analizuj mnie i nie prognozuj mi chorób, starczą mi te które mam. Rozumiem,
                  że mój punkt widzenia Ciebie nie przekonuje, ale nie jest to dla mnie
                  problemem, bo nie każdy musi się ze mną zgadzać. Mój system wartości przewiduje
                  reagowanie na rzeczy, które uważam za złe, a relatywizm moralny zostawiam
                  ludziom, którym bardziej on odpowiada. Dla mnie cham, którego jedynym celem
                  jest dokuczanie i krzywdzenie innych zasługuje na ostracyzm, nawet na forum dla
                  nie całkiem normalnych ludzi.
                  >
                  > widzisz to czego nie ma,

Bezsprzecznie widzę tu chamstwo paru osób, prostackie naigrywanie się z cudzych
                  problemów, brak minimum empatii i życzliwości. Bardzo mi się to nie podoba i
                  mówię o tym otwarcie, mam też zaufanie do swoich możliwości percepcyjnych.
                  Osoby, które na priva przysłały mi wyrazy poparcia, zachęcały do
                  przeciwstawiania się panującemu tu chamstwu, proszę żeby na forum powiedziały,
                  co myślą, bo tłumaczenie, że chcą uniknąć perfidnych ataków i dlatego tylko
                  prywatnie zabierają głos jakoś mnie nie przekonuje, jest też raczej kiepskim
                  wytłumaczeniem. Mnie wsparcie nie jest potrzebne, ale mimo wszystko dziękuję.
                  Nie boję się docinków ograniczonego prostaka i nie denerwuję się, bo biorę pod
                  uwagę nie tylko co się mówi, ale też kto to mówi. To tyle tytułem wyjaśnienia.

• jokker5 Re: lucyna 24.11.06, 19:27
                    Widzisz Baśka- Polskę też po cichu kraje Unii w sporze z Rosją
                    popierają....hehe....to tylko polityka....hehe....
                  • lucyna_n Re: lucyna 24.11.06, 19:41
                    o rany i po co się tam na privie tak nakręcacie, szkoda czasu, lepiej sobie maile z uśmieszkami wysyłać
                    niż na jokusia czas marnować. teraz to dopiero będzie miał satysfakcję.
                    • jokker5 Re: lucyna 24.11.06, 19:44
                      lucyna_n napisała:

> o rany i po co się tam na privie tak nakręcacie, szkoda czasu, lepiej sobie
                      mai
                      > le z uśmieszkami wysyłać
                      > niż na jokusia czas marnować. teraz to dopiero będzie miał satysfakcję.

Głupia jesteś Luśka-smutno mi ,że dziewczyny mnie nie lubią....zwłaszcza
                      Miriam.....
                      • lucyna_n Re: lucyna 24.11.06, 19:45
                        no to zrób coś żeby się ciebie dało lubić.
                        • jokker5 Re: lucyna 24.11.06, 19:58
                          lucyna_n napisała:

> no to zrób coś żeby się ciebie dało lubić.

Starałem się i staram , ale dziewczyny wybrały prawiczka Suchego-bo to niby
                          trendy.....
                          • rymcymcym-i-tralala Re: lucyna 24.11.06, 20:15
                            jokker5 napisał:

> lucyna_n napisała:
                            >
                            > > no to zrób coś żeby się ciebie dało lubić.
                            >
                            >
                            > Starałem się i staram

