fobspol 23.11.06, 19:46 ale czy wyleczy? poznalem takich co sie leczą lecz wyleczonych nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: Depresje leczy lekarz 23.11.06, 19:48 a ja znam, serio, przysięgam, że na wlasne oczy widzialam:) tylko że tacy tu nie klikają, bo normalnie żyją . Odpowiedz Link Zgłoś
fobspol Re: Depresje leczy lekarz 23.11.06, 19:51 a ja znam tylko takich co zyli nienormalnie i nadal tak zyja, mimo leczenia, wydajac dodatkowo pieniadze na leki i uzalezniajac sie od nich Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Depresje leczy lekarz 23.11.06, 19:58 ja zaczynam się obawiać, że się nie wyleczę albo- co bardziej prawdopodobne - wyleczę, ale TO wróci... bo jak zaczęłam analizować całe swoje życie i aktualną reakcję na lek, to coraz bardziej biorę pod uwagę możliwość, że mogę mieć jakieś paskudztwo endogenne :/ Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Depresje leczy lekarz 23.11.06, 20:01 a skąd pomysł na wątek? pewnie z tego banneru reklamowego na górze? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
betka30 Re: Depresje leczy lekarz 24.11.06, 08:13 Na tym forum na lekarza uważa się mskaiq, proponuje rozwiazania miłość, ćwiczenia, dieta. A potem rozmawia tylko na prywatnej poczcie. Wodę z mózgu robi. Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek123 Re: Depresje leczy lekarz 24.11.06, 08:15 Mask nie jest lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
betka30 Re: Depresje leczy lekarz 24.11.06, 08:19 Ja nie napisałam że jest lekarzem, on potrzebuje kontkatku z ludźmi ma kryzys wieku średniego, dlatego takie dyrdymały pisze. Zrozumcie to wreszcie. Niech odezwie się osoba której ON pomógł wyjść z depresji. Czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
dolor Re: Depresje leczy lekarz 24.11.06, 10:37 A chodzi o leczenie pacjenta z depresji, czy depresji z pacjenta? Bo wyleczoną depresję widziałem, a wyleczonego człowieka nie. Odpowiedz Link Zgłoś