toż strach nawet pomyśleć co by to było i co by sie tu działo,jakbyś się nie
                            starał!
                            moj Boże!
          • anatemka Re: ze szczególną dedykacją dla Jokusia 24.11.06, 08:53
            abasia, przeciez to tylko forum, jedni są tu dla rozrywki, np. ja inni chcęą
            świat nawracać, jeszcze inni szukaja czegoś. Wyluzuj.
            • abasia471 Re anatemka 24.11.06, 13:23
              Wiem, że to tylko forum, ale nie chcę luzować, kiedy widzę jak oszołom dokucza
              ludziom. Nie godzę się na tolerowanie głupków i pozwalanie im na narzucanie
              całej reszcie swojego poziomu. Mnie te epitety nie są w stanie dotknąć, nawet
              mnie nie denerwują, ale z wpisów wynika, że niektórych jednak tak, bo zaczynają
              się tłumaczyć. Dalej uważam, że takich ludzi jak jokker trzeba traktować z
              politowaniem i ignorować, nie pozwalając żeby swoimi atakami ranili innych.
              Nie lubię głupich ludzi i wolno mi to okazywać w sposób, jaki uznam za stosowny.
        • bron-y-aur_stomp Re: ze szczególną dedykacją dla Jokusia 23.11.06, 22:04
          i frustrat mobik, nie badz taki skromny i o sobie wspomnij
    • jokker5 Re: Pytanie.......................... ... 23.11.06, 21:45
      Wystarczy debilom rzucić piłeczkę i już za nią biegają.... hehe....
      • suchyxxx2 Re: Pytanie.......................... ... 24.11.06, 10:21
        wystarczy być rzucającym piłeczkę a już jest debilem
        • jokker5 Re: Pytanie.......................... ... 24.11.06, 10:43
          Suchy,jesteś leniem i nierobem największym na tym forum.Nie poszedłeś do
          wojska,nie studiujesz,nie pracujesz. Na forum założyłeś wątek o rencie i
          szczegółowo się o nią wypytywałeś. Czujesz się dobrze-ale na forum nigdy nie
          wspomniałeś,że chcesz podjąć pracę.Tylko spisz,żresz,kibel,zrobisz se
          przyjemność i do kompa.Inni na forum będący w twoim wieku albo się uczą albo
          pracują.Ty coś przebąkujesz tylko o studiowaniu za rok-hehe.Najwyższy czas
          śmierdzacy leniu zacząć się usamodzielniać i zluzować rodziców z obowiązku
          utrzymywania nieroba.Już nie jesteś dzieckiem,choć nie jeszcze mężczyzną.
          • suchyxxx2 Re: Pytanie.......................... ... 24.11.06, 12:07
            Suchy,jesteś leniem i nierobem największym na tym forum.Nie poszedłeś do
            wojska,nie studiujesz,nie pracujesz. Na forum założyłeś wątek o rencie i
            szczegółowo się o nią wypytywałeś. Czujesz się dobrze-ale na forum nigdy nie
            wspomniałeś,że chcesz podjąć pracę.Tylko spisz,żresz,kibel,zrobisz se
            przyjemność i do kompa.Inni na forum będący w twoim wieku albo się uczą albo
            pracują.Ty coś przebąkujesz tylko o studiowaniu za rok-hehe.Najwyższy czas
            śmierdzacy leniu zacząć się usamodzielniać i zluzować rodziców z obowiązku
            utrzymywania nieroba.Już nie jesteś dzieckiem,choć nie jeszcze mężczyzną.

I tu się mylisz.Mój strach przed uczelnią powodowała choroba chad i była źle
            leczona bo leczono mnie na depresję-chad jest czymś gorszym.Od kiedy zacząłem
            brać depakinę wszystko minęło i czuję się świetnie.Mam plany co do przyszłego
            roku i wiem że pójdę na studia zaoczne a dodatkowo będę pracował.Już się tego
            nie boję a co do innych osób-nie wszyscy w moim wieku się uczą czy pracują.Są i
            tacy co tego nie robią np. moja koleżanka.Nie zauważyłeś 1 mianowicie tego że
            jestem chory na chad i kiedy byłem nieleczony to nic dziwnego że nie poszedłem
            na studia bo nie miałem sił.Teraz to co innego w dodatku już odstawiam cital i
            czuję się coraz lepiej.lepiej pomyśl o sobie bo na drodze krajowej nie wyżyjesz
            zbyt długo.Znasz takie powiedzenie że lepiej późno niż wcale? No właśnie odnosi
            się to do mnie ale jestem młody i jeszcze zdążę się nauczyć i popracować.2 lata
            straciłem ale te 2 lata to nic wielkiego.lepiej pomyśl o innych co tracą 10 lat
            i więcej z powodu choroby.rodziców mam bardzo dobrych i wyrozumiałych.poamagają
            mi bardzo i nie mają ani trochę żalu do mnie i wiedzą że za rok pójdę się uczyć
            i pracować.
            • anatemka Re: Pytanie.......................... ... 24.11.06, 12:19
              suchy ja doceniam to wszystko, plany studiów i pracy. super, naprawde się
              cieszę. Ale zeby wszystko usprawiedliwiac chorobą? Ja w czasie choroby
              pracowałam, zaczęłam dwie szkółki podnoszace kwalifikacje. Nie usprawiedliwiam
              swojego lenistwa chorobą. No, ale rozumiem, że może się wtedy nic nie chcieć.
              • suchyxxx2 Re: Pytanie.......................... ... 24.11.06, 12:33
                nie miał mnie kto wesprzeć-raz chciałem iść na studia a jak było blisko to uciekłem
            • rymcymcym-i-tralala Re: Pytanie.......................... ... 24.11.06, 13:33
              No dobra Suchy,ale teraz czujesz się już dobrze, dlaczego nie szukasz jakiejś
              pracy czy innego zajęcia?
              • suchyxxx2 Re: Pytanie.......................... ... 24.11.06, 15:33
                bo uparłem się że najpierw zrobię prawo jazdy a jeszcze wcześniej muszę odstawić
                lek a to ciężkie.
                • suchyxxx2 Re: Pytanie.......................... ... 24.11.06, 15:37
                  i długie
                  • lucyna_n Re: Pytanie.......................... ... 24.11.06, 15:43
                    a wiesz, że to wszystko są wymówki, bo boisz się wejść w normalne życie?
                    wiem co mówię, znam z autopsji.
                    • suchyxxx2 Re: Pytanie.......................... ... 24.11.06, 15:50
                      taa pewnie.ja wiem że wejdę w życie w swoim czasie tj. jak zacznę studia to nie
                      tak że nie chcę ale poprostu po co mam pracować pół roku za marny grosz skoro i
                      tak pójdę na studia a 2 chcę się uczyć jazdy więc na pracę nie byłoby
                      czasu.Pozatym mamy 3 śluby do maja w tym mojego brata poza tym zanim organizm
                      się odzwyczai od leków to też potrwa,poza tym wyjazd na Słowację więc chcę
                      pomału iść do przodu i wejść w życie jak ta ustawa powoli:) Jeszcze trzeba dodać
                      że chodzę do psychologa i chcę dokończyć terapię.
                      • suchyxxx2 Re: Pytanie.......................... .. 24.11.06, 15:54
                        nie róbmy tu zamieszania moją osobą:)
                        • lucyna_n Re: Pytanie.......................... . 24.11.06, 16:00
                          nie , no jasne,
                          Twoje życie Twoja sprawa, tylko wiesz czasem warto jednak dopuścić do świadomości prawdziwe
                          powody, samemu sobie spojrzeć w oczy. To nie mnie ubędzie jak Ty nie zaczniesz pracować, jak dla mnie
                          możesz siedzieć w domu tak długo jak chcesz tylko myślę sobie że praca często ma zalety terapeutyczne,
                          zwlaszcza jak się już wychodzi z depresji, warto zacząć wracać do normalnego życia, a siedzenie w domu
                          działa wręcz przeciwnie.
                      • lucyna_n Re: Pytanie.......................... .. 24.11.06, 15:55
                        srutututupęczekdrutu
                        wymowki, wymowki, wymówki
                        boisz się podjąć prace, przyznaj się sam przed sobą.
                        • suchyxxx2 Re: Pytanie.......................... . 24.11.06, 16:47
                          nie boję się tylko raczej nie chce mi się teraz-jak będę studiował i zacznę z
                          przymusu chodzić na uczelnie to będzie mi łatwiej podjąć pracę dlatego pracę
                          wiążę z uczelnią.narazie to nie widzę potrzeby takiej jak praca:)
                          • suchyxxx2 Re: Pytanie.......................... 24.11.06, 16:48
                            P.S skończmy temat bo jokker zaraz coś wymyśli znowu i będzie kolejna draka:)
                            • suchyxxx2 Re: Pytanie.......................... 24.11.06, 16:49
                              jeszcze mu się przewidzi że praca i nauka s moimi największymi problemami i
                              będzie chciał mi wmówić że jestem nikim ale ja i tak nie będę go słuchał:)
                            • jokker5 Re: Pytanie.......................... 24.11.06, 17:05
                              Masz rację Suchy,żmieńmy temat,dowcip na rozlużnienie.Suchy na swoje 38
                              urodziny doatał od rodziców 20zł i postanowił zaszaleć.Poszedł do lokalu na
                              pizzę. Tam kelner pyta:pizzę pokroić na 6 czy 12 kawałków. Na sześć-odpowiada
                              Scuhy, bo dwunastu bym nie zjadł.
                              • suchyxxx2 Re: Pytanie.......................... 24.11.06, 17:09
                                zgadza się bo 12 to by były za małe kawałki i by si rozpadały w ręce.
                                • suchyxxx2 Re: Pytanie.......................... 24.11.06, 17:13
                                  o dałeś mi świetny pomysł idę zamówić pizz z positiano-prawdziwa i soczysta
                                  pizza na cienkim cieście - taka włoska-dzięki jokker za pomysł jesteś wielki
                                  • anatemka Re: Pytanie.......................... 24.11.06, 17:14
                                    ja sobie sama własnie pizze robie.
                                    • jokker5 Re: Pytanie.......................... 24.11.06, 17:16
                                      Dużo ketchapu i smacznego!
                                      • suchyxxx2 Re: Pytanie.......................... 24.11.06, 17:18
                                        smak mi się zmienił i od 2 lat jadam tylko bez ketchupu bo uwielbiam czuć smak
                                        tego sosu i tego sera rozpływającego się w ustach
                                        • suchyxxx2 Re: Pytanie.......................... 24.11.06, 17:35
                                          28,50zł,pizza będzie w granicach 40 minut:) Drogo ale to dlatego bo zamówiłem
                                          frytki jeszcze bo oni dostarczają od zamówienia za 25 zeta w górę a pizza
                                          kosztuje 23 zeta
                                          • dolor Re: Pytanie.......................... 24.11.06, 17:45
                                            Pizza z frytkami? Co Mask powie?
                                            • suchyxxx2 Re: Pytanie.......................... 24.11.06, 17:52
                                              powie że to jest przyczyna depresji,schizofrenii i fobii społecznej;d
                                            • eizo1 Re: Pytanie.......................... 24.11.06, 17:53
                                              mi się zygać chce jak spojrzę na frytki
                                              zaraz zaczynam robić placek po węgiersku mniam
                                              • suchyxxx2 Re: Pytanie.......................... 24.11.06, 17:55
                                                też uwielbiam zwłaszcza z sosem mięsnym i z kiszoną kapustą oj mniam
                                                • suchyxxx2 Re: Pytanie.......................... 24.11.06, 17:55
                                                  pizzę sam zjem a frytki oddam rodzicom;p
                                                  • abasia471 Re: Pytanie.......................... 24.11.06, 18:35
                                                    Chłopaki, smacznego wam życzę.
                                                  • euforyjka Re: Pytanie.......................... 24.11.06, 20:27
                                                    suchy to kiedy mnie zaprosisz swoja śliczną kochaną euforyjkę na takie pyszne
                                                    jedzonko? ;)
                                                  • suchyxxx2 Re: Pytanie.......................... 24.11.06, 21:09
                                                    a wpadaj-chociaż będziesz mogła przeżyć swój niezapomniany raz z prawiczkiem
                                                  • euforyjka Re: Pytanie.......................... 24.11.06, 21:28
                                                    :)))
                                                  • lucyna_n Re: Pytanie.......................... 24.11.06, 21:29
                                                    dodajmy, niezapomniany pierwszy raz, bo Wy podobno na tym samym wózku:)
                                                  • frezja47 Re: Pytanie.......................... 24.11.06, 23:24
                                                    Po przeczytaniu wszystkich postów dochodzę do wniosku, że na tym forum pełno
                                                    jest popaprańców.

Nie rozumiem dyskusji z palantami i nie mam sobie tego za złe.

Abasiu podziwiam, że próbujesz dotrzeć do niewielu rozsądnych, którzy jeszcze
                                                    tu są, ale nie bardzo wierzę w powodzenie tych działań.
                                                  • jokker5 Re: Pytanie.......................... 24.11.06, 23:26
                                                    Obudziła się stara żmija i próbuje coś upolować....brrrr
                                                  • frezja47 Re: Pytanie.......................... 24.11.06, 23:38
                                                    jokker5 napisał:

> Obudziła się stara żmija i próbuje coś upolować....brrrr

Jesteś bezpieczny. Padlinożercami gardzę.
                                                  • jokker5 Re: Pytanie.......................... 24.11.06, 23:41
                                                    Nie wierzę ci starucho.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka